Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradnamama

Moja córka zwariowała ...

Polecane posty

Gość bezradnamama

"Nikomu innemu raczej powiedzieć nie mogę, bo zaraz będzie "a nie mówiłam/em" Sami wiecie. A więc sytuacja jest taka. Poznałam chłopaka, chodziliśmy razem na imprezy, wydawało mi się, że coś między nami jest. Kilka razy się całowaliśmy, ale ja w sumie wiedziałam, że to taka tylko imprezowa znajomość. Ale on zaczął interesować się tym co robię, jaka jestem itp, również poza zabawą. Wszystko było ok, do czasu kiedy pojawiła się ... hm ... jego nowa koleżanka. Szczerze mówiąc mam poważne podejrzenia, że jest to zwykła prostytuka, bo jest z nim kiedy śpi, czasami on daje jej pieniądze itp. Nie moge powiedzieć, że jestem zazdrosna, bo w sumie wiedziałam, ze nie ma miedzy nami zadnych zobowiazan. Troche mi jednak ... glupio, ze moje miejsce zastepuje tania *** ... Wydaje mi sie jeszcze, ze moze to miec zwiazek z chlopakiem, ktory mi sie podoba. Moze skoro on zobaczyl, ze jest ktos, w kim skrycie sie kocham, postanowil tez mi cos pokazac ? I teraz nie wiem co mam zrobic. Ostatnio ustawilam opis costam costam i KC i kilka minut, a tu on "a do kogo to ? powieedzzz ..." I po pierwsze nie wiem co mam odpowiedzieć, po drugie jak się zachować, po trzecie ... no w ogóle co mam zrobić ... Z góry dziękuję za jakiekolwiek wskazówki. " Post mojej córki. I co ja mam jej poradzić ?

Gość josr
dlaczego niby twoja córka zwariowała i skad wiesz ze to jej post?

Gość bezradnamama
Zwariowała, że jeszcze się z nim zadaje. A wiem, że to jej post, bo kiedyś w historii zobaczyłam adres bloga, weszłam i okazało się, że to jest jej blog. Teraz czasami wchodzę i czytam jak ona odbiera tę szarą rzeczywistość, o której normalnie na pewno by mi nie powiedziała :))

Gość musze skombinowac nowy nick
zminień sobie nick na beszczelnamama nie potrafisz uszanować jej prywatności

Gość nie głupio ci
czytać jej wynurzenia?

bezczelna;)

Gość josr
a ty jak bylas w jej wieku to bylas ach och??takie rzeczy sa normalne w wieku dojrzewania...to minie...

Gość nie głupio ci
no ta córka chyba sama nie ceni swojej prywatności skoro w necie udostępnia swoje intymne sprawy

Gość bezradnamama
Czasami mam wyrzuty sumienia ale tak przynajmniej znam takie sytuacje jak ta. I potrafię jej jakoś pomóc. Ale nie w tym przypadku niestety.

Gość popieram cie
bezradna mamo niekiedy jest to jedyny sposób kontroli nad dzieckiem

Gość SPOON
Ej chiałabym zauważyć, że to jest BLOG... Czyli każdy może wejść...posłaby na internet... to nie prywatna poczta czy smsy... A tak wogóle pisze się "bezczelna"...a nie beszczelna... Ile Twoja córka ma lat??

Gość jest to najgorsze
co mogłaś zrobić!!!!!! oj żeby tylko się ona o tym dowiedziała. Też miałam taką nienormalną matkę- zero prywatności!!! /wszędzie mi grzebała wszystko czytała itd. Wyprowadziłam się z domu i nbie chce jej znać!! Uważaj, bo twoja córka też może tak zrobić! Jak można być takim chamem!!!!

Gość jest to najgorsze
to nie twoja córka zwariowała tylko ty

Gość SPOON
"jest to najgorsze"- szkoda, że nigdy na oczy BLOGA nie widziałaś

jest to najgorsze - zauważ, ze to są słowa z bloga. A więc z miejsca, do którego każdy może wejść i sobie poczytać, każdy moze blogi komentować jak chce. KAŻDY!!!!!!!! A ty, czytałaś pocztówki swiąteczne, kierowane do Twoich rodziców???? Ale byłaś bezczelna........i chamska....... ;-) ;-) ;-)

19:09 musze skombinowac nowy nick bezczelna ps: lepiej popełaniać błędy ortograficzne i je poprawiać niż nie czytać uważnie tematu :P

Gość SPOON
no własnie;) ktoś nie doczytał, że chodzi o bloga:]

doczytał. blog jest anonimowy i ludzie nie wiedzą że pisze go ktoś kogo np mijają codziennie na ulicy. Matka tej dziewczyny nie powinna włazić na jej bloga i koniec kropka

całkiem niedawno cała Polska szukała MARTY,dziecko znalazł chłop w pole jadący na traktorze,wisiała na drzewie---wcześniej pisała bloga,nikt jej nie kontrolował... do do tych,którzy mają złe zdanie o matce,która troszczy się o dziecko!!!!!

Gość hahahahhha
anonimowy - zwaszcza jak się wstawia swoje własne zdjęcia czy konkretne informacje :O to się jest anonimowym... popieram Autorkę, tylko napisz ile ta córka ma lat..

no dobra, zwracam honor :) róbta co chceta mam nadzieję że ja swojego dziecka nie będę musiała tak kontrolować

Ja musze kontrolować moją wiewiórke kompletnie jej woda sodowa udeżyła do głowy www.miszel8p.blog.onet.pl