Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diane35

Jaka szansa zajscia?

Polecane posty

Gość Diane35

Odstawiłam niecały miesiąc temu tabletki Diane 35 no i kochamy sie z chłopakiem dość czesto(przerywany stosunek) Czy po odstawieniu jest duza szansa zajscia? Chyba też ma na to wpływ? picie alkoholu?palenie papierosów? Mam nadzieje ze na poczatku miesiąca dostane okresik...

po pierwsze zaraz po odstawieniu tabsów jest bardzo duza szansa na zajscie bo jajniki nadrabiają po drugie stosunek przerywany to nie antykoncecpcja po trzecie picie i palenie nie ma wpływu na zajscie w ciąze

Gość Diane35
no ale palenie i picie słyszałam,że osłabia plemniki? No i wydaje mi sie,że nie jestm kobietą która szybko zajdzie. No i oczywiście wiem,że przerywany stosunek to nie antykoncepcia. Chyba,trzeba bedzie wprowadzić do tego wszystkiego prezerwatywy. Nie ma co ryzykowac.

tak plemniki zaczadzieją ;/ moze jak sie jest urżniętym w trupa to mogą sie troche spowolnic ale to tylko spekulacje. a na jakiej podstawie sądzisz ze nie zajdziesz szybko?

Gość Diane35
nie chodziło mi o to,że kochamy sie po alkoholu... tylko poprostu o samo picie. A sądze bo już miałam kiedyś stycznośc ze spermą i nie zaszłam... A sa takie kobiety,że po jednej styczności zachodzą...

Gość mialam kontakt
ze sperma :o a moze z ufo tez??? ile ty masz lat??? :o

samo picie to nie słyszałam ze osłabia plemniki... to chyba bzdura jakas. a wtedy gdy miałas \"stycznosc ze spermą\" to mogłas miec po prostu dni niepłodne...

Gość Diane35
to nie temat do pisania o wieku i ufo! zreszta czego mogłam sie spodziewać zakładając taki temat. albo piszesz konkretnie w temacie albo wogle siedz cicho

Gość Diane35
Dobra Moniak dzieki za wpisy:) Mam nadzieje,że wszystko bedzie dobrze,no ale jak wrazie wpadniemy,bedziemy musieli ponieśc tego konsekwencje. Tak wogle cieżko jest uwierzyć,że można zajśc w ciąze itp:) To wszystko wydaje sie takie nie mozliwe-a jednak:)

Gość mialam kontakt
no i sama sobie odpowiedzialas "zreszta czego mogłam sie spodziewać zakładając taki temat". :o :o :o

Gość moze mialas dni nieplodne
po prostu a inna sexi sie pierwszy raz i ma plodne i ma pecha takze uwazaj

PO tabsach nawet łatwiej zajść w ciążę i to w dodatku mnogą, bo jak ktoś tu przytoczył \"jajniki nadrabiają\" :P Spowarzniej trochę - najwięcej dzieci mają alkoholicy :P Jakos nie widać, żeby nałóg osłabiał ih możliwości prokreacji :P

Gość Diane35
he he dobra dobra-a czy poważna jestem czy nie to nie możesz tego swierdzić po kilku wpisach:) a że mnoga to o tym też słyszałam:) to by była masakra

Osoby z powżnym podejściem do życia stosują prawdziwą antykoncepcję.