Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 cnngmhj

Jaka bluza w kropki czy gwiazdkii??

Polecane posty

Go艣膰 cnngmhj

Mam problem nie wiem jak膮 sobie kupi膰 bluz臋 w gwiazdki czy kropki, one s膮 z H&M to pewnie wi臋kszo艣膰 wie, jak wygl膮daj膮? Czekam na rady

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Dobra rana no 9
Nie kupuj zadnych z wyzej wymienionych, chyba ze chcesz wygladac jak wiekszosc nastolatek. Taka moda przyszla gwiazdki, czaszki, kolorowo, kolczyki, a z punku robia komerche

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cnngmhj
tylko one mi sie podobaja :( a u mnie w miescie - nie za duzo, to jest malo osob, ktore je ma :d bo my nie mamy h&m :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dobra rana no 9
No to zalezy ktora Ci sie bardziej podoba i w jakich kolorach beda. Z tego co pamietam one sa chyba szare w gwiazdki/kropki jakiegos koloru

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dobra rana no 9
Chyba tez uwazam tak jak miarka :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hlihm
gwiazdki i tylko gwaizdki, kropki juz nie modne

Udost臋pnij ten post

w gwiazdkach b臋dziesz ostra punkow膮 lask膮. M贸wi臋 Ci, wszystkie kole偶anki b臋d膮 ci zazdro艣ci膰 i b臋d膮 chcia艂y by膰 takie jak Ty.

Udost臋pnij ten post

Zar贸wno kropki jak i gwiazdki to mas贸wka na dzie艅 dzisiejszy. Je艣li masz 17 lat lub mniej polecam gwiazdki (w ma艂ej miejscowo艣ci b臋dzie to zapewne mniej popularny wz贸r, szczeg贸lnie, 偶e kropki pr臋dzej zd膮偶y艂y si臋 zadomowi膰 na targowiskach jak偶e popularnych ;/), je艣li jeste艣 starsza tylko kropki... Zasadniczo jednak odradzam obie propozycje. Je偶eli jednak si臋 zdecydujesz to wybierz szar膮 lub czarn膮. Takie wzornictwo plus kolor to naprawd臋 za du偶o \"dobrego\".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dobra rana no 9
Bylam dzisiaj na zakupach m.im w H&M i nie widzialam juz tych bluz. Resztki starych kolekcji, a wiekszosc juz letnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cosinus
co za tandeta z tymi emo punkowymi ubraniami. gdzie sie nie obejrzec kazdy probuje stwoierzyc wlasny styl, ale opiera sie na tym co wszyscy. widziec taka mase przed soba to jest zalosne. czemu ludzie zawsze slepo podazaja za moda ?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pociotka
gwiazdki lepsze3 ni偶 kropki

Udost臋pnij ten post