Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ToTuToTam

Jakie jest Wasze zdanie na temat ... - ankieta.

Polecane posty

Czy otwarcie polskiego rynku pracy dla obcokrajowców ma korzystny wpływ na rozwój polskiej gospodarki? Proszę o opinie :)

Gość wg mnie nie ma innego wyjscia
nie ma komu budowac i leczyc chocby, Ja od dawna mam nianie Ukrainki. Poki to dla obcokrajowcow jest interes, beda przynajmniej u nas dobrze pracowac i stworza troche konkurencji, co jest zawsze zdrowe.

Gość nie niewiem

nie ma korzystnego wplywu bo oni pracuja za nizsze pieniadze wiec polakom jest ciezko znalezc prace za porzadna kase wiec wyjezdzamy i psujemy gospodarke innym krajom :P chyba ze odsetek obcokrajowcow jest niewielki a panstwo bogate wtedy to chyba nie robi wiekszej roznicy wg mnie co nie znaczy ze tak jest naprawde

Gość zeby zachod przyjezdzal
musi byc stabilny rząd . Bo zachod glownie by przyjechal inwestowac, a kto inwestuje tam, gdzie niepewnie. No ale i tak juz inwestuje - chocby supermatkety, firmy , ktore wykorzystuja nasza wciz tansza sile robocza. Pojedynczym ludziom z zachodu nie oplaca sie przyjezdzac,bo pensja nie ta, chyba,ze beda pracowac w zagranicznej firmie i miec duze dodatki za rozlake ze swoim krajem

Gość wesoły kawaler
sem chętnie zatrudniłbym kilka słuzących, najlepiej murzynkę, azjatkę i jakąś ukrainkę.:classic_cool:

Gość KOMISJAAAAAAAAAAAAAAAAA
FAJNY SPOSÓB NA ZASIĘGNIĘCIE MATERIAŁÓW NA KONKURS LITERACKI ;]

Gość komisssssssss
:P

Gość rgrehergdgverrr
TO JEST KONKURS LITERACKI SAM NA NIEGO PISZĘ ;] POZDRO

popieram wypowiedz poison ivy. jesli stawki za prace wzrosna to nie bedzie problemow z emigracja zarobkowa i brakiem rak do pracy. jesli jednak pracodawcy nadal chca placic najnizsza krajowa to pozostaje tylko zatrudnic chinczykow :( o ile im bedzie sie to oplacalo oczywiscie

Gość według mnie należy
zamknąć granicę, ustwić oddziały zagradzające które będą strzelać do wszystkich którzy będę chcieli ją przekroczyć, w dowolną stronę. Zacząć masowe publiczne egzekycje zdrajców narodu: wykształciuchów, lumpenliberałów, tych gdzie stało ZOMO i innego wywrotowego elementu. Takie działania pozwolą na uzdrowienie tego kraju i jego rynku pracy. Każdy obywatel z zapałem zabierze się do walki na swoim odcinku frontu budowy V RP i bedzie z tego dumny, wyrabiając 300% normy