Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lissa28

PRAGNE SCHUDNĄC, POMOZCIE!!

Polecane posty

Gość lissa28

MUSZE I CHCE SCHUDNA W CHWILI OBECNEJ 15 KG, PRZUCAM SIE NA GŁEBOKĄ WODE Z RACJI TEGO, ZE CHCE TO ZROBIC NIERACJONALNIE, TAZN ZASTOSOWAC GŁODÓWKE A POTEM STOPNIOWO DOCHODZIC DO 1000KCAL..KTO MI POMOZE, BEZ WYDUMANYCH FORMUŁEK, TAK PO LUDZKU!?

Gość Olenka 17
mogę Ciebie wspierać :P mam tyle samo do stracenia więc razem będzie nam łatwiej :P

Gość lissa28
ŚWIETNIE, ja zaczynam od jutra poniewaz znow dzis zawaliłam:/ masz moze jakis ciekawy sposob, diete na zrzucenie sadełka??;)

Gość ale jak sie chudnie szybko
i traci sie w szybkim czasie duzo kilo to potem te cialo jest sflaczałe, lepiej chudnac powoli i po trochu

Gość Olenka 17
tzn. tak teraz do soboty staram się oczyścić organizm tzn nie jem słodyczy, rzeczy tłustych, nie jem po godzinie 18...no zaczynam więcej ćwiczyć :P po tygodniu dieta 1500kcal jak mi się uda zejść z 74/73 do 67/66 kg to myślę że przerzucę się na south beach mam nadzieję że mi się uda...

Gość lissa28
o tym doskonale wiem, takie teorie znam na pamiec, chyba nikt mnie nie zdziwi nowinkami i ciekawostkami, o ktorych bym nie miała pojecia:/ a szkoda, liczyłam na jakies nowe tajniki..

Gość lissa28
to odp kieruje dwa pietra wyzej;P

Gość Olenka 17
Lissa a ile ważysz i ile masz wzrostu ?:>

Gość ale jak sie chudnie szybko
no to jak dobrze o tym wiesz to po co cchesz tyle schudnac, bedziesz miec sflaczale cialo, a to wcale nie wyglada ładnie

Gość lissa28
obecnie mam taki plan, by nie jesc przez dwa dni by moc nieco sie oczyscic, stosowałam diety oczyszczajace, na podstawie dr.Ewy Dąbrowskiej, poniewaz byłam na takowej diecie w styczniu .JKest swietnie, niesamowite ile mozna schudnac dzieki warzywom w szegolnosci i owocom, a co za tym idzie nie czuc głodu!! natomiast teraz chciałabym zastosowac troszke wiecej oczyszczania by moc pomoc pewnym dolegliwosciom choprobowym, wiec musze byc drastyczna i wyrzec sie przez 3 dni kompletnie jedzenia, apotem wprowadzac nieco warzyw i owoców, wwierze ze sie uda!!!!

Gość Olenka 17
ja przez 3 dni nie jadłam jak miałam zatrucie pokarmowe :P ale tak normalnie to tak zupełnie bez jedzenia to nie wiem czy to dobry motyw, ponieważ jak się na na 4 dzień dorwiesz do jedzenia może być nieciekawie:P:P ale nie wiem, ja tam na wszystkich tarze ze swojej perspektywy... ja jak na razie jestem po 2 jogurtach i 2 jabłkach :P wiec jest luźno :P

Chcesz zrzucic zbedne kilogramy czy chcesz schudnac i zachowac ta wage ?? jesli zastosujesz glodówke a potem bedziesz podwyzszac ilosc dostarczanych kalorii zagwarantujesz sobie tylko tzw efekt jojo... Tu nie chodzi o glodzenie sie, ale dostosowanie do trybu zycia jaki prowadzimy. Napisz jak wyglada Twój caly tydzien, co jesz, ile sie ruszasz, jaki rodzaj pracy masz a pomoge Ci dobrac posilki odpowiednie aby schudnac, zdrowo sie odzywiac i nie miec napadow na slodkosci... tyle ode mnie...

Gość lissa28
do:"ale jak sie chudnie szybko" skad ta pewnosc co do ciała?? ?? nie poruszyłam wątku na temat ciała, wiec nie sadze by twoja wypowiedz miała odzwierciedlenie w moim wygladzie,a jaesli chcesz wiedziec to cwicze, no ale o tym mowy nie było, wiec nie jarze twoijego zainteresowania, mowa jest o diecie w tej chwili...........

