Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteryjna weteranka

Czy faceta mozna zmienic na lepsze?

Polecane posty

Gość mechaniczna pomarancza
bo oni sie nie zmieniaja. a my sie zmieniamy? osmielam sie twierdzic, ze tez nie.

nie masz racji :) ja się zmieniłam przy moim facecie - nauczyłam się i polubiłam gotować :P nie, inaczej - uczę się gotowac i lubię to :)

Gość mechaniczna pomarancza
nie zmienilas sie, tylko sie nauczylas gotowac. nie splycaj problemu w tak zenujacy sposob.

oj strasznie żenująca jestem :O wybacz, że mam poczucie humoru i lubię sobie pożartować :O

Gość zakręcona aaa
No waśnie czy można? Dzisiaj dowiedziałam się,że w lutym(byliśmy wtedy ze sobą ze trzy miesiące)mój facet umówił się z moją koleżanką na pizzę i ją podrywał.I nie wiem co zrobić bo naprawdę mi na nim zależy.On tłumaczy się,mówi że wtedy jeszcze tak mu nie zależało na mnie itp.itd.no i powiedzcie co ja mam zrobić.Trudno będzie mi zaufać mu na nowo....

Gość Wrom
------>moonisia "ja się zmieniłam przy moim facecie" Bo większość kobiet można sobie "wychować", podporządkowują się dla dobra związku, gdyż boją się samotności/rozstania no i są tak wychowane przez matki. Z kolei większość facetów nie zmieni swoich przyzwyczajeń dla nikogo prócz siebie, ale i z tym ostrożnie bo cham zawsze pozostanie chamem.

Ojejku... Zakrecona aaa: to samo mi ten moj zrobil- bylam z nim a on sie kiedys umowila na drinka z inna,podobno nic sie nie wydarzylo oprocz jakiegos flirtu-twierdzi IDENTYCZNIE!!!ze wtedy to mu nie zalezalo itd... Wrom- a gdy dochodzi dziecko do tego? To wtedy sprawa sie komplikuje...No i ciagle pytania-co robic-co robic? Tylko sex mamy udany.

Dziewczny co z wami?

Gość zakręcona aaa
kafetryjna weteranka:no i co zrobiłaś?zerwałaś?

Gość KAFETERYJNA WETERANKA
zAKRECONA AAA NIE ZERWALAM..Gupia jestem i czekam az sie zmieni-poza tym dziecko mamy i to tez mnie zatrzymuje bo boje sie co bedzie dalej...

Gość zakręcona aaa
Rozumiem,dziecko poważna sprawa.Nie jesteś głupia,bez przesady.Ja się zastanawiam w dalszym ciągu co mam zrobić.Przeprasza mnie,tłumaczy,mówi,że zrobił bład i zrozumiał że źle postapił.Ale cholera jak takiemu teraz można zaufać??

No wlansie ja juz nie ufam mojemu-ty mozesz sprobwac, bo moze faktycznie zrobil blad. A moj na poczatku naszej znajomosci calowal i macal inna na moich oczach w miejscu mojej pracy-czulam sie jak g****

Gość zakręcona aaa
To masz fajnego faceta!:/ Wiesz mi na początku nie zależało na nim,to on starał się,zabiegał,mówił żebyśmy sprobowali.No i tak się stało,spotykalismy się było coraz lepiej aż w końcu się zakochałam.No i ostatnio było naprawdę super,można powiedzieć sielanka.Szlam do pracy we wtorek i postanowiałam odwiedzić koleżankę która pracuje w sklepie.No i jak rozmawiałyśmy to pwoiedział mi o tym że się z nią spotkał i ją podrywał.Byłam i jestem załamana.Co z tego że on przeprasza itp.upokorzył mnie i to strasznie!!:(

Jezu co za palant z tego twojego faceta... Ten tez przepraszal,blagal,prosil,dzwonil...Bylam glupia ze dalam mu szanse. Wiesz,czas jest najlepszym doradca,jesli dowiesz sie o tym po raz kolejny to nie wybaczaj,bo co stalo sie raz to moze byc przypadek-ale drugi...to juz wyrachowanie. Ja temu mojemu do tego stopnia nie ufam ze zalozylam haslo na kompa zeby z nikim nie gadal na czatach, sprawdzam jego telefon( bo zlapalam go kiedys ze pisal do swojej bylej z ktora byl 4 lata), dzwonie do niego z takich nieoczekiwanych momentach. To chore ale nie potrafie mu zaufac i w sumie, to juz czekam na takie kolejny wyskok...A to wszystko zeby byc pewnmy ze dobrze robie odchodzac.

Gość zakręcona aaa
Własnie tego się obawiam,ja już wcześniej mu nie ufałam,bo ma w pewnym sensie naturę babiarza,a teraz to już w ogóle chyba mu nie zaufam. Poczekam trochę,może i dam mu szansę ale nie od razu.Niech i on trochę po pokutuje. Co tu dużo gadac faceci to świnie i tyle!

Gość właśnie miałam wracać...
dokładnie;) faceci to świnie i tym optymistycznym akcentem zakończymy;)🖐️