Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lacrimae

dla singielek

Polecane posty

Gość lacrimae

Witam! Jestem klasycznym singlem. Na dzisiaj nie mam czasu na stały związek, na mieszkanie razem, wspólne śniadania codziennie. Mam 30 lat i dość duże powodzenie u kobiet, ale ciągle nie mogę znaleźć tej jednej interesującej osoby. Godnej przeciwniczki (jak widać jestem feministą). Jestem raczej inteligentym facetem (z dr), mającym cel do osiągnięcia w życiu. Poznam singielkę w celu wspólnych krakowskich knajpianych "wypraw nocnych", wyjść do kina czy teatru, intelektualnych rozmów, rzadszych wypraw za miasto w weekendy itd., pieszczot i przyjacielskiego seksu. Szukam osoby idealnej: wyróżniającej się, bardzo samodzielnej, megainteligentej, pracującej, odpowiedzialnej i bardzo silnej pod względem charakteru. Wiek od 20 do 30 lat, cudowna estetycznie. Czekam lacrimae@poczta.onet.pl

Gość Juhaska
Dziewuchyyyyyy! Chodźtaaaaa! Konkurs jest! Może która wygro!!!!

Gość singielka1
a co to jest przyjacielski seks??

Gość Juhaska
Dziewuchyyyyyy! Łapta!! Nie puszczejta!

Gość jaki ziommmmmmmm
oo nie moge!!!! buehehehe czys ty na łeb upadł, gdzie teraz znajdziesz kogoś megainteligentnego???? buehehehe paa

Gość Juhaska
dziewuchyyyyyyy! Takie łatwe wymagania! co wyśta poszalały..??? Cudowno estetycznie jestes to łapaj, chłopa, bo sie sam prosi! Dziewuchyyyyyy! Bierta go!

Gość cha cha cha cha
:-D dobre dobre.... taka mega inteligentna i wyróżniająca się nie pojdzie na taki beznadziejny układ, bo szkoda czasu.....

Gość tomaszekk
Jakieś obrzydliwe to ogłoszenie. Nie ma to jak jedna laska na maksa przy Tobie, a tu tylko piwiarnia bleeeee

Gość fkskaka
Wiesz co panie doktorze, jak ona taka megainteligentna ma być, to się nie łapnie na to średnio inteligentne ogłoszenie. Wiesz, poza tym megainteligentne i cudowne estetycznie to mają większe wymagania niż przyjacielskie bzykniecie jak akurat będziesz miał czas i ochotę.

Gość jaki ziommmmmmmm
juhaska jestes THE BEST xD

Pszyjacielski sex. Hmmmmm To ty cheba ni mos przyjaciół. No wy mnie z pewnościom :classic_cool:

---> jestem deską : BRAWO!!! A jeszcze tylko dodam, że kolega pana doktora na pewno też jest megainteligentny. Może być tylko gorzej z tą cudowną estetyką. :O