Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci są do bani

wkurza mnie że faceci lecą na dziewice!!

Polecane posty

Ja już nawet nie zadaje się z takimi powyżej 19 roku życia. Bo trudnow tym wieku znależć porządną dziewczynę:D

Gość tibidibidibidi
jak laska nie jest dziewica to znaczy że jest szmata, a jak jest dziewica to jest albo pasztetem albo młodym moherowym beretem... i jak tu dogodzić?

Podejrzewam, że faceci, którzy tutaj tak atakują nie-dziewice to jacyś zakompleksieni kolesie, którzy nie są w stanie stworzyć normalnego związku z kobietą. Bo która by chciała takiego, który by jej wyliczał z iloma to się w przeszłości np. całowała i skreśliłby ją za to, że kiedyś kolega w podstawówce cmoknął ją w usta. A jeśli uprawiała seks z kimś z miłości to już jest dziwka. A ja przynajmniej mam porównanie, bo byłem 2 lata z dziewicą, która się do siebie dotknąć nie chciała i seksu nie miałem w ogóle, a teraz jestem z kobietą, która spała z dwoma facetami przede mną i jest dla mnie tak cudowna, że w życiu nie zamieniłbym jej na inną. Ale panowie od głoszenia czystości wszelakiej i obrońcy cnót prawdziwych oczywiście wiedzą swoje. Życzę im powodzenia w miłości i w życiu, które nie jest bajką. Amen.

jak znajdziesz moherowego bereta oczywiście młodziutką z takim systemem wartości to są idealne kandydatki na żonę. Nie wymyślają równouprawnienia czy partnerstwa. Tylko przyjmują tradycyjną rolę kobiety w rodzinie z uśmiechem na twartzy

teraz wiemy skąd ten uraz o dziewic. Panienka za trudna była na twoje możliwości. Poszedłeś na łatwiznę i wybralkeś łatwą kurwę. Powodzenia cioto

Gość mixxx
Gerronimo, jak czytam Twoje posty to mdło mi się robi:O co Ty wiesz o kobietach...??:O oceniasz wszystkie na podstawie swoich doświadczeń... żałosne...

zwykła ciota która nie potrafi panienki przez dwa lata zaciągnąć do łóżka . Musi kiepsko wyglądać

Gość dfgg
Gerronimo a nie pomyslales ze to z Toba cos nie tak skoro dziewczyna nawet nie chciala zebys ja dotknal ? bo jesli facet ma jakies doswiadczenie, wiaze sie z dziewica to sorry ale chyba wie jak postepowac z kobieta, dac jej uczucie, pewnosc, bezpieczenstwo i zadna dziewica jesli bedzie sie tak czuc w koncu pojdzie do lozka z kims kto kocha i kogo ona kocha. Mysle ze to Ty nawaliles a nie ona. A teraz jestes z laska ktorej jest po prostu latwiej, bo juz zna sie na tym, sama przed soba czuje sie pewniej i nie ma jakies zahamowan. Dziewica to wieksze wyzwanie.

I jestem ciekawa co wy wiecie o kobietach, jeśli dla was każda, która z kimś sypiała to dziwka. Ja np. straciłam dziewictwo późno, bo miałam 21 lat, ale z chłopakiem, z którym byłam długo i którego bardzo kochałam. Rozstaliśmy się niestety, ale nie żałowałam nigdy, że to z nim miałam ten pierwszy raz. Potem byłam jeszcze z jednym, z którym też sypiałam, co chyba jest normalne w związku dorosłych ludzi. Teraz od 2 lat jestem z facetem, z którym za 2 miesiące biorę ślub i jakoś nigdy mu nie przeszkadzało, że miałam wcześniej kogoś. Bo jest normalny, w przeciwieństwie do niektórych tutaj się wypowiadających.

Z kolegą o nicku chłopak25 to nie będę dyskutował, bo po co się zniżać do takiego poziomu. dfgg> To nie do końca tak jak piszesz. Faktycznie, było mi dużo trudniej, ale dawałem też dużo od siebie. Naprawdę mocno ją kochałem, byłem delikatny, czuły, wszystko odbywało się powoli, bez nalegania. No ale miałem problem, bo ona była z mocno wierzącej rodziny, miała ogromne zahamowania. A wiadomo że jak 2 lata nie ma seksu, a pieszczoty tylko od czasu do czasu, to pojawiają się problemy. W końcu oboje tego nie wytrzymaliśmy, a zerwała ona. Długo się z tego wygrzebywałem, ale w końcu poznałem obecną kobietę. I faktycznie z nią było dużo łatwiej i cieszę się z tego powodu, bo drugi raz przechodzić takie frustracje jak wtedy to bym nie wytrzymał. Nie mówcie mi, że seks nie jest ważny i założę się że jak któryś z was miałby czekać parę lat na seks z dziewczyną, którą kocha to rzuciłby wszystko w cholerę. To nie takie wszystko proste jak się wam wydaje.

