Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beladona

co na poprawienie cery, skóry twarzy??

Polecane posty

Gość beladona

hej, mam pytanko jak w temacie?? Co jeść żeby poprawić cere?? MI caly czas robią sie przebarwienia, do tego miejscami skóra na twarzy jest strasznei sucha i wygląda jakby schodziła.... Myślalam, że to odwodnienie, bo z reguły bardzo malutko pije, ale to nie to. Przez jakieś dwa tygodznie piłam około 4 l wody dziennie i nic Pytam sie właśnie o jedzenie, dokładnie myślę, że to będą jakies warzywa, tylko jakie? Nie za bardzo wierze w różne kremiki, w sumie to jest chemia, a ja wole jakirś witaminki z warzyw lub czegoś Z góry wielkie dzięki

Gość beladona
prosze odpowedźcie mi :)

Gość nutria__
na nawilżenie i odżywienie skóry dobre są kapsułki z olejem z wiesiołka, do kupienia w aptece. łykam już kilka tygodni i cera jest lepiej nawilżona i ma jednolity koloryt.

Gość beladona
dziękuje bardzo :D

Gość ale przeciez...
jak nie bedziesz stosowac kremów, to i tak bedzie kiepsko. jasne,ze nie tylko krem, bo sam krem malo daje, ale jednak jest potrzebny jako uzupelnienie:)

Ja od stycznia pije dziennie prawie 2 litry wody i dopiero miesiac temu poprawiła mi sie od tego cera. Na efekty trzeba poczekac. Bralam słynny capivit a+e, ktory podobno mial czynic cuda, i nic mi nie pomogł. Dopiero zwykła woda mi pomogła. cera jest fajnie nawilzona, i zniknely okazjonalne syfki ktore mi sie ciagle robiły. Tak ladna cere mialam chyba tylko wtedy gdy brałam tabletki antykoncepcyjne.

Gość mam lepszy sposób
a nie masz przypadkiem problemów z tarczycą?