Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20latkaaa

co wybrac?

Polecane posty

Gość 20latkaaa

hej. koncze wlascie technikum ekonomiczne(wybrałam ta szkole bo to był jeden z najleprzych kierunkow i ta skoła bo była najblizej) a teraz zastanawiam sie czy po tej szkole nie podjac nauki na studium zawodowym w kierunku technika masrzysty. Zastanawiam sie czy to dobry pomysł by zmieniac kierunek kształcenia. Wolałabym pracowac bardziej z ludzmi i w ruchu anizeli byc zmierzłą ksiegową. Jake są w ogole szanse na znalezieni pracy po takim studnium? Doradzcie co:-)

Gość bombalka
Ja uwazam ze ksztalcenie sie raz w jednym kierunku,pozneij w drugim jest ok. Bedziesz miala tak jak by 2 zawody!!!! Bedziesz miala srednie, a jednoczesnie bedziesz masazystka. Ja uwazam ze to dobry pomysl

Gość 20latkaaa
po technikum ekonomicznym bede miec tytul technika a po studium zawodowym tez technika, nie lepiej na studia isc? tylko ze na studnia mi sie bedzie ciezko dostac bo nie zdjae biologi na maturze bo tylko w 1 klasie ja miłam i to jeszcze taką darmną? Sa jakies szanse na znalezienie pracy?

Gość 20latkaaa
iles rednio zarabia masrzystka?

Gość 20latkaaa
jednak prosze o jakąs konkretną sume:-)

moj kumpel skonczyl studium na fizykoterapeute i proponuja mu 800zl za 8 godzin dziennie na poczatek :/ czyli standard... jak to w Polsce

Gość 20latkaaa
aha:-) a tak w ogóle trudno znalesc prace w tym kierunku? wola po studiach czy takich z praktyką?

Gość bobmalka
Idz moze na studium. Pouczysz sie z rok,zorientujesz co chciala bys robic,moze wtedy zdecydujesz. Na studium sa na prawde fajne kierunki-i nie ejst ciezko przede wszystkim:P:P:P:P Radze ci studium bo sama tak zrobilam i dobrze to wyglada bo masz skonczona jakasz szkole srednia plus jakis nowy zawod. A z praca masazystki to nie mam pojecia....odlegla dziedzina od mojej...

Gość 20latkaaa
aco ty masz za zawud, znalazłas zaraz prace po swojej szkole? Mnie chodzi o to ze nie chce siedziec za biurkirm i byc zrzedliwa, wolałabym z ludzmi bardziej pracowac i w ruchu;-)

Gość 20latkaaa
o jeju jak ja pisze, nie zwarzajcie na moje bledy, pisze praktycznie po ciemku i nic nie widze;-)

Gość 20latkaaa
moja kuzynka tez tak wyglądala i zaczeła pis mikstute oczyszczjącą z aloesu ktora jej bardzo bardzo pomogła, podam ci stronke jak to zrobic i opinie innych, sama pije i jest super, codzinnie mi z nosa rano takie be wychodz, zatoki sie czyszcza i w ogole mnie juz glowa nie bolo, sproboj, koszta az takie nie sa duze, aloes w aptece kupisz, trzevab go rozrabiac z woda itd, tam jest instrukacj co i jak www.bioslone.pl

Gość bobmalka
skonczylam geodezje, a poszlam na studium architektury wnetrz. PO szkole wyjechalam za granice i tak tu teraz jestem.Mam dzidie i meza:)