Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mencia

komplikacje po artroskopii

Polecane posty

Gość mencia

Miałam artroskopie rok temu... a noga nadal mnie boli jak bolała... a nawet gorzej a w dodatku mam ograniczoną ruchomość kolana. Nie gogę położyć kolana na bok poniewaz po pewnej chwili kolano zaczyna mnie straszliwie boleć... Stwierdzono że to powód krzywo ustawionych rzepek.. czeka mnie teraz operacja na tą rzepkę ale to nie będzie już artroskopia tylko operacja Był ktoś w podobnej sytuacji ???? czekam na wasze posty!!

Gość k-a-s-i-a
miałam wysoko ustawioną rzepkę ale robiono to artroskopowo

Gość endi
mencia mam ten sam problem co Ty tez nie moge tak siedziec , nie moge kucac itd nie miałam robionej artroskopii tylko blokady lekarz odradził mi artroskopie mówił własnie o powikłaniach

ja miałam artoskopie robioną w połowie paździenika 2008 bylo ok do czasu świątecznych porządków bo cos było nie tak i jak przemęcze kolanko to ból jest czasem nie do wytrzymania. Raz jest wszystko ok a raz boli. Dzis idąc po schodach myślałam, że się poskładam na nich taki nagły ból mnie złapał, że iśc nie mogłam.... na szczęście za tydzień idę do ortopedy i może się dowiem co znowu jest nie tak...