Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Czapa

Pytanie do mężczyzn.Czy lubicie -puszyste-

Polecane posty

Gość Karcia 35
Tak czytam to forum i zastanawiam sie co by bylo jak na świecie chodzilyby same patyczaki? Coby bylo gdyby w telewizji nie pokazywali samych szczuplutkicha ma kobiet tylko te grube? Pisalibyscie wtedy ze te grube sa piekne? Wiecie co kobieta gruba nie koniecznie musi sie objadac i dlatego jest gruba, moja siostra ma PCOS (poczytajcie sobie troche) ma mikrogruczolaka na przysadce mozgowej, bierze tony hormonow jest osoba otyla, ale stosuje diety, katuje sie na silowni i to itak nic nie daje. Wiec zanim wrzucicie wszystkie grube osoby do jednego worka zastanowcie sie czy ta osoba tak naprawde nie cierpi z tego powodu ze taka jest i jaka moze byc tego przyczyna. Nie wszystkie grube kobiety siedza przed telewizorem i chipsy zagryzaja lodami.

Gość to daj maila:D
nie mówię nie;)napiszesz?

Gość kobieta z krwi i kości
Tak same chude - to moze być efekt jakiejś choroby. Mogą jeść na okrągło i nic. Często sie słyszy, że młode dzieczyny specjalnie połykają larwy tasiemca, chorują na bulimię itd. :( Ale co tam ważne, że chuda :) A że glisty w niej łażą lub przepuklina przełyku od wymiotów to już nie ważne !!

Sorki Skarbie, ale nie wiem czy teraz powinnam :( Ta nagonka na "nie chude" zespsuła mi nastrój, no chyba, że obiecasz mi jego rychłą poprawę ;)

z ręką na sercu obiecuję:)

zastanawiasz sie:P?

a niech tam, raz kozie śmierć ;)

Gość TOMI8169
JA OSOBISCIE BARDZO LUBIE GDY KOBIETA MA TROCHE WIECEJ CIALKA, TAKI FAJNY NIE DUZY BRZUSZEK. POPROSTU COS WSPANIALEGO.

Aj każdy lubi to co chcę i każdy jest jaki jest,nie ma sensu się obrażać tu nawzajem. :) Ja np.jestem kobietą 'puszystą' i dobrze mi z tym.Zresztą naprawdę są faceci którzy to lubią i tyle! :) Podsumowując każda kobieta jest na swój sposób piękna ;* Pozdrawiam wszystkich! ;D

Gość Wepol
Jak kobieta puszysta jest zadbana, pachnąca, miła , sympatyczna , mądra i ma ładne oczy to pewnie, że mi się podoba. Do mnie do technikum chodzi taka fajna dziewczyna. Bardzo mila i ladna bo o suebie dba :)

oo nie grubasy stanowczo odpadaja, panny z troszke nadprogramowym cialkiem jeszcze jeszcze ale grubaski z oponami i "rybimi skrzelami" na plecach odpadaja... sa aseksualne

Gość to jest gosc
Generalnie bywaja Panie puszyste o ladnych buziach az milo popatrzec, natomiast mimo wszystko cala reszta to... ekhem nie bede komentowal. Puszyste moga byc kolezanki, przyjaciolki, ale napewno nie kobieta z ktora dzieli sie lozko i wspolne zycie, tyle w temacie.