Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trawnik..

Czas na sentymenty czyli czy mnie jeszcze pamiętasz?

Polecane posty

Gość Kadarka.
Dobry ban nie jest zły. Czasem jak KW.

Gość Kadarka.
Fora nacjonalistyczne....że też Ci się chciało. Dziekuj Bogu, że z życiem uszłaś.

E... tam zaraz że z życiem. Młodzież Wesz-polska to jeszcze nie Hitlerjugend chociaż pewnie bardzo by chcieli. Net jest najbardziej anomimowy z komunikatorów więc ukamieniowanie mi chyba nie grozi.

Gość są 2 szkoły
I tu trawko się mylisz. Jeśli ktoś się uprze, to cię wyśledzi. Ja ciebie nie śledziłam,ale trafiłam na ciebie tu i tam ale z grubsza np. wiem jak wyglądasz. Nic nie jest bardziej złudnego niż anonimowośc w sieci.

Gość są 2 szkoły
Zamiast "ale" ma być "i".

2 szkoły - odwołam się do ulubionej przez nas Historii. Wiesz przecież tak jak i ja że tajemnicą sukcesu opozycji z lat 70 i 80 - tych była jawność działania. Kuroń, Moczulski czy potem ludzie z Solidarności pod własnymi nazwiskami stawiali opór panującemu reżimowi. Otóż - choć to trudno się porównuje - ja do obecnego reżimu mam podobny stosunek jak tamci do im współczesnego i wali mnie czy mnie właśnie namierzają czy nie. A swoją drogą ciekawe gdzie wyczytałaś jak wyglądam ? Jakoś chyba nigdy nie wychylałam się z takimi informacjami publicznie

Gość są 2 szkoły
Nie wyczytałam nigdzie, też się "szlajam" tu i ówdzie, po róznych forach. I nie jestem głupia, widzę, kojarzę. Jesteś szczupła i ciemnowłosa, prawda?

Szczupła ? Hmmm.... 168 cm wzrostu i +/- 54 kg wagi. Z włosami to jest różnie ale faktycznie lubię ciemne kolory. Słowem powoli odsłaniam się na ciosy wesz - Polaków. Ale czy wiedza o moich wymiarach w pionie i sile z jaką przyciąga moje ciało Ziemia i fakt że mieszkam w Poznaniu wystarczy by mnie namierzyć ? Watpię. Tak czy siak bynajmniej nie z przyczyn konspiracji przed Wesz - polactwem nie zamierzam się cała tutaj obnażać. Raczej wolałabym nie spotykać na ulicach kafeterian pozdrawiajacych mnie - cześć Trawnik ! :D

Gość są 2 szkoły
Ide spać. Nie przejmuj się, trav, ja skojarzyłam pewne fakty, których jakis przymuł z weszpolaków w życiu by nie skojarzył. Zresztą na ulicy w życiu bym cię nie rozpoznała. Spoko, ja jestem po tej samej stronie światła ( o ile ono ma strony, w co wątpię). Dobranocka. Jutro ciężki dzionek.

Dobranoc 2 szkoły. Ja swój ciężki poniedziałek rozpoczęłam jakieś trzy godziny temu i chyba go tak szybko dziś nie zakończę. Miś Yogi jakoś kojarzy mi się z pogladami z którymi się raczej nie zgadzałam. Czy mam rację ?