Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaa to jaaaaaaaaaa

Czy moze mi ktos pomoc ?

Polecane posty

Gość jaaaaaaa to jaaaaaaaaaa

Czy ktoś wie czy moge przejsc na taka głodówke opierajaca sie na głodowce tylko ze jadłabym np jakis owoc zeby nie było tak zupelnie pusto ?Bylam kiedys na diecie kopenhadzkiej i nie za dobrze sie czulam..mialam zawroty głowy,prawie mdlałam dlatego teraz nie chce dopuscic do takiego czegos tylko jesc cos malokalorycznego.

Gość upupupu
pupupupu

Gość nie bardzo kminie o co ci chod
:o

Gość upupupu
Chcialabym byc na takiej niby głodowce ze nie jadlabym nic np poza jakims owocem..czy to daloby mi jakis efekt ?Jesli jadlabym z 5 razy dziennie jablko i nic wiecej ?

Gość vanili
Poszukaj diet na googlach. Stosowałam kiedyś dietę rozdzielną i oczyszczałam organizm - sok z cytryn, pomarańcze, ale nie wytrzymałam, dostałam potwornych bóli głowy i teraz ćwiczę, jem , jeżdżę na rowerze, jem... Powodzenia

Gość gdaka
Głodowka z owocem to juz nie głodowka. :)

Gość karrrampuk
nie robcie glodowek same!!!!!!! bo rozregulujecie organizm...np. tarczyce .... i okres Wam sie wstrzyma

Gość gtdfgdfg
z tego co wiem na diecie kopehnadzkiej je sie.... np piersi z kurczajka, jajka na twardo, befsztyk, marchewke, jogurty, zalate twarozki..... jezlei besdziesz jadla jabkla 5 razy dziennie to jeszcze gorzej sie bedziesz czula ..... bo ono nie ma blonnika itd... pozatym jezeli przechodzisz na drastyczna diete to nic ci nie da... musisz ogolnie jesc mniej do konca zycia a nie najpierw sie odchudzac a potem wpierdala!!! jedzenie przed snem... zreszta organizm ze strachu przed wycienczeniem magazynuje jeszcze wiecej tluszczu do obrony... wiec bedziesz jkeszcze grubsza...

Gość gtdfgdfg
a wogole to moja kuzynka byla na diecie kopenhadzkiej... schudla 7 kg.... a 2 tygodnia od zakonczenie diety przytyla 11 kg.....diete to nie jest 14 dni i ju... diete trzeba stosowac cale zycie... nie jakas dratyczna ale po prostu z umiarem!!!!