Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfg

ile moze kosztowac remotn mieszkania 38 m?

Polecane posty

Gość asdfg

chodzi o wymiarę okien na plastikowe, okna sa 3, cyklinowanie podlog, polozenie gladzi na scianach i kafaelek w kuchni i lazience.do tego nowa kuchnia, tzn meble i piekannik i zlew.nowa wanna zlew szafka w lazience i kibelek.moja znajoma mieszkanie 59 m wyremontowala z tym wsztstkim wlasnie co napialam za okolo 10 tys( robil im to jakis facet) ale u mnie wiekszoc samej pracy zrobilabym sama i moim facetem, bo umiemy:) ile to moze wyjsc? 6-7 tys? jak myslicie?

Gość za malo ...
Ty wiesz ile okna kosztują, piekarnik, wanna, meble ??? Za tyle najwyżej kuchnie sobie porządnie zrobisz ...

Gość asdfg
okna okolo 600 zl( plastikowe ) z montazem.wanana 500-600 zl, piekarnik 200 zl.jestem mloda, 21 lat to nasze 1 mieszkanie i nie mam ochoty kupowac wszystkiego z najwyzszej polki, bo to i tak tylko na kikla lat to mieszkanie, potem chce sobie dom zbudowac

Gość ja za
samą kuchnie niewielka bez kafelek zaplacilam 8 tys. a powiem ze nie szalalam szczegolnie-proste meble.kuchenka z piekarnikiem,okap,zmywarka,zlew cekolowanie z malowaniem lodowke i nowe okna juz mialam wczesniej.

Gość no to jak chcesz wszystko z
nizszej polki to powinno starczyc ...

Gość za malo ...
Nie no piekarnik za 200 zł ??? To chyba używany ... okna za 600 zł ??? To chyba jedno ... Gdzie ty dziewczyno mieszkasz ??? Że tak wszystko masz tanio ??? U mnie już liczyłam remon kuchni 9 m2 wyniesie mnie ok. 4 tys. ... :(

Gość ja za
piekarnik za 200 zl??? nawet tak niskiej polki nie ma

Gość asdfg
piekarnik za 1000 zl? ja nie wiem ,jakos w sklepach widze inne ceny:O

Gość ja za
ja kupilam jeden z tanszych i kosztowal mnie wlasnie ok 1000zl piekarnik plus plyta gazowa nie zaden elektryczny bajer

a okna 600 to jedno pewnie masz 3 to razy 600 plus balkonowe podatek vat i robocizna dla nich ktorą sobie doliczają

Meble na wymiar do kuchni okolo 10 000, ale takie zwykłe to i za 2000 kupisz gotowe.