Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zły sąsiad

nieznośna muza u sasiadów

Polecane posty

Gość zły sąsiad

mam problem z sąsaidami, może ktos wie gdzie i jak zalatwic cos (własnie co) ze bedzie zakłociac u nich muze, jakies fale zakłocajace muze u nich w radiu, czy tez na wierzy z ich ogrmonych głośników :/ Nie chcemy dzwonić na policje jak robia sobie bibe w środku tygodnia o 1/3 w nocy tak ze nawet słuchac o czym mówia :/ a ludzie maja do pracy na 5 rano!!

Gość Zglosic do administracji
jesli nie chcecie im uwagi zwracac. My mielismy sk....wysynow, ktorzy grali 7 dni w tygodniu od 22 do 4 nad ranem. Sasiedzi udawali ze nic nie slysza - nie wiem jakim cudem, tym bardziej ze male dzieci maja - niemowleta. Kilka razy prosilismy ich osobiscie, zglaszalismy do administracji i na policje i nic. Policjanci nam powiedzieli,ze trzeba po prostu im 'michy sklepac w ciemnym kacie'. W ostatecznosci tak sie stalo ze skutkiem natychmiastowym. Minely lata i jest spokoj, nawet jak maja imprezy,to bez muzyki. Przykre,ale tak bylo... Prawda jest taka,zeby chociaz jedni sadiedzi oprocz nas zlozyli skarge,to mozeby cos dotarlo, a tak - my,mlodzi ludzie i oni - rozpuszczone dzieci bogatych rodzicow... Mieli nas gdzies. Znieczulica jest straszna - a co, jak ktos wracal do domu o tej 22.00 i padal na pysk? Ja chodzilam do pracy nieprzytomna codziennie mialam taki kryzys,ze myslalam,ze zemdleje...

ja też mam takich wspaniałych sąsiadów:O tylko, że oni wynajmują to mieszkanie i mam nadzieję, że przyjdzie dzień w którum się wyprowadzą:P

Gość to jeszcze nic
ja mam takiego co przeniosl swoj warsztat meblarski do swojego dmou, caly czas stuka wierci itp. czasem jest takie halas ze nie slysze wlasnych myśli:/

Gość to jeszcze nic
przed nim mieszkal zas nade mna taki typowy nastolatek ktory co noc urzadzal imprezki (jako ze rodzice pracowali za granica mial caly czas "wolną chate". Jak juz bardzo nie moglam wytrzymac to szlam do piwnicy i wylączalam mu prąd:D

Gość skad ja to kurcze znam
pode mna mieszka taki pieprzony dresiarz ktory tez napierdziela z muza na maxa...szlag mnie trafia!!! na dodatek lucha TYLKO disco polo ia jakiegos wiejskiego techno-jezuuuuu jak ja go nie cierpie.Najciekawsze jest to ze ma w domu kilkumiesieczne dziecko wiec nie wiem czemu jego zona(czy dziewczyna ) sie na to godzi aby tak katowl glosna muzyka nie tyle sasiadow co malutkie dziecko.

Gość metal
ja mam na to swój niezawodny sposób..nie sami odczują co znaczy głośna muza..puszczam KATA najczęściej albo w wersji light jakiś inny metal i to na maksa a mam stare dobre mocne altusy.. i zaraz jest cisza..

w necie mozna kupic płyte \"głośny sąsiad\"..sa na niej rozne odglosy: kucie tynku, szczekanie psa, wiertara udarowa.. i mase innych.. plyta zostala nagrana wlasnie by ja wykorzystac gdy zawodzą wszelkie sposoby... administracja ?? smiech!!1 nikt ci nie pomoże jak sam tego nie zalatwisz po swojemu.. prosze poczytaj sobie moj topik Temat: JAK PO RADZIĆ SOBIE Z UPIERDLIWYM I ZŁOŚLIWYM SĄSIADEM? ..zrozumiesz..