Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bólmigdałków

ząb mądrości a ból migdałków

Polecane posty

Gość bólmigdałków

mam pytanko.czy kogos z Was bolał migdał w trakcie wyrzynania sie ósemek i czy wystepował lekki stan podgorączkowy?dzięki z gory za odpowiedzi

Gość bólmigdałków
podnoszę bo boli

Gość olenkanew
nudzi ci sie?

Gość bólmigdałków
ty miszel twoja odpowiedź odzwierciedla twój intelekt, jak ktoś nie ma nic do powiedzenia to właśnie leczy swoje kompleksy takimi wypowiedziami. żenada! olenkanew dzięki za zainteresowanie. tak mialam z poprzednim zębem mądrosci , laryngolog potwierdzil, ze chociaz czuje ból to promieniuje on od zeba, jak si pozniej okazał zab nie mogł sie do końca przebić.dzis poszłam z tym kolejnym zębem do dentysty, a ona mi mówi, ze pewnie mam anginę, niemozliwe, bo sasiad jest lekarzem. no to mi go wyrwala, a ja nadal czuj ebol migdałka i mam troche gorączkę, chcę spytac czy to normalny objaw ze migdałki tak bolą i gorączka sie pojawia po ekstrakcji ?

Gość bólmigdałków
przed wyrwaniem ból promieniował od migdałków do ucha a od dwoch dni mialam czasem stan podgoraczkowy

Gość hthtrf
wodz miszel, kobiety przynajmniej lepiej znają ortografię :)

do bólmigdałków moim zdaniem to mogą byc migdalki ja tez mam zębiszcze wyrzynające się i ciagły stan podgorączkowy juz baaardzo dlugo ale kazdy mowil ze to nie od zęba okazalo sie jednak, ze migdalki i wtedy bol wlasnie promieniuje m.in. do uszu idź po skierowanie do laryngologa powodzenia

ja tak wlasnie mam.. w srode wyrwalam osemke na dole teraz mam spuchnieta buzie migdalki tez-ale to dlatego ze sa blisko i nachodzi tam stan ropny.. goraczka to tez normalne