Gość jak mozna nie jesc 3 tygodnie
??? nie wytrzymasz bez jedzenia,ani zadnych owocow czy warzyw.Masz zamiar tylko pic przez te 3 tyg? a co bedziesz piła?

Gość lissa28
Forgotten24, njakos dotychczas po podobnej diecie nie miałam problemow z wielkimi nasileniami apetytu i wbrew temu co piszesz nie przytyłam, kwestia tkwi gdzie indziej...przytyłam z racji depresji, a fakt ze stosowałam wczesniej takowe głodowki i komponowałam po nich diete 1000kcal nie spowodowały ewfektu jo-jo

Gość do Forgotten24
''Chcesz zrzucic zbedne kilogramy czy chcesz schudnac i zachowac ta wage''.A jaka to jest roznica miedzy zrzuceniem zbednych kilogramow a schudnieciem, bo jak dla ,mnie to zadna

Gość lissa28
jadłam dnia czwartego owoce i warzywa..przez 3 tygodnie

Witaj Ja schudlam 30 kg i utrzymuje wage wiec jesli moge cos powiedziec moim zdaniem glodowki nie sa do niczego potrzebne, nie probowalam i bez tego chudlam bez problemu. Calkowicie zrezygnowalam tylko ze slodyczy i fast foodow, wszystko inne jadlam ale w bardzo malych ilosciach, trzy posilki dziennie, chociaz czasem rezygnowalam z kolacji np kiedy pozno wracalam do domu. I to wystarczylo- najprostsza dieta jaka znam i napewno skuteczna:)

Gość lissa28
ukam innowacyjnych rozwiazan, jestem bardzo ciekawa, czy sa takie kobietki tudziez nmezczyzni, ktorzy napisza cos zdecydowanie odmiennego???

Gość lissa28
dziękuje Garbryiello za odpowiedz:) ja swego czasu zyłam jak wegetarianka i uwierz było tak znosnie, poniewaz nigdy wczesniej nie pomyslałam, ze dzieki wczason odchudzzajacym i diecie owocowo-warzywno-oczyszczajacej mozna tak schudnac dzieki temyu, ze nie czuje sie głodu a zarazem przytyc kiedy nchoroba powala......:(

Gość do Gabriela B
i po tak duzej utracie wagi nie miałas zwisajacego i sflaczalego ciała??

Gość Gabrielo a czy
mozesz podac przykladowe wersje menu ,kilka ,tego Twojego ?

Gość lissa28
owszem , doradzałam juz w tej kwestii poprzez melie, gdyz jedyne co moge zazproponowac to dieta z ksiazki, wedle ktorej wowczas zyła dr Ewy Dabrowskie; cIAŁO I DUCHA RATOWAC ZYWIENIEM:)

Gość lissa28
PRZEPRASZAM, ZE TAK BAZGOROLE, ALE JADE POCIĄGIEM/..

Gość lissa28
172, OBECNIE 78 KG:(

Gość mary....
jestem przeciwna głodówkom gdy próbowałam i tej metody.. wytrzymałam 3 dni potem rzuciłam sie na jedzenie czyli wróciłam do punktu wyjścia:-( uważam ze trzeba jesc racjonalnie czyli mozna jesc to co sie lubi ale w mniejszych ilościach i pewne rzeczy zamieniać np jeśc mieso ale bez panierki np piersi z kurczaka czy indyk chudy... ryby ciemne pieczywo lub chrupki chleb wasa unikac tłuszczu zwierzecego tylko roślinny jesc warzywa i troche mniej owoców.. wybierac takie produkty które mają niskie IG im mniejszy indeks tym poziom cukru we krwi podnosi się i opada wolniej dzieki czemu nie czujemy potem wilczego głodu i nie musimy sie rzucac na jedzenie...

Gość Olenka 17
wróciłam :D ja jestem po obiadku czyt. cały talerz warzyw m.in pomidor ogórki rzodkiewka,marchewka gotowana i najmniejszy kawałek kotleta schabowego :P muszę mieć siłę na wieczorny trening :P:* Pozdrawiam

Gość Belle_Fair
Do wieczora to juz sil nie bedziesz miala :P

Gość Olenka 17
tak się składa że siłę miałam :P zaraz idę spać :P a jutro lecę na mecz :P pozdrawiam:*