Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaJednaaaaaaa

Balsamiki do ciała

Polecane posty

Gość TakaJednaaaaaaa

Tematów jest duzo o róznych kosmetykach, perfumach itp itd...No ale chyba każda z Was przyzna, że balsam do ciala to jest coś bez czego ani rusz ;) Z pewnościa macie swoje ulubione, sprawdzone, piszcie, jakiego uzywacie, który jest Waszym zdaniem najlepszy, a który beznadziejny ...;) Zawsze stosowalam po kapieli krem Nivea Soft, ewentualnie Dove do ciala. Nie uzywalam balsamu do ciala, bo jestem alergikiem i wolalam nie ryzykować. Jak którys mial tylko jakies mocniejsze skladniki to od razu puchlam. Nszczescie to minelo. Niedawno kupilam sobie Maslo Kakaowe Ziaja. Pachnie super i skóra tez jest mila w dotyku. A no i mam ten Jonhsona Letnia opalenizna czy jakos tak. Tez ok, tyle ze trzeba strasznie dokladnie rozsmarowywac bo zostaja plamy. No a Wy ????

ja kiedyś kupowałam różany z serii Skin Soft czy moze Soft Skin, z Avonu w każdym bądź razie i strasznie mi się podobał potem z lenistwa przestałam używać czasem sobie aplikuję oliwkę dla dzieci, a takze balsamy brązujące Dove i Johnson\'s jak dla mnie tylko Dove! nienawidzę zapachu samoopalaczy, a Johsons tak właśnie śmierdział dlatego Dove to mój typ :)

Ja bardzo lubię balsamy do ciała Lavery z serii Body Spa-ślicznie pachną i dobrze nawilżają,nie uczulają.:) Niezły jest też balsam Avene Cold Cream, ale niestety trochę za drogi.:( A osatnio kupiłam sobie masło kakaowe do ciała AA.Ma wspaniały kakaowy zapach,szybko się wchłania,doskonale nawilża i ujędrnia. Jednym słowem polecam;)

Gość TakaJednaaaaaaa
No tak mialam kiedys tez ten z Avonu pelna nazwa to Skin So Soft :0 Taki róowe :0 Fajniutki byl. Zreszta oliwka z tej serii tez super.

Gość TakaJednaaaaaaa
Lavery z serii Body Spa o, tych jeszcze nie widzialam. Musze wyprobowac:0

Ten zielony emulsja antycellutisowa na nim pisze:)Ja go uzywam juz od bardzo dawna.Nawe nie w celu wyleczenia cellulitu ale tak po prostu bo go bardzo lubie!Nie wyobrazam sobie innego balsamu:)

Gość lorelaj
Lubie Garniera czerwonego, z syropem z klonu, albo ten zólty, ujedrniajacy. Kupuje tez oliwke do ciala Nivea. Nakladam, troche przeczekuje, a potem przecieram ciało recznikiem żeby nie byc taka tłusta.. Teraz mam Mleko Kozie Ziaji, ale sa takie dni gdy jego zapach mnie drażni... Nie znosze balsamów o intensywnym zapachu. Np rózowy Garnier już mnie wkurzał, zapachem własnie...

Gość fgghghghghghghghghghg
antycellulitowy z biedronki

Gość Rudra
A tan pomarańczowy z garniera działa?

ja tez uwilebiam maslo kakaowe z ziaji a nade wszystko balsam nivea q10. super nawilza i ujedrnia...cialko po nim jest tak gladkie ze facet nie chce sie od niego oderwac... :)