Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tagotta

Czy sa tutaj jakies mamy 31-letnie starajace sie o dziecko??

Polecane posty

Tak moje pierwsze.kurcze ja niedowierzam jeszcze... W sumie tylko testy wykazuja na ciaze i brak okresu...A ja wciaz nie jestem pewna:O W srode u gina zobacze,choc na usg widac dopiero okolo 5 tygodnia,wiec niewiadomo...Moze gin bedzie mi kazal pobrac krew dla pewnosci...Zielona jestem;)

Gość mama mama mama
Tagotta, u mnie lekarz, jak tylko się położyłam na fotelu powiedział: piersi ciążowe, zrobił usg i pogratulował ciąży, choć ja jeszcze nic nie widziałam na ekranie. A to wszystko 20 dni po zapłodnieniu! 2 tyg. później mógł już stwierdzić czy ciąża jest umiejscowiona prawidłowo.

Gość to masz szczeście
widac u Ciebie wszystko idzie po najlepszej drodze tylko pogratulowac ze masz takie szczeście toz to sielanka

Gość mama mama mama
no! A i maleństwo kochane - nie płacze (często), przesypia noce i ma apetyt za dwóch!

Witajcie w niedziele rano!!!Nie moge juz spac,scina mnie juz sen o 20:O wieczorem,jestem zmeczona;) a rano o tej porze budze caly dom... Bardzo przezywam to co powie lekarz,czy wszystko bedzie ok.Przez rok sie staralam i zdazylam sobie w tym czasie przypisac juz chyba wszystkie choroby;) (zapchane jajowody,PCO itd.itp) ,bo maz wyniki ma b.dobre.Zawsze sobie mysle,ze inaczej sie cieszy kobieta ,ktorej udalo sie za pierwszym razem zajsc w ciaze (ciesza sie,skakaja do sufitu:D) niz takiej co musiala sie starac rok (cieszy sie,skacze do sufitu,ale tez niedowierza...) ;) Zycze udanego dnia!!!!!!🌼 Dziekuje,ze jestescie!!!

Cześc Nie masz co się martwic na zapas wszystko napewno jest w porządku skoro Ty się dobrze czujesz. Jeśli byłoby cos nie tak to organizm napewno dałby znak więc nie nakręcaj się nie potrzebnie i ciesz się błogosławionym stanem. To załapiesz się jeszcze na grudzień czy juz na styczeń??? :D :D :D

koncowka grudnia,no,ale moze byc tez poczatek stycznia,bo wiadomo tydzien moze byc + lub - :) Czuje sie poki co znakomicie,posylam pozytywne fluidki!!:D

Gość mama mama mama
Tagotta, ja tez nie dowierzałam - namawiałam męża na ciążę tłumacząc, że nie ma nic od razu - trzeba się pomęczyć z pół roku minimum, a tu....niespodzianka. Napisz co Ci gin powiedział a ja trzymam kciuki.

Gość iwone
czesc jak u Was samopoczucie u mnie dobrze dostałam podwyżkę:D:D:D Na dworze nie zły ziąb nici z tegorocznej majówki :O:O:O tagotta koniecznie pisz jak już będziesz po wizycie

Tagotta - GRATULACJE!!!!!!!!! 🌻 Ja mam dwójeczkę, córkę i synka, ale staramy się z mężem o trzecie. Co prawda dopiero drugi cykl, no ale zobaczymy ;-) @ powinnam dostać 03.05, test już czeka, ale nie nakręcam się, bo znam to mieszane uczucie ;-( Ale co mnie zastanawia, to nie opanowana chęć na słodycze.... ja, która za czekoladą nie przepada, objadająca się... hmmm zobaczymy ;-) Miłego długiego weekendu ;-)

