Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci są do bani

wkurza mnie że faceci lecą na dziewice!!

Polecane posty

Gość bo warunkiem jest
W zasadzie ja miałem prze moją dziewicą 5 partnerek, każda była doświadczona, ale jeśli miałbyć wydać opinie na temat jakości seksu to z obecną czyli tą która była dziewicą jest mi najlepiej. To raczej kwestia temperamentu, lub jego braku, a nie bycia dziewice. Jednak rzekomo doświadczona leżała mi cały czas jak kłoa, wywalała nogi i daj apnie orgazm :O Tego nie ma z kobietą ciekawą seksu (czyt. dziewicą)

ja mam 22 lata i jestem dziewicą i szczerze nie przyznaje sie nikomu do tego bo mi głupio. nie mam problemu z zainteresowaniem ze strony facetów ale nigdy nie byłam dostatecznie blisko z nikim aby zrobić taki krok.i nie myślcie sobie ze ze mnie jekaś cnotka i czekam na tego jedynego, po prostu nie było okazji...mam nadzieje ze już niedługo:-)

Gość no i znów odezwala sie
ale pieprzysz chlopie banały powtarzasz bez konkretnych argumentów i co znaczy "doświadczona" co to za pojecie ??? czy dziewczyna, która ma za soba jeden stosunek wiec nie jest dziewica to dla ciebie doświadczona ??? piszesz takie bzdury że sie plakać chce o tym czy zwiazek jest udany czy nie decyduje to czy dwoje ludzi sie kocha milościa dojrzala i odpowiedzialna a nie kawalek tkanki lacznej

Gość bo warunkiem jest
doświadczona to dla mnie taka która była w długim związku (co najmniej 2óch i miała regularny seks) bo dla mnie barziej doświadczona będzie taka co współżyła np. z 2 po 1000 razy, niż taka co z 10 po 10 razy:O Ty pieprzysz farmazony, jeśli uważasz że cnota to tylko kawałek tkanki :O.

Gość bo warunkiem jest
Pprzecież piszę że doswiadczenie to rzecz nabyta a cały ten seks to nic innego jak wynikające z instynktów potrzeby no i się zwyczajnie wie co gdzie i jak, a że może to nie od razu jest takie jak w przypadku prostytutki, to chwała za to ! Ale po paru razach nie ma już zadnej różnicy w jakości, jeśli tylko kobieta jest temperamenta. Za pierwszym razem moja dziewica sama mi wzięła w usta, bo chciała się przekonać jak to jest. W zasadzie to byłem bardzo zadowolony, sama na mnie siadała i te pe

to ty pieprzysz wypisujac takie rzeczy że kobieta posiadajaca ów kawalek tkani jest lepsza od tej która jej nie ma jeżeli poprzez to oceniasz wartość czlowieka to jesteś kretynem wyciagasz wnioski na podstawie swojego zwiazku, normalnie dobraliście sie i tyle, ciekawa jestem co byś pisal gdybyś zakochal sie na amen w "doświadczonej" jak to nazywasz ??? a może uważasz że to nie możliwe ??? czy wtedy też uważalbyś że twoja ukochana kobieta jest gorsza od innych ???

a tak pytam zbieg okoliczności bo znam jedna dore i ma 20 lat :P ale ona tylko studiuje we wrocku bo pochodzi z mniejszego miasteczka :P

nie to nie ja:) dora sie nie nazywam, lat mam juz 21,5 ale nick stary zostal i z drugiego konca Polski jestem:)

Gość rrr0
bo warunkiem jest - a ile ona miala lat jak pierwszy raz poszliscie ze soba do lozka i po jakim czasie trwania zwiazku, no i w jakim wieku Ty jestes ? Jesli moge zapytac oczywiscie ?

Gość bo warunkiem jest
bo jest lepsza jako partnerka do życia i tego zdania nie zmienię bo poparte jest moim doświadczeniem życiowym. Spójnością związku na pewno nie jest doświadczenie seks. jak to movering sugeruje bo ono przychodzi wręcz natychmiast. Ja chciałem mieć za kobietę dziewice, bo wszystkie niedziewice jako partnerki mnie bardzo rozczarowały :). To nie tylko kwestia dobrania się, takie kobiety są inne, bardziej wartościowe. Czemu z tamtymi kobietami niedziewicami skoro było ich aż parę nie mogliśby się dobrać. Dziewicto to nie tylko błona, to wartości nadrzędne którymi kierujue się taka kobieta, a te z kolei warunkują różne zachowania, które mogą być doskonałymi fundamentami związku. Nie chciałem nikogo urazić :). Pozdrawiam i miłego dnia 🖐️

Gość millitatry
Jak wygląda takie badanie u kobiet ??? to są jakieś testy?? czy robi sie to u ginekologa. Mam wrażenie że moja kobieta wprowadziła nam kłopoty w związek. Spała z kilkoma kolesiami. I nie wiem czy ją chce nadal. Jestem wykształcony, przystojny, kasy nie brakuje, dobra praca, niezły charakter chyba załsługuje na spokojną, ładną i nie tykaną dziewczynę. A takie spokojne to podobno nawet lepsze w łóżku....

