Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stuprocentowy Laik

Praca w Plusie - wie ktoś, jak tam jest?

Polecane posty

Gość Stuprocentowy Laik

Cześć! W tym roku piszę maturę i niestety nie mam siana na studia, więc będę musiała podjąć pracę, by móc na nie zarobić. Ostatnio zastanawiałam się, na czym ja się w ogóle znam i doszłam do wniosku, że jedynie na ... telefonach komórkowych. Widziałam ogłoszenie, że potrzebują kogoś w salonie Plusa, ale nie wiem nawet, jak tam jest ... nigdy nie pracowałam i nie mam pojęcia, czego wymagają etc. Czy ktoś z Was pracował w salonie Plusa? Jak tam jest? Jakie są wymagania, ile się zarabia? No i przede wszystkim czy trzeba mieć jakieś dodatkowe wykształcenie oprócz szkoły średniej (już nic mnie nie zdziwi)? Z góry dzięki za każdą odpowiedź.

Gość lidiaplus
hej-ja od 3 miesięcy pracuje w plusie i mam dość. wykształcenie nie gra roli i nie jest problemem.płacą mało a odpowiedzialność jest wielka i do tego moc dziennie klientów z pretensjami.więc nie każdy ma nerwy do tego.nauki jest dużo regulaminów, manuali.najpierw wyślą cie na szkolenie 1 stopnia-jak zdasz test u koordynatora regionu to dostajesz kody wtedy możesz podpisywać na siebie umowy i dostawać prowizje(ok3 zł) co miesiąc możesz sie spodziewać sprawdzania twojej wiedzy i testów-z niewiedzy można zostać bez premii a co miesiąc wyznaczony jest plan sprzedaży który trza zrobić. osobiście mam dość wymogów i stresu za 400zł,i do tego o umowę proszę sie już 3 miesiąc.to tyle,spróbuj może dobrze trafisz. pozdrówka

Gość Stuprocentowy Laik
O kurcze, to żeś mnie zaskoczyła :P Bardzo dziękuję Ci, że odpowiedziałaś. Mam w związku z tym do Ciebie parę pytań: przede wszystkim: jakie są pytania tych comiesięcznych testów? Dotyczą bardziej telefonów, czy kruczków w umowach? Wypłata jest zależna od ilości podpisanych umów? Słyszałam, że jest dużo wymogów, ale nie spodziewałam się, że aż taki hardkor ... Pozdrawiam