Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci sa do bani 2

Faceci to hipokryci - szukacie dziewic a sami nie jesteście prawiczkami.

Polecane posty

Gość faceci sa do bani 2

Może trochę konsekwencji? Tak starsznie jajczycie i narzekacie na te "rozwiązłe" kobiety i liczą się dla was tylko dziewice jako kandydatki na żony więc sami też zachowajcie "czystość". Co??? Już boli? Przecież te kobiety nie-dziewice, którymi tak gardzicie same ze soba tego dziewictwa nie straciły, prawda? Faceci to jednak najwieksi na świecie hipokryci. Wkurza mnie ogromnie to, że sami ruchają po kątach ale wymagają od kobiety zachowania dziewictwa.

Gość jestem niski i brzydki
ależ jestem prawiczkiem. To na pewno z powodu mojego wzrostu i wyglądu. Chlip, Chlip :classic_cool:

Dziewice są fajne bo są nieużywane. Ale po jednym numerku dziewica przestaje być dziewicą i czar pryska, dlatego facet idzie polować dalej. Jak to mowią, można polowac na wróble i na tygrysy białe. Radość ze znalezienai tego drugiego jest zdecydowanie większa ;)

faceci sa do bani 2 - a tak w ogóle to żal ci, bo juz nie jestes dziewicą!? Pewnie młoda tez nie ejstes... jednego i drugie ma sie tylko raz, wiec nie przesadzaj

Gość każdy kto się wpiszę poniżej
mnie to głupek :classic_cool: l u d z i e n o d a j c i e j u z s p o k ó j Niechakzy szuka kogo chce i juz !

:D Kobieto... To naprawdę dla Ciebie taki problem? To naturalne... i tu już wszystko zależy od poszczególnych jednostek. Tak jak się mówi, że mężczyzni wolą blondynki, a przecież są Ci, którzy wolą brunetki, szatynki, rude... Konsekwencja? Sprawiedliwość? A coś takiego istnieje w przyrodzie? Nie :P

Gość faceci sa do bani 2
Facet takie se - możesz sie tylko domyślac kim jestem, ile mam lat i czy jestem to pożądana dziewicą czy nie. Nie chcę generalizować, wiem, że isteją jeszcze rozsądnie myślący faceci, mój post jest tylko zachętą dla panów panoszacych sie na tym BABSKIM bądź co bądź forum i wypisującym podobne bzdury jakie opisałam powyżej.

Gość faceci sa do bani 2
Chciałabym tylko wiedzieć ile jeszcze z tych poszukujących dziewic panów, jest nadal prawiczkami. Bo jesli chodzi o niektórych, to taka dziewica pójdzie tylko na stracenie.

Gość mixxx
kolejny mondry topic;) a tak serio, to różnica czy mówimy o doświadczonym fececie czy doświadczonej kobiecie... dla kobiet seks to zazwyczaj zupełnie co innego, niż dla facetów... każdy ma prawo do swoich wyborów, więc już nie obrzucajcie się inwektywami, ok?;)

lasko, ale co ty chcesz tutaj decydowac ? Twoja sprawa ? Nieeeeeeeeeeeee Wiele kobiet jest dziewicami, chce sie oddac temu jednemu i nie ma w wymaganiach by on byl prawiczkiem ! Wiec czemu Cie to tak boli, skoro takiej kobiecie krzywda sie nie dzieje ? Trafi na mezczyzne ktory pragnie miec dziewica, jej to bez ronicy i wszyscy s aszczesliwi, wiec o co Ci chodzi? p.s. ja jestem taka dziewica, zeby nie bylo ze wyssane z palca.

Gość mixxx
każdy kto się wpiszę poniżej -- mnie też uznajesz za głupka??;)

zastanowie sie :D. Po prostu juz chyba na dzis mam dosc tych tematow, podejrzewam jak kazdy :O 🖐️

Gość mixxx
mnie też te tematy wychodzą przez wszystkie możliwe dziurki w ciele;)

podrywasz mnie :classic_cool: ?

Gość mixxx
nie, bo jesteś kobietą:classic_cool:

Gość każdy kto się wpisze poniżej
:D to juz wiem ile masz tych dziurek :D ;) no więc ja mam tak samo 🖐️

Gość mixxx
to super:D pozdro🖐️

Gość klavier
nalezy rowniez rozroznic dwie sprawy: dziewczyna ktora byla w kilkuletnim zwiazku i nie wyszlo i dziewczyna ktora nie byla w zwiazku i "korzystala" z zycia. tylko powiedz mi faceci sa do bani 2, dlaczego te ktore tak "korzystaja" z zycia, z roznymi takimi facetami na jeden raz, bo jak same czesto tu pisza na forum, oni sie nie nadaja na zwiazek i przede wszystkim malzenstwo, pozniej szukaja fajnych, milych i porzadnych facetow? dlaczego? no dlaczego?

Bo dla kobiet to nie ma znaczenia czy facet jest prawiczkiem . Wręcz wolą doświadczonych. Osobiście uważam że używana to używana i nie ważne z kim się puściła po dwóch latach czy po 2 dniach

Gość E4C
"nalezy rowniez rozroznic dwie sprawy: dziewczyna ktora byla w kilkuletnim zwiazku i nie wyszlo i dziewczyna ktora nie byla w zwiazku i "korzystala" z zycia." wlasnie!!!! A poniewaz nigdy nie bedzie sie pewnym, do ktorej grupy zaliczyc nie-dziewice, lepiej wybrac dziewice. Przynajmniej ma sie pewnosc, ze nie miala zadnego kutasa w cipce.

Gość jestem prawiczkiem i szukam
dziewicy :classic_cool::D, kto mi zabroni:P

Gość 2+2=4
na żone tylko dziewica :P a cała reszta i tak sie nie liczy

Kurwa jestem prawiczkiem i się tego nie wstydzę. Gardzę pustymi i głupimi szmatami które się puściły z facetem po 2 tygodniach albo 2 miesiącach, co oznacza że nie miały żadnego szacunku do samej siebie. Tyle mam do powiedzenia. A jak kogoś to boli to niech dalej zachowuje się jak głupie zwierzę bez rozumu i rucha co popadnie i daje dupy na lewo i prawo :)