Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gajaa

Hydroxizinum - czy ktos stosowal?

Polecane posty

Gość Gajaa

Lekarz przepisal mi te tabletki, poniewaz mialam ostatnio problemy ze zdrowiem i bardzo przejelam sie moim stanem.Bylam strasznie rozdrazniona, nie moglam spac itd.Teraz jestem juz zdrowa, ale od czasu do czasu przyjmuje te tabletki zeby lepiej spac.Ostatni raz wzielam 2 dni temu wieczorem, wczoraj nie bralam a spalam 12 godzin! Czy branie tych tabletek "od czasu do czasu" moze powodowac sennsoc jeszcze przez kilka dni? Na ulotce pisze, ze dzialanie utrzymuje sie do 8 godzin.Czy ktos z was stosowal ten lek i mial podobne objawy?

Brałam kiedyś hydroxyzynę w tabletkach (jest też w syropie). Pomagała mi się \"wyluzować\", odprężyć i odpocząć, także uspokoić i zasnąć. Nie byłam senna jakoś specjalnie po tych tabletkach. Myślę, że u ciebie mógł sen trwać tyle dlatego, że jak wcześniej 9 dzień, dwa )wzięłaś tabletkę, to byłaś po prostu \"rozluźniona\" i spokój pozwolił ci spać tyle czasu.

Gość Gajaa
córko ksiezyca dziekuje za wypowiedz :) Ktos jeszcze cos doda?

Gość ja jeszcze
ja bralam to raz czy dwa. to nie powodowalko u mnie takiej senności i to nawet po nocy czulam sie rzeska, nie zamulalo mnie. inaczej jest z lekami nasennymi z grupy benzodiapepin. one potrafia zamulic na caly dzien po nocy, w ktorej wzielas tabletka. moim zdaniem hydroxizinium juz nie dziaalal

Gość dotty
Ja stosowałam od czasu do czasu. Owszem, byłam senna i jakas taka "przymulona" :O Ale zazwyczaj trwało to krótko (na pewno nie przez kilka dni). Jednak wiesz, każdy reaguje inaczej, chociaz nie wiem czy mozliwe jest az tak długie działanie leku.

Gość ale hydro to psychotrop
:o Jeśli nie masz depresji, to nie polecam, może uzależnić

Gość Gajaa
ja jeszcze, dotty dziekuje za wypowiedz Depresji raczej nie mam, choc przyznam, ze bylo juz ze mna zle.Ale powoli wracam do sil. Corko ksiezyca dziekuje! :)

Gość jaaa...
A można to kupić bez recepty.. ???

Gość bellergot
lek na recepte tylko!