Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misskotka

wejście na cudze gg za pomocą hasła

Polecane posty

Gość misskotka

Pomóżcie

Gość misskotka
Znam hasło na gg pewnej osoby,która cały czas jest niewidoczna i chcialabym na swoim koncie zalogowac jego gg w celu sprawdzenia czy jestem na liscie kontaków.Czy ta osoba zorientuje się ,ze jego gg zostało zalogowane na innym komie na chwilkę ?????pomózcie proszę - musze to sprawdzić

Gość ja się nie znam ale
jak ta osoba nie wyeksportowała listy kontaktów na serwer to nie sprawdzisz

Gość to będzie ryzykowne
skoro ta osoba wchodzi na GG z niewidocznego, to w przypadku gdy Ty uruchomisz jego GG na swoim komputerze - to GG odpali się z widocznego. Innen osoby,które on ma w kontaktach, mogą jemu zasygnalizowac ten fakt.

Gość misskotka
Chciałabym tylko na minutkę wejść ale boję się ,ze się zorientuje ,ze coś się dzieje z gg ...wiem ,ze jeśli nie zrobił exportu to nic z tego ale taaak mnie korci i wiem ,że spalę się ze wstydu jak się wyda

Gość to będzie ryzykowne
skorzystaj z power project i wtyczek do sprawdzenia- to będzie bardziej bezpieczne;)

Gość a łyżka na to_
jest ryzyko - jest zabawa ;)

Gość misskotka
żadne power gg ani inne wtyczki nie działają bo jest cały czas niewidoczny a ja muszę to sprawdzić

Gość kaaaaaaarolina
ja bedzie kiedys dostepny przez chwilke to mozesz sprawdzic czy ma cie na liście wciskając tam po prawej stronie taką literkę w kwadraciku! tam pokaze ci sie taka mała lista i jesli przy IP bedzie BRAK to znaczy ze nie ma cie na liście a jesli bea jakie cyferki to znaczy ze ma!! tylko warunek jest taki aby był dostępny!

Gość saplajlaj
wejdz normalnie i szybko daj na niewidoczny. wejdz najlepiej o takiej porze o ktorej jest malo osob na gg np. z rana. ryzykuj :d

Gość to będzie ryzykowne
u mnie działają:) jeśli nawet jest niewidoczny a ma Cię na liście kontaktów - to przy wejściu na GG wyświetli sie jego numer:)

Gość kaaaaaaarolina
a ta literka to takie małe jest przy kazdym kontakcie z prawej str.

Gość karoo
to sprawdź w nocy to się raczej nie zorientuje. hehheheheh :)

Gość to będzie ryzykowne
kaaaaaaarolina ->brak IP może świadczyc o tym,że ma wyłączone p2p a ten komunikat nie mówi nic czy ktos ma nas na liście czy nie, wiec ta metoda zawodzi:( Albo faktycznie - zrób to ...w nocy:)

Gość kaaaaaaarolina
małe i

Gość misskotka
To jest facet , który ma prawie non stop odpalonego kompa i cały czas jest na niewidoczny ale macie rację spróbuję z rana , bardzo wcześnie wtedy na gg nie powinno być dużo ludzi,którzy mogli by przekazać taką informację

Gość to będzie ryzykowne
jak ma cały czas odpalony komputer to swoim wejściem wywalisz go z GG:) a że GG często szwankuje więc nie powinien sie domyślic,że ktoś korzysta z jego komunikatora. Zrób to umiejętnie, bo zmieni hasło:)

Gość misskotka
Tego nie wiedziałąm ,że wywali go z gg ale mam nadzieję,że nie pokazuje jakiegoś komunikatu,ze iiny użytkownik próbował wejść na gg :(

Gość to będzie ryzykowne
nie,takiego komunikatu nie ma-na szczęście:)

Gość a po co ci to wiedziec
czy jestes w jego kontaktach czy tez nie ???

Gość misskotka
hmm głupia babska ciekawość,zerwaliśmy ze sobą i tak chciałam sprawdzić czy ma mnie jeszcze w kontaktach , ot co ......

pomoże tutaj 1 program którego nazwy nie chętnie podaje na takich poralach bo byle dziecko może pobawić sie w hakrera ale kiedyś też byłem w podobniej sytuacji proponuje keylogger\'a dzieki nie mu dowiesz zie wszstkiego możesz nawet mu otworzyć CD gdy on bedzie oglądać film ... jak uda ci sie pojac program to jestes boska :) juz tylko podpowiadam ci ze skonfiguruj keloggera jako zdjecie jpg a gdy on kliknie zdjecie pokże mu sie \"bład rysowania\" w tym momecie na twój email bedzie przychozic kazde klikniecie klawiatury i mysza wszstkie hasla i bedziesz mogla sobie skakać po plikach puki on ma właczony komputer pozdrawia :) aha co zlego to nie ja :P

Gość misskotka
dziękuję za pomoc

Gość auaaaaa
takie szpiegowanie kogoś jest żałosne:O a ciekawość to pierwszy stopień do piekła:P:P:P

Gość jestem niski i brzydki
przegrałaś życie. Takiej to nawet niscy i brzydcy desperaci nie zechcą :classic_cool: