Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Len-ka

jaki krem przeciwzmarszczkowy od 20 roku zycia??

Polecane posty

hej! chcialabym zaczac uzywac krem przeciwzmarszczkowy, mam 20 lat, a na czole i wokol oczu zmarszczki:( tylko nie piszcie mi zebym uzywala nawilzajacych itd... ja potrzebuje przeciwzmarszkowego i to najlepiej takiego ktory by zwalczal a nie tylko zapobiegal, no i stosownie do wieku z gory dzia za wypowiedzi

Gość o o o o o o o o o o
wiesz w takim wieku to sa napewno zmarszczki mimiczne albo spowodowane zbyt malym nawilzeniem skory. a tak poza tym to chyba tylko male dzieci maja idealnie gladka buzke. na poczatek radze kupic krem z porzadnym filtrem co zapobiegnie fotostarzeniu

mysle ze to jednak nie zmarszczki mimiczne. Mam 21 lat i ten sam problem - tzn tylko pod oczami. Ale w moim wypadku to cyba papierosy i solarium (na ktore swego czasu dosc czesto chodzilam, ale od ostatniego razu minal prawie rok;) ). Niestety tez nie mam pojecia co z tym zrobic:( Zmarszczki mimiczne mialam w liceum. Niestety ale wygladaja zupelnie inaczej:( Teraz to jest taka jakas \"siatka\" zmarszczek... Zupelnie inaczej to wyglada

ja tez mam zmarszczki pod oczami i na czole kupilam sobie serie kozie mleko z ziaji i rzeczywiscie widac efekty. to dla cery sklonnej do zmarszczek wiec chyba nie mam jakis ograniczen wiekowych.

Gość a ja kupilam taki fajny
kremik z AA OCEANIC nazywa sie jakos tak VITA LIFT ...taki w bialofilotewoym pudeleczku

Gość kosmet
na zmarszczki mimiczne pomaga botox, wstrzykniety pod skóre paraliżuje mięsień, rozkurcza go i skóra jest gładka...tylko warto sie zastanowić czy w tym wieku trzeba sie szprycować jadem kiełbasianym

Gość no daj spokoj- przeciez w pyta
niu jest mowa o 20 latkach a Ty tu z botoksem wyskakujesz

Gość kosmet
powiedzaiłam o botoxie ale 20latkom nie polecam

no ale skoro w pytaniu jest mowa o osobach 20 letnich to po co piszesz o botoksie (ktorego zreszta mlodym osobom nie polecasz)?? chcialas zablysnac wiedza czy co??

czyli jak jakis facet zapyta jakie meskie buty sa modne w tym sezonie to napiszesz mu ze wysokie szpilki z odkrytymi palcami ale jemu nie polecasz takich ??

Gość kosmet
daj spokój, skoro mowa równiez o mimicznych to mówie

Gość josr
generalnie kremy przeciwzmarszczkowe są dla kobiet po 25 roku zycia

Gość no tak... ale
jesli 20latka ma juz zmarszczki???

Gość gość
Polecam krem kolagenowy HB kosmetik z serii exquisit, ja zamawiam go przez internet

Gość gość
Temat z przed 6 lat ??? Pewnie autorka zrobiła już sobie operację plastyczną :)

Gość gość
Spamerzy nie patrzą na daty, wklejają swoje debilne reklamy jak leci.

Gość marcelinamarcela4
Ja lubię krem Royal nasil od eveline, on dobrze nawilża, nieco napręża skórę, co można zaobserwować już po kilku tygodniach stosowania. Wiem, ze to tylko krem i cudów nie zdziała, ale warto o siebie dbać, nawilżanie jest ważne. Te krem super nadaje się pod makijaż.