Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kumpelll

moj kolega obrzydzil mi dziewczyneee

Polecane posty

Gość ma prawo ja rzucic
prawiczek nigdy nie ozeni sie ze swoja pierwsza kobieta, jesli ona nie bedzie dziewica

w dzisiejszych czasach trudno tarfic na dziewicze.no chyba ze jestes mlodziutki i trafisz na mlodziutka dziewczyne.....jesli jednak nieco strarszy to co jak z nia skonczysz to myslisz ze znajdziesz dziewice? mysle ze nowa partnerka tez juz bedzie po zwiazku a wiec tez z pewnoscia nie bedzie dziewica.....a tak swoja droga nie mozesz myslec o przeszlosci,ona wtedy z toba nie byla.....to normalne ze jakos miala to z kims sypiala...

Gość dimdiv
a czemu mialby nie znalezc dziewicy? Skoro on sie uchowal jako prawiczek, to z pewnoscia uchowala sie dziewica.

Gość ma prawo ja rzucic
tylko, ze jak prawiczek na tej pierwszej (co nie bedzie dziewica) sie rozprawiczy i ja rzuci to juz potem nie bedzie szukal dziewicy ale np. kobiety co miala jednego partnera

a gdzie ja powiedzialam ze nie znajdzie dziewicy ? .......rozumiem ze juz nie jestes prawiczkiem,zalozmy ze cos wam nie wyjdzie i rozstaniecie sie.....znajdziesz nowa dziewczyne....jak myslisz, pomysli sobie ze jestes obrzydliwy bo przed nia obracales dziewczyne ?

Gość ma prawo ja rzucic
potem juz bym nie szukal dziewicy. ale jakby moja pierwsza partnerka bylaby dziewica to by byla duza szansa, ze na zawsze bysmy byli razem

jakbys trafil na dziewice i bylaby to Twoja pierwsza partnerka to tylko na poczatku twierdzilbys ze to ta edyna,ze chcesz ja do konca....niestety w rzeczywistosci najczesciej jest tak ze po paru latach takie zwiazki "ktore wczesniej nie poszalaly" rozpadaja sie.zacznie Cie ciekawic jak to jest z innymi kobietami a ja zaczna ciekawic inni partnerzy.

Gość ma prawo ja rzucic
a jakby ta pierwsza nie byla dziewica to tymbardziej by to sie rozpadlo

nie rzycze nikomy takiego zwiazku,najpierw musicie sie wyszalec .....jak juz sie wyszalejecie i poznacie ciekawa osobe to wtedy jest najwieksza szansa na dlugi lub staly zwiazek

"a jakby ta pierwsza nie byla dziewica to tymbardziej by to sie rozpadlo"...........dlaczego tak twierdzisz ?

Gość ma prawo ja rzucic
jak facet dostanie od losu dziewice to ja bedzie szanowal i moze bedzie chcial z nia zostac na zawsze jak bedzie prawiczkiem, to bedzie dla niego taka motywacja, a jak dostanie taka po kilku partnerach to moze uznac, ze to tymczasowa i nie oplaca mu sie miec przez zycie tylko jednej, skoro ona nie byla dziewica i nie bedzie mial takiej motywacji

Gość upupuppppppppppppppppppppppppp

Gość rumoon
"niestety w rzeczywistosci najczesciej jest tak ze po paru latach takie zwiazki "ktore wczesniej nie poszalaly" rozpadaja sie." jasne, a najtrwalsze to są związki ludzi którzy na każdej imprezie pieprzą się z kimś innym :) puszczalskich panienek i facetów dziwkarzy :) a co do "przeszłość się nie liczy" to ciekawe dlaczego kobiety w przypływie szczerości piszą rzeczy w stylu "swój pierwszy raz miałam z kimś tam (nie z obecnym chłopakiem) i żałuję że nie zaczekałam na niego". skoro dziewictwo jest tanie nieważne to czego żałować? jakoś ze strony faceta nigdy czegoś takiego nie widziałem. żeby żałował że swojego pierwszego razu nie miał z obecną dziewczyną.

Gość popieram cie roomun