Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jako

do dziewczyn ,ktorych faceci mają małe jądra

Polecane posty

Gość jako

Drogie panie jak to z wami jest, czy naprawde bodobają się wam małe jądra, czy też mówicie tak swoim chłopakom,by nie było im przykro? Pytam się o to, bo sam mam małe jądra i jestem ciekaw, co tak naprawde myśli mója dziewczyna.

Gość jako
problem stary jak swiat

Gość ale sie usmialam
zawsze mi sie wydawalo ze zakochujemy sie w facecie a nie w jego jadrach:D takze kwestia jader nie ma znaczenia:)a jesli jakas dziewczyna ocenia chlopaka po wielkosci jader to on bardzo latwo moze ocenic wielkosc jej mozgu;)ot i tyle w tym temacie:) p.s w zasadzie nigdy nie przygladalam sie do tego stopnia jadrom mojego chlopaka zeby klasyfikowac je pod wzgledem wielkosci, kocham go calego takiego jak go Pan Bog stworzyl:D

Gość a mi to
wszystko jedno jakie ma jądra...miałam takiego, co miała przeogromne, fiuta zresztą też...ale nie było nam wcale dobrze, teraz mam faceta z małymi, takie fajne kulesie mieszczą się w dłoni :) nie ma różnicy, jakie jądra...byle był sprawny i znał się na rzeczy :D:D

Gość duze jadra swiadcza o meskosci
jesli kobieta jest w stanie włozyc oba do ust to facet nie jest mezczyzną

Gość ona12345
ale wy jestescie nie normalni wszytsko dla was musi byc duze ... duze jafdra , duzy chuj , duze cyce , a kto powiedzial ze duze jest lepsze duze jadra sa brzydkie i obwisle tak samo jak duze cyce duzy huj sprawia bol a nie przyjemnosc ,,, wszystko co duze jest paskudne --male rzadzi

Gość shrek_6
``trafiłeś oba``

Gość duzy ch*j sprawia bol
"duzy ch*j sprawia bol a nie przyjemnosc" haha tak... tak.. wprawdzie jestem dziewicą, ale boje się dużych, bo mnie przerażają :O

Gość Dancer
jeśli jesteś dziewicą to skąd wiesz że sprawia ból? Gardło Cię boli?

Gość Napalona_dziewczynka
Ja lubie każdego faceta...

Gość ja także sie podniecam
Jadra zawsze są wspaniale, nie wazne czy duze czy male

Gość ja także sie podniecam
małe dżądra to nie koniec świata.mały odbyt, to jest dopiero problem:classic_cool:

Gość 25facecik25
perła masz racje..., niektóre kobiety mają naprawdę dziwaczne i idiotyczne wymagania:P:P:P jądra niem uszą być wielkie (poza tym duże jądra napewno sprawiają dyskomfort - nie wiem bo mam małe które nie przeszkadzają mi podczas chodzenia czy siedzenia..) możena by sie uprzeć, że małe produkuja mniej testosetronu ale jakiez to są róznice poza tym niektórzy faceci o wielkich jajach są prawdziweymi flegmami:P hehe to też. o czym tud yskutowac... a sperma w większości nie powstaje w jądrach więc niema problemu z małą lub dużą obwitścią wytrysków, od jąder to nie zależy:P

Gość testosteron nie jest
produkowany w jądrach kretynie

Gość 25facecik25
a gdzie idioto>P komórki lejgiga produkuja tesstosteron, a są w jądrach:P poczytaj troche o fizjologii człowieka zanimz aczniesz inych wyzywac gnoju

Gość hgfghj
A czy wiszące jądra to dla was coś złego czy lubicie takie?

Gość ja mam ogromne
i mi przeszkadzają jak biegne albo gram w kosza to czuje jak mu lataja na wszystkie strony i jak kolega mnie kiedyś kopnoł w nie to myślałem że umieram:D a tak poza tym to lubie duże CIPY mniam ;]

Gość Kocyk
"czy też mówicie tak swoim chłopakom,by nie było im przykro?" No do jasnej ciasnej.Rozumiem,że ewentualnie kobieta mogłaby w ten sposób pocieszać faceta z małym penisem.Ale jądra?Kogo obchodzą jądra?mam chwalić swojego faceta,że ma piekne,wspaniałe i jędrne jądra bo inaczej będzie mu przykro? :D

Gość Nie do końca jest tak
"ja mam ogromne i mi przeszkadzają jak biegne albo gram w kosza to czuje jak mu lataja na wszystkie strony i jak kolega mnie kiedyś kopnoł w nie to myślałem że umieram a tak poza tym to lubie duże CIPY mniam ;]" Tu poruszyłeś problem nie dużych jader a zwisających. To, że są duże nie muszą wcale zwisać. Wtedy możesz skakać, biegać a one stabilne przylegają do brzucha. Gdy zwisają to i małe jak na sznurku dyndają. Najlepiej nosić bardzo delikatne majteczki, które podciągają je i dają swobodny chłodny przepływ powietrza do okola. Są cieniutkie jak mgiełka ale nieprzezroczyste. To te najtańsze z tanich, ładnie chłodzą i stabilizują. Nic się nie poci ani przegrzewa.

Gość ogień w szopie
A MÓJ TATA MA CHOMIKA I TRZYMA GO W CHLEBAKU :D

Gość AJAWTF
A ja mam duże jądra. TO WCALE NIE JEST FAJNE ;/

Gość StanislawD
Ja mam duze jadra i jest do dupy jak biegam albo gram w pilke to ciagle skacza i sie obijaja zawsze po meczu mnie bola:/

Gość legendarnyFALUSS
Wedlug mnie to co male jest piekne,np w starozytnej grecji malego penisa uwazano za pieknego itp a wielkiego za brzydkiego itp,ogulnie mam male jadra i szczeze mam na to wbite.Moja dziewczyna lubi sie nimi bawic i nigdy nic zlego niepowiedziala tak ze mysle ze male jadra to nie koniec swiata tak samo jak maly penis:)

Gość scececr
nie wiedziałam o tym że faceci mogą mieć kompleksy na punkcie swoich jąder. nie mam porównania ale mój ma chyba normalne jądra. nie wiem jakie powinny być heh . no jądra jak jądra co za różnica jaka wielkość