Gość no co wy ludzie
nie piszcie argumentów ... po co ??? to zwyczajne chamy, a cham arumentów nie zrozumie dla chama liczy sie sila pięści i stek wyzwisk dla takiego określenie ku***wa i szmata to tak czesto używane slowa jak dla normalnego czlowieka przepraszam i dziekuje jaka jest różnica nie ma pojecia cham zawsze chamem zostanie i jest ze swoich prostackich pogladów dumny

Gość dfgg
Gerronimo czyli widzisz chodzi tu tylko o przekonania tamtej dziewczyny. Bo jesli faktycznie ktos jest bardzo wierzacy i uznaje seks po slubie, bo inaczej to grzech to takie rzeczy trzeba ustalic jak najwczesniej. Jesli obie strony maja takie przekonania to ok, jesli nie, to naprawde lepiej sie rozstac. Jednak tak jak mowie jesli w gre nie wchodzi religia, a kobieta czuje sie kochana, bezpieczna to nie ma sily by nie chciala isc z facetem do lozka !

Gość jestem niski i brzydki
chyba że jest jak ja ale ma kasę a ona chce w luksusie przebalować aż znajdzie przystojniaczka :classic_cool:

Gość dfgg
Gerronimo a jesli moge zapytac z ta kobieta z ktora teraz jestes, jak szybko poszedles do lozka - jesli to nietajemnica oczywiscie :)

Gość puszczalskie jak zwykle
beda pisać, ze to ze dają na prawo i lewo to normalka, a facet dziwny jak chce dziewice do ślubu. No sory ale ja nie chce być całe życie z lasencją której już pięciu wkładało przede mna!! bleee

gerronimo bo widzisz są różnego rodzaju dziewice :) Najgorsze są takie jak twoja była, czyli bardzo wierzące i czekające do ślubu. Od takich to lepiej trzymać się na odległość bo można się nerwicy nabawić. Wiem, bo byłem z taką kiedyś pół roku. Ale są też dziewice które nie są jakoś mocno wierzące, a nawet mogę być niewierzące, tylko takie co czekają na swoją miłość i nie idą z byle kim do łóżka. I to już mi się bardzo podoba, bo znaczy że taka dziewczyna się szanuje. I myślę że taka to jest właśnie dla każdego faceta skarb, no bo kto by nie chciał mieć tego poczucia że się jest dla takiej kobiety pierwszy. Tylko że o takie teraz bardzo trudno. A żeby nie było że ja oczerniam inne kobiety to napisze że jestem z dziewczyną która miała wczesniej długo chłopaka i spali ze sobą. Za to ona jest dla mnie pierwsza i nie przeszkadza mi to, ze miała wcześniej kogoś. Zresztą to było tak dawno temu że to już nie ma znaczenia.

Gość dfgg
Ronn zgadam sie w 100%. Gerronimo 2 m-cach bycia razem czy 2 m-cach znajomosci ? ;) Sorry ze tak dopytuje, ale poznalam faceta i jakos tak mi sie wydaje ze jemu zalezalo tylko na tym aby zaciagnac mnie do lozka i tak sie zastanawiam jak szybko ludzie decyduja sie na seks...

Gość mixxx
Ronn- bardzo słuszne podejście do tematu, no nareszcie...;)

Gość dfgg
Gerronimo zapytam Ciebie, bo jestes facetem to moze mi odpowiesz. Poznalam kogos, spotkalismy sie przez miesiac jako znajomi, ale nie jakos przesadnie czesto z braku czasu w tamtym momencie, glownie telefony, smsy, rozmowy na gg. Po miesiacu postanowilismy byc ze soba, on jest sporo starszy ode mnie (7 lat) wiec na pewno jakies doswiadczenie i to chyba spore mial. Po 2 tyg doszlo do pieszczot, ale ja seksu nie chcialam. Czy myslisz ze juz mogl sie zniechecic gdy dowiedzial sie ze jestem dziewica ? Faceci boja sie takich kobiet ? Ja uznaje seks przed slubem jak najbardziej i nie kazalabym mu czekac latami, bron Boze ;) Co o tym sadzisz ?

dfgg> ciężko mi się wypowiadać na ten temat, bo nie mogę pisać za wszystkich facetów. Moim zdaniem zachował się głupio, że urwał z Tobą kontakt. Przecież można być kolegami, bez podtekstów. Ale może miał jakieś niemiłe doświadczenia z dziewicami, tak jak ja i się wystraszył ;) Bo ja oczywiście rozumiem, że mogą być różne dziewice, nie mówię, że każda jest taka jak moja eks. Ale po takim czasie i tylu negatywnych przeżyciach człowiek jest tak wyczulony, że jak słyszy słowo \"dziewica\", to się wszystko w środku kotłuje :) Może gdybym nie miał tego rodzaju doświadczeń, to inaczej bym na to patrzył. A że miałem takie, a nie inne, to mam uraz do dziewic.

Gość dsaffassd
jak któraś piszę że boi się że facet jej nie będzie chciał bo jest dziewicą to dopiero jest zaściankową kretynką! w takiej sytuacji to rzeczywiście może obawiać się że facet jej nie chce, ale na pewno nie z powodu jej dziewictwa. EDIT: chyba że temu facetowi na niej nie zależy i szuka sobie dziwki, która się nim sprawnie zajmie. ale bardzo wątpie, nikt nie chce kobiety dotykanej przez innych, choćby dlatego że można się czegoś zarazić.

Gość no od ciebie można sie zarazić
bo ten co cie zostawil cie dotykal przecież bleeee

Gość dsaffassd
taa, najbardziej mnie rozśmieszyło jak policjant który zajmował się sprawą Simona Mola komentowal jakie te dziewczyny są inteligentne i wrażliwe;) to co dopiero takie które nie są ani inteligentne ani wrażliwe:D