Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupie dziewcze

jak usunac plame po farbie z balalego stanika?

Polecane posty

Gość glupie dziewcze

kupilam sobie stanik triumpha niedawno... ufarbowalam wlosy (na ciemny braz) bedac w tym staniku i koszulce... tak sie upapralam ze uplamilo tez stanik... jest jakis sposob na plame po farbie??

przykro mi ale raczej nie ma 100% środka, a przynajmniej ja takiego nie znam :( po praniach plama zblaknie, a jeżeli stanik jest biały to spróbuj wybielinki - może pomoże

Szlyszalam w w radiu reklame nowego proszku usuwajacego nawet plamy po farbie do wlosow, tak dokladnie bylo powiedzane.Musisz zapytac w sklepie bo niestety nie utkwila mi w pamieci nazwa. Sama dzisiaj bede go szukac bo mam taki reczni po farbowaniu do wyprania.

Gość to nowy Persil
ale nie lczcie na to ze to prawda, ja w to nie wierzę

Gość to nowy Persil
PERSIL GOLD

Gość tego nie da się zmyć
Tak całkowicie nie da się tej plamy sprać. Możesz wybielać, stosować środki wybielające np. Vanish, ale plama i tak zostanie.

Gość rozmiar
tylko persil, zawsze persill ;) LOL

Gość glupie dziewcze
dzieki dziewczyny... niestety na lakier za pozno bo farbowalam wlosy wczoraj... jakbym wczesniej wiedziala o tym lakierze:(.. wrzucilam do vybielacza, potem do tego rozjasniacza do farby...wody utlenionej i nic:( a tez widzialam reklame persila gold ze niby z farby do wlosow usuwa plamy... ale chyba w to nie wierze;/