Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aśka 21 lat/

Mój chłopak mnie bije

Polecane posty

Gość Aśka 21 lat/

czasaerm zdrza się że mnie uderzy,potem przeprasza że to się juz nie powtórzy,chciałabym odejść ale kocham go,podoba mi się jako facet,jest przystojny,co robić,jak z nim rozmawiać?

Gość tak tak tam w lustrze to ja
nie rozmawiac, odejsc...

Gość no to masz dylemat dziecinko
:classic_cool:

Gość nie rozmawiac tylko uciekac
i to prędko!!!!

Gość Odejdź i się nawet nie
zastanawiaj!!!!!!!

to nie wrozy nic dobrego na przyszłosc nigdy nie byłabym z facetem ktory podniosł by na mnie reke uwierz mi to sie juz nie zmieni uderzyl raz bedzie robil to zawsze

mam nadzieje ze to nie prowokacja...wiec tylko dlatego odpowiadam zeby tobie pomoc...bedzie ciebie bil i nigdy nie przestanie...nie wierz mu w to co mowi tylko w to co robi...

zresztą jaki to z niego facet,zwykly smiec i tyle zaden nie bylby wart mojej uwagi gdyby robił to co twoj

wiesz co, mam ostatnio wiele problemow z moim facetem, ma rozne odzywki ktore mnie rania ale wiem ze gdyby mnie uderzyl to bylby to jego pierwszy i ostatni raz, nawet bym nie chciala sluchac wyjasnien. Nie warto, on tego nie zmieni a bedzie coraz gorzej. Jesli chcesz chodzic z podbitymi oczami i siniakami na calym ciele to nie rozstawaj sie z nim, gwarantuje CI ze tak sie to skonczy. Niewazne jak kochasz, uciekaj zanim zrobic Ci krzywde!! 🌼

nie rzucaj wszystkich do jednego wora,facet-bokser nie mial by u mnie szans mogłby byc najcudniejszy,najseksowniejszy itd.

mnie jakby uderzył oddałabym nie dam się poniewierać na szczeście nie miałam takich problemów a na co ty się oglądasz? taki ktoś się nigdy nie zmieni i potem coraz częściej będzie mu ręka leciała w Twoją stronę bo wyczuje, że i tak przebaczysz

Gość dariaqqq
a co bedzie jak bendo dzici tesz bedzie je bil bredzej czy puzniej wykonczysz sie psychicznie

Ale wiele kobiet lubi \"ostrych facetóW\": nie żal takich kretynek które są bite przez mężą lub chłopaka kiedyś naprawdę litowałem się nad takim kobietami dopóki nie zroumiałem że po prostu dla nich liczy tylko wygla faceta,a niech mają co chciały:)

wiesz ale andrzej to nie jest takie proste...moja matke bil ojciec ale dopiero po slubie mam do niej zal ze od niego nie odeszla ale latwo mi oceniac jesli nie bylam na jej miejscu...nie wiem co nia powodowalo ze z nim zostala...niestety tym co robil zasluzyl sobie tylko i wylacznie na moja nienawisc!!!

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
guwno prawda one bojo sie samotnosci

Mój sąsiad też bije żonę ale skłonność do agresji wykazywał już przed ślubem ale ona sie tak w nim zabujała ze straciłą głowę.No ale facet ma urodę Włocha to wiele dziewczyn miało mokro w majtkach na sam widok a że pił to juz nie miało znaczenia.

bardzo mozliwe...ale to zawsze jakis powod...ja nie bylabym z kims takim bo wiem ze obawa o siebie moglabym zrobic krzywde dziecia jesli takie bylby w zwiazku bo wiem jaka krzywde mi i siostrze rodzice wyrzadzili!!

malo jaka laska mysli o tym ze uroda to cos co przemija a potem zostaje kretyn w domu ktorego zachowanie bedzie nam trzeba znosic do konca zycia!!!!no chyba ze sie wkoncu obudza!!!!!! lepiej pozno niz wcale!!!!!!!wiec POBUDKA dla wszystkich takich kobiet!!!1

Gość czy to prawdaaaaaa
wieeeeeej!!!!!!!!!!!!

facet bije ciebie,pozniej dojda dzieci tez bedzie mial sie na kim wyzywac,kopnij go w d... zanim nie jest za pozno

TO kochasz go czy tylko pociąga Cię fizycznie? Piękno fizyczne przemija, pamiętaj o tym. Jeśli uderzył Cię raz może to zrobić po raz drugi. Jeżeli uderzył Cię po raz drugi, bądź pewna, za trzecim razem też się nie zawaha.... dziewczyno, spieprzaj od niego póki jeszcze możesz. Mężczyzna, który podnosi rękę na swoją kobietę na pewno na nią nie zasługuje.