Dziekuje Dziewczyny :D i trzymam za Was kciuki,zebyscie jak najszybciej ujrzaly na tescie 2 kreseczki!!! Ja w nocy :O sie obudzilam i mialam chec na kotleta schabowego z ziemniaczkami i mizzeria-chyba mi sie snilo,ze taki obiad wcinam i obudzilam sie rozczarowana i przelykalam slinke tylko...:) No i przyznaje sie bez bicia;) wyjadlam z lodowki caly sloiczek marynowanych grzybkow:O:D

elisabetta to mi wygląda na strzał skoro czekolda bleeee

iwek31 - mówisz??? Kurcze, ale by było ;-) No cieszyłabym się, cóż tu wiele mówić ;-) Zobaczymy, jeszcze dwa dni wytrzymam, chociaż kusi mnie zrobić test.... ale nie, poczekam. Jak minął dzień pracy? Mam nadzieję, że bez pracy...bo mojej siostry szef kazał przyjść i siedziała jak kołek...... bo ludzi i tak nie było 😠 Pozdrawiam 🌻

Elisabetto!! Trzymam kciuki! Jak zrobisz test odrazu pisz co u Ciebie!!!???? Bylam dzisiaj u gina.Na UsG jest widoczny tylko ciazowy pecherzyk,mam przyjsc za 3 tyg.wtedy powinno juz widac Fasolke.troche po tej wizycie czuje sie zaniepokojona,bo lekarz zobaczyl moje wyniki i przepisal mi Duphaston,aspiryne Acard do lykania,witamine E,no i kwasik foliowy.Termin mam na 31 grudnia:) Kurcze,czuje jakis niepokoj:(

Tagotta= nie martw się, spokój jest teraz najważniejszy. Wszystko jest w jak najlepszym porzadku, a to że gin.przepisal Ci wit.E,Duphaston i akard to dobrze, bo zapobiega to poronienieniom. Co wcale nie oznacza ze to poronienie Ci grozi. Ja od polowy cyklu tez jestem na lekach, tak na wszelki wypadek gdyby okazało sie że zaszlam. Przy drugim dzieceku tez miałam taki zestaw tylko zamiast duphastonu luteine, wszystko skonczylo się dobrze. U Ciebiue tez tak będzie ;) Dbaj o siebie :) Elisabett- zycze dwóch kreseczek :) Pozdrawiam wszystkie starajace się i zaciążone. Miłego dzionka dziewczyny 🌻

Janeczko ,dziekuje Ci bardzo🌼 ze mnie uspokoilas,poczulam po wizycie taki dziwny niepokoj jak wykupowalam w aptece te lekarstwa...U lekarza jak stwierdzil ,ze to ciaza na 100% bylam tak zakolowana,ze nie porozmawialam o swoich watlipowosciach...

Gość mama mama mama
Tagotta :-D :-D :-D

Ja również brałam taki zestaw leków, tak więc nie martw się, wszystko jest ok.!! Kurcze.. jutro ten dzień...przyjdzie, nie przyjdzie...zobaczymy. Brzuch mnie pobolewa od czasu do czasu..... no ale nic nie wymyślę...poczekam jeszcze troszkę :-) Do jutra Pa

tagotta wszystko będzie dobrze nie nakręcaj się negatywnie leki otrzymałaś zapobiegawczo więc głowa do góry będzie dobrze:D:D:D elissabeta no to czekamy jutro na dobre wieści oby i Tobie się poszczęściło:):):)

ja juz pelnie warte na topiku;),jestem wyspana za wszystkie czasy:) Posylam dobre fluidy,zeby @ nie przychodzily,zeby jak najszybciej byla nastepna Fasolka na topiku!!! Dziekuje za slowa otuchy!!!!❤️

Witam Was dziewczyny 🌻 😘 U mnie jak na razie @ brak, zobaczymy co dalej. Temka rano 37. Ale nie nakręcam się za bardzo, bo ostatnio spóźniła mi się @ 2 dni, więc poczekam jeszcze przed zrobieniem testu... ;-) No ale czekamy nadal na dobre wiadomości od innych pełnych nadziei ;-) Trzymam kciuki Miłego dnia

Trzymam kciuki!!!!:D Ale piekna pogoda,leze sobie na lezaczku na trawce i rozkoszuje sie latem!

Witamy,witamy NOWA KOLEZANKE :)na naszym krotkim alez szczesliwym;) topiku!!!Napisz ile sie cykli starasz?Czy robilas jakies badania,szczepienia??

Witam! Jak minął Wam tak wspaniały dzień? My spedziliśmy na grillowaniu i byczeniu sie na słonku :-) A @ niet, ale pobolewa mnie brzuch...poczekam jeszcze dwa dni ...zobaczymy ;-0 Miłej nocki pa