Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Gajaa

Hydroxizinum - czy ktos stosowal?

Polecane posty

Go艣膰 Gajaa

Lekarz przepisal mi te tabletki, poniewaz mialam ostatnio problemy ze zdrowiem i bardzo przejelam sie moim stanem.Bylam strasznie rozdrazniona, nie moglam spac itd.Teraz jestem juz zdrowa, ale od czasu do czasu przyjmuje te tabletki zeby lepiej spac.Ostatni raz wzielam 2 dni temu wieczorem, wczoraj nie bralam a spalam 12 godzin! Czy branie tych tabletek "od czasu do czasu" moze powodowac sennsoc jeszcze przez kilka dni? Na ulotce pisze, ze dzialanie utrzymuje sie do 8 godzin.Czy ktos z was stosowal ten lek i mial podobne objawy?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Bra艂am kiedy艣 hydroxyzyn臋 w tabletkach (jest te偶 w syropie). Pomaga艂a mi si臋 \"wyluzowa膰\", odpr臋偶y膰 i odpocz膮膰, tak偶e uspokoi膰 i zasn膮膰. Nie by艂am senna jako艣 specjalnie po tych tabletkach. My艣l臋, 偶e u ciebie m贸g艂 sen trwa膰 tyle dlatego, 偶e jak wcze艣niej 9 dzie艅, dwa )wzi臋艂a艣 tabletk臋, to by艂a艣 po prostu \"rozlu藕niona\" i spok贸j pozwoli艂 ci spa膰 tyle czasu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gajaa
c贸rko ksiezyca dziekuje za wypowiedz :) Ktos jeszcze cos doda?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja jeszcze
ja bralam to raz czy dwa. to nie powodowalko u mnie takiej senno艣ci i to nawet po nocy czulam sie rzeska, nie zamulalo mnie. inaczej jest z lekami nasennymi z grupy benzodiapepin. one potrafia zamulic na caly dzien po nocy, w ktorej wzielas tabletka. moim zdaniem hydroxizinium juz nie dziaalal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dotty
Ja stosowa艂am od czasu do czasu. Owszem, by艂am senna i jakas taka "przymulona" :O Ale zazwyczaj trwa艂o to kr贸tko (na pewno nie przez kilka dni). Jednak wiesz, ka偶dy reaguje inaczej, chociaz nie wiem czy mozliwe jest az tak d艂ugie dzia艂anie leku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale hydro to psychotrop
:o Je艣li nie masz depresji, to nie polecam, mo偶e uzale偶ni膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gajaa
ja jeszcze, dotty dziekuje za wypowiedz Depresji raczej nie mam, choc przyznam, ze bylo juz ze mna zle.Ale powoli wracam do sil. Corko ksiezyca dziekuje! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaaa...
A mo偶na to kupi膰 bez recepty.. ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bellergot
lek na recepte tylko!

Udost臋pnij ten post