Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika_19

okulary--- pomozcie.. tylko jedno pytanie

Polecane posty

ile kosztuja szkla do okularow?? Powiedzmy ze oprawki beda mnie kosztowac 300 zl... to ile bede tak naprawde zaplacic??? Wkiem ze to moze sie wydac glupie ale nigdy nie mailam z tym stycznosci a bede sobie musiala sprawdzic :/ Dzieki za odp..:)

zalezy czy szkła, czy plastiki, z powłoką antyrefleksyjną czy bez... ale ok 100 zł za dwa szkła

powloki przed komputerem chyba nie musza miec.. a czy plastiki czy szkla to nie wiem nie znam sie na tym...

Gość bbasia
A nie lepiej to bezpośrednio w jakimś salonie optycznym sprawdzic? Na pewno bedzie bardziej wiarygodnie, bo cena zalezy od rodzaju szkieł, materiału z jakiego sa wykonane,itp

ja mam plastiki, są lżejsze. kiedys mialam szkla i caly nos czerwony przez to :P jednak z drugiej strony plastiki latwiej porysac

ale w salonie powiedza mi jakie szkla czy cos innego sie do mnie nadaje??? Ja jeszcze nie bylam u okulisty.. dopiero sie wyieram... chcialam tylko sie zorientowac...

Gość valentina22
Tak jak napisano wyzej to zalezy od szkiel a takze od tego, jaka masz wade, jesli np. masz astygmatyzm to za szkla cylindryczne zaplacisz wiecej.poza tym cena zalezy tez od wybranych bajerow, jak wezmiesz sobie z fotocgromem i do tego plasitkowe to same szkla wyniosa cie okolo 600zl

nie no bez przesady.. ja jestem studentka... chce tylko widziec co nam rzucaja na wykladch i co jest napisane w dalszej odleglosci...