Gość bo warunkiem jest
ja mam już 31 lat, jesteśmy ze sobą 6 lat, ona miała 22 lata jak poszliśmy ze sobą do łózka ( teraz 28 ). Czekaliśmy ok 8 mcy o ile dobrze pamiętam. Dziękuję za rozmowę muszę już iść :).

Gość do millitatry
Ty chyba jestes nienormalny :O to ze masz kase i dobra prace to nie znaczy ze zaslugujesz na dziewice !!!!!!!! ja jestem dziewica i w zyciu bym nie poleciala na faceta takiego jak Ty to od razu widac jakim jestes narcyzem :O

czytam ten topic i czytam i śmiać mi się chce. jesteście zabawni próbując przekonać innych do swoich poglądów ;) jak się kogoś naprawdę kocha, to nie ma znaczenia, czy to dziewica, czy niedziewica, prawiczek - czy nie. jak się kocha to się akceptuje kogoś w zupełności i nie liczy się z kim ta osoba już była - ważne, że jest teraz z tobą :)

skoro chcialeś dziewice to ja masz, możesz pisać o zaletach jest ok ale nie wartościuj ludzi wedlug tego kryterium !!! mnie mój "ukochany książe" na 3 miesiace przed ślubem zdradzi i wszystko sie rozpadlo w drobny mak, cale moje życie, marzenia, wszystko !!! byl moim pierwszym i mial być tym jedynym teraz jestem szcześliwa z kimś innym i nie życze sobie żeby dlatego że trafilam na lajdaka ktoś uważal , że jestem GORSZA !!!l

przepraszam za może zbyt mocne slowa, ale po tym co przeszlam jak czytam takie opinie niektórych facetów to mnie normalnie szlag trafia milej niedzieli :)

Gość promyczek20
Do "bo warunkiem jest"- nigdy nie chcialabym spotkac na swojej drodze mezczyzny ktory wartosc kobiety mierzy posiadaniem blony dziewiczej.Nie jest sztuka zatrzymanie przy sobie niedoswiadczonej dziewicy....ja mozna byle czym zadowoloic i pewnie tak jest w twoim przypadku,ale wielkim wyzwaniem dla mezczyzny jest autentyczne rozkochanie wlasnie kobiety doswiadczonej( jak ty je nazywasz), gdy ci sie to uda w 100% mozesz byc z siebie dumny.Znam przypadek,gdzie wlasnie taka doswiadczona dziewczyna tak zakochala sie w swoim partnerze ze chciala popelnic samobojstwo, sytuacja sie jednak wyklarowala.Dzisiaj sa juz ze soba 5 lat , obydwoje poza soba swiata nie widzą, zazdroszcze im.Na przyszlosc wiec nie generalizuj stwierdzenia ,ze dziewice sa cacy ,a te ktore z jakichs tam przyczyn stracily dziewictwo ( nie mówie tu o dyskotekowych puszczalskich ja je takze potepiam)sa be.....To ty jestes be...ze swoim spaczonym pogladem na sprawy dziewictwa.!

Nie każdy lubi po innych poprawiać i żyć ze świadomościa że ożenił się z używaną laską

Gość coooler
dziewice z reguły nie są łatwe a każdy bardziej ceni to co trudne do zdobycia i nie dla każdego dostępne :P

Może i sztuka zatrzymać przy sobie doświadczoną(choć z tym się nie zgadzam) ale po co. Jak na żonę szmata się nie nadaje...

Może i sztuka zatrzymać przy sobie doświadczoną(choć z tym się nie zgadzam) ale po co. Jak na żonę szmata się nie nadaje...

Gość w tym kraju już
za dużo jest zdzir które najgorsze choróbska przenoszą

No i kolejny ten sam nudny temat. Ja napiszę tylko tyle. Byłem z dziewicą ponad 2 lata i już w życiu bym takiej nie wziął na dziewczynę, a nie mówiąc już że na żonę. Dziewice, szczególnie te po 20-stce są tak tą swoją \"czystością\" podbudowane, że uważają się nieomal za święte. Nie rozumieją, że facet może mieć normalne potrzeby seksualne i że nie będzie czekał kilka lat do ewentualnego ślubu. Ja mówię dziewicom niepokalnym NIE!