Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamartwiona

Ciaza czy nie ?

Polecane posty

Gość zamartwiona

Czesc mam pewne pytanie. Otoz w piatek podczas zabaw z moim chlopakiem moglo dojsc do zaplodnienia, a dzisiaj rano wstalam z bolem glowy, goraczka, katarem i ogolnym oslabienie. Wiem ze moze to byc zwykle przeziebienie no ale moze tez byc ciaza ... Jednak seks byl, jesli mozna go tak nazwac w gumce ale blona nie zostala przebita, chlopak konczyl na zewnatrz no i poza tym nie doszlo do wlozenia calosci czlonka. Jednak czy nie doszlo do zaplodnienia w czasie pieszczot. Moze ktos poradzic ? Co i jak ? Czy jest sens w ogole sie przejmowac ?

dzis niedziela. nawet jesli zaszlabys w ciaze w co watpie po twoim opisie, to prawie tak jak facet sika pod wiatr a ty zachodzi wiec nie realne. No ale zdarzaja sie Boe poczecia wiec ta goraczka i inne objawy nie sa spowodowane ciaza. a mozesz mi wytlumaczyc jak wyglada seks kiedy facet wklada tylko do polowy i nie przebija blony

Gość zamartwiona
Chodzi mi o to ze jego czlonek nie wszedl do konca :] W ten sposob. Moze bylo to wywolane stresem czy jakimis innymi czynnikami ale nie byl na tyle twardy zeby wejsc do pochwy do konca i przebic blone. A w trakcie zabaw jego "interesem" przez niego samego a pozniej wkladaniu palca we mnie nie ma szans zeby doszlo do zaplodnienia ?