Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roksaaa

swiadome macierzyństwo po 40

Polecane posty

Greta37 - to Ty tak jak ja :) - oby sie udalo :) ja mam coreczke 2 letnia i czas na kolejne dziecko

Gość Bozenka071
Witam serdecznie wszystkich ...Tak jestem szczesliwa chociaz nie ktorzy dziwia mi sie ze w takim wieku bede miala dziecko ...No coz widac Bog tak chcial skoro dal mi te dziecie to mysle ze i da mi zdrowie na wychowanie tego dziecka...Teraz bede miala robione badania prenatalne i troszke sie boje ale jestem pozytywnej mysli i wierze ze bedzie wszystko dobrze...Mysle ze nie ma znaczenia w jakim wieku rodziy sie dziecko najwazniejsze aby bylo zdrowe...Pozdrawiam wszystkich i zycze powodzenia i duzo zdrowia...}}}

Witam!! Jestem studentką położnictwa Wum-u. W tym roku piszę pracę mag i badam kobiety, które zaszły w ciążę i urodziły dziecko po 40 roku życia. Zachęcam do wypełnienia mojej ankiety Panie, które w tym lub zeszłym roku urodziły dziecko i były wtedy po swoich czterdziestych urodzinach. Z góry dziękuję. Poniżej umieszczam link do mojej ankiety. http://www.ankietka.pl/ankieta/81323/ciaza-i- porod-u-kobiety-po-czterdziestym-roku-zycia.html

Gość gość
Mam 42 lata i chcemy z mężem drugie dziecko,mamy córcie -12 lat.Ja czuję sie młoda duchem i nie wiem dlaczego miałabym nie urodzić.W moim środowisku kobiety po 60 roku życia sa opiekunkami 2-3-6 latkami i świetnie się czują w tej roli,a kobieta po 40 miałaby nie urodzić?JAK NAJBARDZIEJ!