Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakaassssA

TO BYLA MILOSC JAK Z BAJKI..CZEMU SIE SKONCZYLA??DO CHOLERY CZEMU TAK JEST?

Polecane posty

Gość kakaassssA

Czemu najpiekniejsze uczucias sie kiedys konczą ??Boze ..widac ze nie wystarczy byc sliczną i seksowną laską by mąz nie podrywal innych . doda dzis oznajmila w ddtvn ze sie rozwodzi..:(

Gość auaaaaa
ło matuchno kochana!!!!!!!!! serio???????????:(

Gość kakaassssA
wywiad z gali GALA: A skąd wiesz, że Radek cię kocha? DODA: Nie mam momentów zwątpienia. A jak mam, to patrzę na jego tatuaż. Pokaż. (Radek odsłania lewe ramię. Na nim naga Doda.) RADEK: To Dorotka z okładki "Playboya". DODA: Bardzo emocjonalnie podchodzimy do siebie. Mamy dużo swoich osobistych tekstów, gestów. Ja od razu wiem, kiedy Radzio jest w złym humorze, kiedy ma focha na mnie. Po prostu wiem w ciągu sekundy. RADEK: Kłócimy się o kompletne bzdury, mało ważne rzeczy. Ustaliliśmy, że nie możemy długo się gniewać. DODA: Byłam kompletnie zaskoczona w Katowicach. Po koncercie wracam do hotelu, a w całym pokoju 200 róż! RADEK: 600. DODA: Radzio wyciął obrazek z ostatniej strony pewnej gazety, zawsze drukują taką małą parę zakochanych. RADEK: Mówię, że ta mała dziewczynka jest jak Dorotka, te same włoski, taka minka. DODA: Obłożył obrazek w rameczkę. Był tam napis: "Miłość to pewność, że nigdy nie będę się czuć samotnym". Rozczulił mnie. A kiedyś był tak kochany, że poszedł na miasto po mój ulubiony drink: truskawkową margeritę. Przyniósł w plastikowym baniaku, bo nie dawali na wynos w kieliszkach! RADEK: Chciałem, żeby jak najmniej mnie zauważyli z tym baniakiem. Ale był koncert i w lokalu musiałem wyjść przed samą orkiestrę. DODA: Radek jest bardzo troskliwy, opiekuńczy, wyciera mi nosek. Co jest oczywiście zabawne, czasem wkurzające. Okrywa mnie w nocy, plecki mi zasłania. Wydziera się, że chodzę w krótkich kurtkach w śnieg. I non stop mnie przedrzeźnia. RADEK: Ostatnio pytam: "Masz te kable do kamery?". A ona z krzykiem: "Co?! Nie będę kabli wozić!". Ja to naśladuję potem. NO i CO ONI TERAZ Z TYMI TATUAŻAMI ZROBIĄ????? 11:46 jak ona traktuje ślub GALA: W lutym wzięliście ślub z Radkiem. Gdzie? DODA: Nie powiem! GALA: Coś się zmieniło? Masz większe poczucie bezpieczeństwa? DODA: Jak kawałek metalu na palcu i podpisy na kartce mogą nagle sprawić, że człowiek czuje się bezpieczny? Bzdura. Czuję się tak samo bezpiecznie, jak przedtem. GALA: W takim razie, po co ślub? DODA: Dla samej zmiany, świadomości przeżycia. Ślub to fajna sprawa. Jestem Wodnikiem, ekscytuje mnie wszystko, co nowe. GALA: Wzięłaś ślub dla zabawy? DODA: Bardziej dla doznania nowego doświadczenia. Dla mnie życie jest jak film. Może dlatego nie boję się niczego. Nie boję się opinii innych, nie boję się szczerze mówić o wszystkim. Bo cały czas wydaje mi się, że jestem dobrą postacią w filmie i wyjdę cało z każdej opresji. GALA: Zakładasz, że życie jest grą? DODA: Gra to złe pojęcie. Życie to piękna baśń, w której jestem... GALA: Królewną? DODA: Żyć jak królewna to nudne i banalne. Jestem pięknym elfem. Niezwyciężonym i bezinteresownym, który walczy bohatersko. Zabijam trolle, ratuję dobre krasnoludki. GALA: W tej baśni weźmiecie ślub kościelny? DODA: Jasne. Ale najpierw Radziu musi dostać rozwód kościelny. Nie jest to łatwe. Na szczęście w tamtym małżeństwie nie było dzieci. PRZECIEZ RADEK BYL TAK ROMANTYCZNY ZE SZOK I WIDAC ZE KOCHAL..JAK ON MÓGL JEJ ZROBIC COS TAKIEGO SKORO WCZESNIEJ ZASYPYWAL TYSIACAMI RÓŻ..:(

Gość doda seksowwna fuuuuuuuuu
i dodatkowo nie jest za sprytna

Gość kakaassssA
tak ogladalam caly program i powiedziala ze 3 dni temu złozyla pozew i mowila ze radek sie przyznal ze podrywal tą blondyne co fakt ją z nim sfotografowal:(niestety:(

Gość auaaaaa
cholerka, no to mam całą niedzielę zepsutą...:(:(

Gość kanapka z serem
Auaaaa, masz cała niedzielę zepsutą, bo Doda sie rozwodzi? Nic szczególnego, rozwodzi się cała masa ludzi na całym swiecie codziennie, łatwiej jest udawać jak się ma pieniądze i cel w tym, aby opinia publiczna dobrze myślała.