Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caTch

piosenka

Polecane posty

podajcie prosze tytul tej piosenki jak ktos wie cos to Uwierz mi nie załuje że tak wyszło byłas obok ja wybrałem inna przyszłość, jesteś wyjątkowa i wiesz o tym ciągle pamiętam twój smak i dotyk ... Mówisz mi nie żałuje że tak wyszło byłam obok Ty wybrałeś inną przyszłość jestem wyjątkowa i wiesz o tym przypomnij sobie mój smak i dotyk ... *** Rozstanie powroty euforia tęsknota, nie doceniłem Ciebie jako młody chłopak teraz doceniam, choć to nic nie zmienia byłaś za dobra dla mnie, aż za dobra bez zwątpienia!! a ja jak jakiś palant robiłem wszystko by swój apetyt zadowalac Ty byłaś piękna ja raczej obciach Byłaś mi wierna ja nie do końca Uwierz mi nie żałuję że tak wyszło Każdy z nas czasem jest egoistą Przy Tobie mogłem mieć wszystko stało się inaczej, ide dalej nie płacze nie rozpaczam, ale za to pamietam ciągle czuję Twoje włosy w moich rękach Ty byłaś piękna ja byłem śplepy Byłaś mi wierna ja... niestety *** Halo Odbierz prosze Cie, wiem że tam jestes... dzwonie już 5 ty raz prosze odezwij się, muszę Cię zobaczyć Zapomnijmy o wszystkim przecież było nam dobrze, dlaczego, dlaczego tak się stało? Kocham Cię...

Gość daj sobie spokój
jak będzie chciał to się odezwie

Gość nie moglas pierwszej
zwrotki wkleic w GOOGLE ?????? tekst piosenki Uwierz mi - Red&Spinache kurrrwa co za tepota

dzieki za odpowiedz na mojego posta ale ta tepote mogliscie sobie darowac !!!!!!!!