Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomyslowa Dobromirka

Jesli w Twoim miescie otwarto by salon gier na ps3...

Polecane posty

korzystalbys z tego??oczywiscie konsole mialyby pelny staff,monitorki 22 calowe hd, kilkadziesiat gier do wyboru i mozliwosc grania online(bo konsole bylyby podloczone do netu)a miejsce mialoby fajny klimat,bar plus z czasem obok bylaby mozliwosc wypożyczenia gier:) ptanie kieruje do zwolennikow gier konsolowych :)

Gość lololo
Zależy w jakim mieście (wielkość) i czy w okolicy jest już coś takiego.

w miescie kolo 50 tys mieszkancow a w miescie jeszcze czegos takiego nie ma. ztego co sie orientuje ten przemysl jak i wyporzyczalnie gier dopiero raczkuje w polsce:)

Gość lololo
W takim razie myślę że byłoby to fajne miejsce i może się udać :) Ja w troszkę mniejszym mieście prowadzę sklep komp i cafejkę komp. Właśnie siedzę w pracy i mam nalot dzieciaków do gier online :) Jeśli dorzucić możliwość wyporzyczania gier itd to super. Sprzęt też musi być dobry bo dzieciaki są naprawdę dużymi znawcami w tej dziedzinie :) Powodzenia życzę :)

wiesz tez mi sie wydaje ze pomysl jest dobry:)jesli chodzi o dzieciakow to mysle ze tez na brak ich zinteresowania nie narzekalabym ale wiem ze i starsi (nawet kolo28 roku zycia)lubuja sie w girkach na konsolach. poza tym napewno bede sie starac miec poparcie ze strony Sony Poland. zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Gość lololo
No to zbieraj kasę i zaczynaj :) Kto nie ryzykuje ten nie zyskuje. A coś w życiu robić trzeba. A na swoim to na swoim :) Nerwów jest sporo z prowadzeniem własnej działalności ale ogólnie jestem zadowolona, że to zaczęłam i mam nadzieję, że przetrwam :)

a powiedz mi ile juz czasu prowadzisz wlasna firme?? ja napewno nie bede robic tego sama bo mam oparcie w moim przyszlym mezu i tak wlasciwe to jego pomysl a ja tylko musze sie do tego przekonac:) mysle ze jesli chodzi o pieniazki to cos pod koniec roku sie zacznie dzialac(jestesmy zagranica,oboje pracujemy i mysle ze szybko uzbieramy potrzbna sumke:)

up pytanie kieruje rowniez do reszty kafeterian :D

Ja firmę prowadzę od października 2005 także półtora roku dopiero. Też prowadzę ją z przyszłym mężem :D Tzn firma jest na mnie (pierwsza działalność-niższy ZUS), ale w przyszłym roku się pobieramy i on będzie normalnie zatrudniony czy jako współwłaściciel. Nie wiem jak zrobimy.

domyslilam sie:) dzieki za informacje o nizszych skadkach zus:) kurcze jak bedziiemy niedlugo w polsce to trzeba sie wszytkiego wywiedziec dokladnie jak to z przepisami prawymi wszytko jest. ale zawsze to wlasnie i pracuje sie na siebie a nie na kogos:)

Te niższe składki to jakieś 290zł a nie 750zł przez 2 lata. Możesz skorzystać z tej zniżki jeśli przez ostatnie 5 lat nie prowadziłaś działalności gospodarczej. Spore ułatwienie dla zaczynających. Mi się niestety one kończą w październiku tego roku :(

spoko:) to bedzie nasza pierwsza dzialalnosc:)dzieki za informacje. pozdrwaiam pa

upupupupup

co nikt by nie byl zainteresowany??:(