Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szatii

Bolą piersi, boli brzuch

Polecane posty

Gość Szatii
Za wcześnie enter wdusiłam. Biorę tabletki od kilku miesięcy, dzisiaj jest 10 dzień brania. Gdybym nie brala, dzisiaj miałabym owulacje chyba. Boje sie bo bolą mnie piersi, są nabrzmiałe, boli brzuch, mam mdłości, wrażliwość na zapachy etc - od około 3 dni. skąd takie objawy dziwne, skoro nie mam mieć w najbliższym czasie miesiączki, czy mam robić już testy ciążowe, czy to jest normalne, wcześniej tak nie miałam :( i temperature podwyższoną, brak apetytu... eh

To od tabletek :) tzw skutki uboczne :) nie masz się czym przejmować! To na począku normalne! :) możesz takie objawy mieć do 3 opakowania. ps owulacja jest 14 dnia ale przy tabletkach nie ma sie owulacji bo on ją chamują :P

fruti- termin owulacji zalezy od długosci cyklu, np. moja mama ma 8-9 dzien. a co do autorki to nie ma senstu bys sobie liczyła kiedy bys miała owulacje bo teraz jej nie masz i nawet gdyby tabsy w wyniku niewłasciwego przyjmowania nie zadziałały to mogłaby ona wystąpic kazdego innego dnia. a tymi nieprzyjemnymi objawami sie nie przejmuj bo to efekty uboczne tabletek- jak juz mowiła fruti i przez pierwsze 3 miesiące mogą sie one pojawiac.

Gość Szatii
Tak, ale ja łykam tabletki od 6 miesięcy, a nie 3... w pierwszych 2 miesiącach miałam to co teraz, ale skąd ja mam teraz coś takiego skoro już dłużej je łykam? btw: to moje pierwsze opakowanie tego samego leku, ale z zagranicznej serii, może to jest przyczyna?

Gość Szatii
obliczyłam,,, jadak 4,5 miesiaca z tymże raz nie robiłam 7dniowej przerwy, stąd myślałam że dłużej biore. mam bolące piersi i wzdęcia :(

sory, zobaczyłam \"10-ty dzien brania\" i źle zrozumiałam cóż jesli brałas regularnie, nie mialas wymiotów ani biegunki do 4 godzin po przyjęciu tabletki i nie brałas antybiotyków czy innych leków mogących obniżac skutecznosc to powinno byc ok.ale dziwi mnie ta wrażliwosc na zapachy- moze zrob test ciązowy?