Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toitam

leniuchy...

Polecane posty

Gość toitam

siedzę przed kompem i nic mi się nie chce... pić mi się chcę ale nie chce mi się zejść na dół do kuchni... Kurcze mam się z koleżanką spotkać ale też mi się nie chce!! jedynie co mi się ciągle chce to palić...:) Idę spać....

Gość toitam
:D ale jednak pójdę po te picie:D

Gość toitam
uf...dałam radę...troszkę się rozruszałam :D zastanawiałam się czy nie zostać w tej kuchni bo te schody taki dłuuuuuugie.........:)

Gość toitam
a ja sama w domu siedzę tylko jakiś robotnik coś mi w piwnicy robi....że mu się chce:D

też jestem leniem mam fajną książkę :) ale obawiam się, że nie będzie chciało się wam przeczytać :D z lenistwa :D - bo mi sie nie chce :P na razie za mna 2 strony, ale zdążyłam zauważyć, że fajnym językiem jest napisana ;) wejdźcie na tą stronę i wpiszcie tytuł: \"poradnik dla leni\"... nie podam wam bezpośredniego linka, bo mi się cos nie otwiera ta strona :O

Gość toitam
kwiatki podlej:)

Gość toitam
nie chce mi się czytać...a muszę się pouczyć...

Gość toitam
albo poczytam.... trochę leniwie tu piszemy:D

jest 15.03 a ja ciągle w piżamie, bo nie chce mi się ubierać, głodna jestem, ale nie pójdę do kuchnie zrobić am-am, bo mi sie nie chce.... :O

to nielenistwo to juz depresja:classic_cool: tak tam przeczytalam na tej stronce:P ale mi to spreawia radosc ze mi sie nie chce i ze wlasnie sie przebralam z pidzamy, ze sniadanie jadlam przed chwila:P chyba jestem rasowym leniem:)

Gość toitam
ja to leniem nie jestem ale czasem to jak cholera nic mi się nie chce...tak jak teraz... jeszcze chcą mnie gdzieś do sklepu wysłać...Ale nie!!! Za cholerę się nie ruszę!! niech sobie sami pójdą!