Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szydło w worku

Kobieta naga czy w bieliźnie?

Polecane posty

Nie miałem na myśli ulic. Jedynie kompieliska. A co do plaż nudystów. Tam nikt z tym nie ma problemów. Jest psychiczna, komformistyczna presja nieakceptacji tego w takim miejscu. Swiadomośc tego raczej sprawia że facet trochę się obawia erekcji i ta dawka stresiku uspokaja :-) ps: ale lepiej dziewczynie pleców nie smarować :-) (a jak już to po chwili przerwać i połozyć się na brzuchu)

kształty każda kobieta posiada inne mam na myśli że widok krągłości w ubraniu jest bardziej podniecający niż negliż atakujący z wszystkich stron i podany na tacy a perspektywa męzczyzn nagich na naszych ulicach hm..

Gość feef
``Mam pytanie i to głównie do Panów - jeśli kobieta, to naga, czy w bieliźnie bardziej działa na Waszą wyobraźnię?`` na wyobraznie dziala w bieliznie odpowiednio dobranej. JEsli chcesz faceta podniecic zas maksymalnie to musisz być naga.Wtedy nie dziala na wyobraznie tylko na ten dolny miesien

Gość fdse
widok kobiety w ubraniu owszem bardziej działa na wyobraznie i to jest ok ,ale z pewnoscia jest mniej podniecający niz nagość. FAceci jednak lubią jak dziala sie im na wyobraznie nie chca byc od razu na maksa podnieceni i jak sie wyrazasz wszystko podane na tacy. Lubia być delikatnie rozbudzani, powoli.

Gość fdse
dokładnie ,a jakby cie musnela chocby niechcaco na tamkim kapielisku

Lubią być delikatnie rozbudzani i powoli to też zależy od nastroju namiętnie i zmysłowo dziś jutro dziko i ostro:)

Do Clea: Kobiety z nadwagą gorzej wyglądają w ubraniu (choć przyznaje że kiedyś rozumowałem inaczej). Oczywiście zależy to też od innych czynników. ps: jedna z nadwagą wyglądała naprawdę świetnie. Moja była zauważyła że się jej przyglądam i spytała (bez zazdrości) zdziwiona: \"co ty robisz?\". Ale na ulicy pewnie tamtej dziewczyny nawet bym nie zauwazył bo wolę szczupłe. Tam się przekonałem że kobieta nie zawsze musi być szpupła by być sexi

Gość fdse
bielizna jest ok i nagosc tez jest ok. KAzde dziala inaczej.

Gość fdse
a ja nigdy nie bylem na plaży nudystow i nie mam odwagi. Jakie tam kobiety chodzą najczesciej ?Starsze po 40 małzenstwa ?Czy moze w kazdym wieku.

mój tok myślenia jest taki jak twój kiedyś grubsza panna wydawałaby się dla mnie mniej atrakcyjną w negliżu gdyż ciało obnażone zlustrować łatwiej

Gość Toma
lasia tylko nagusieńka

Od byłej nasłuchałem się wyzwisk od zboczeńca gdy bardzo ją namawiałem. Zmieniła zdanie gdy zobaczyła że tam są całe rodziny. Rodzice z dziecmi i nawet dziadkowie. Szczupli i z nadwagą. Jak na tradycyjnej. Przekonała się że ta plaża różni się od innych tylko jednym: nie zdejmują 80 proc. ubrań ale 100 proc. To naprawdę jedyna różnica ps: ludzi w średnim wieku chyba było najwięcej - tak mi się wydaje, nie liczyłem.

ja byłam tylko raz na plaży nudystów mnóstwo ludzi w przeróżnym przedziale wiekowym

Kiedyś myślałem że tylko szczuplutkie dziewczyny mogą nago dobrze wyglądać. I tylko te poniżej 30-ki. Pobyt na plaży nudystów przekonał mnie że to było myślenie oderwane od rzeczywistości. Dokładnie! Wyglądają pięknie :D Wbrew panującej modzie na szczupłe osoby (do których nic nie mam) tak się sobie podobam, że gdybym była mężczyzną to..mmm...się rozmarzyłam :P

Gość żonaty po 30
To zależy jaka to bielizna Ale jeżeli jest to jakaś seksy, koronkowa, skąpa i dodatku gdy kobieta ma na sobie pończoszki, to super! Całkiem naga nie jest tak ponętna1

tylko w bieliźnie, a później bawić się powoli ją ściągając ;)

Gość a skórzana bielizna
panowie, co o tym myślicie?

Gość najpierw bieliźnie
a później naga

Gość tolek
Ja wole kochać się z moja kobieta jak ma na sobie bielizne...nagość kobiety mnie nie podnieca..wole jak podczas seksu ma na sobie coś z bielizny np jakiś seksowny staniczek np kolor czarny..pończoszki i szpilki może być gorsecik..

pewnie ze w bieliznie. kiedys pan od matematyki powiedzial, matematyka jak kobieta, im mniej o niej wiesz tym bardziec ciekawa ;D Ale wracaja do tematu, jak kobieta naga to juz tajemnicy nie ma, wszystko wiemy, a w bieliznie dziala wyobraznia, a im wiecej bielizny tym lepiej, koronki, siateczki, ponczochy, szpilki, kozaczki... czyli to co tygryski lubią najbardziej... :)

Gość krystian
lepiej naga poniewaz moze szybko za dupe chwycic i sex prowadzic

Gość krystian
lepiej naga poniewaz moze szybko za dupe chwycic i sex prowadzic

Gość alek77
Zdecydowanie w bieliznie ;-)

Gość iczi
w bieliznie

Nie mylcie pojęć! Na wyobraźnię faceta to działa ubrana kobieta, w samej bieliźnie to ona go podnieca, a naga wzbudza duże pożądanie. Podniecenie, pożądanie, ale nie działa na wyobraźnię (bo i po co i niby czym?). :P

Gość hohohohihihi
eeeeee tam bielizna fajna rzecz ;) Najchętniej czarna i do tego czarne pończochy, albo taki zestaw w kolorze czerwonym. Jak moja kobieta sie tak ubierze to odlot...

Gość trena
Zawsze kobieta w bieliźnie budzi większe pożądanie:) Mówi się nawet, że kobieta w bielixnie jest bardziej naga niż bez:) Coś w tym musi być. Jakby nie było to pobudza wyobraźnie a ta jak wiadomo potrafi zdziałać cuda:) Wydaje mi się jednak,że bielizna nie może być wulgarna ale kobieca- czyli koronki, piękny miły w dotyku materiał itp. Mi podobają się komplety Gaia, mają całkiem duże rozmarówki. A co sądzicie o bieliźnie stylizowanej na dziecięcą- np te majteczki z dniami tygodnia itp?