Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raulkaa7

czy to już koniec?!?

Polecane posty

Gość raulkaa7

przez przypadek wpadł mi w ręcę billing mojego faceta, a tam 3 razy więcej smsów i rozmów do ładnych koleżanek z pracy niż do mnie:( i to głównie w nocy lub wieczorami.. mówi, że piszą o głupotach i pracy, ale ja nie wiem czy mu wierzyć.. mówi, że mnie kocha, ale nie jest już taki jak kiedyś.. Czy koniec naszego związku już jest bliski?? Co powinnam zrobić??

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm
ile masz lat Raulka?? i jak dlugo jestescie ze soba?

Gość raulkaa7
21, on też. Prawie 3 lata, na początku stawał na rzęsach, a teraz one są ważniejsze. On twierdzi, że mi się tylko wydaje i bagatelizuje kiedy chce porozmawiać:(

Gość hntyhtt
po piewsze..to nie plakac nie proscic sie go nie blagac!!!- przyniesie to tylko odwrotny skutek!!!!!!!uwierz mi!!!poczytaj ten topik a sama zrozumiesz http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3331874&start=4680 nie mozesz mu sie teraz "wieszac na szyje" i obicywac ze zrobisz wszystko zeby bylo jak dawniej..badz stanowacza!!powisz mu cos takiego a uwierz mi ze zadziala!!"skoro nie jest tak jak kiedys to moze nie warto w tym dalej tkwic"!!zobaczysz da mu to do myslenia przedewsztskim nie bedzie ciebie pewien a po rugie wystraszy sie ze to ty nie chce z nim byc!!!to guzik prawda ze pisze z nimi o pracy w nocy jeszcze!!twoj chlopak chyba zaczyna sie nuzic i szukac przygody!!ale od ciebie teraz duzo zalezy!!musisz mu sie pokazac jako silna wartosciowa kobieta ktora daje sobie sama rade!!i nie pozwoli sie tak traktowac!!powiedz mu ze masz gdzies czy to sa kolezanki z pracy czy nie wiem skad!!i zwyczajnie mu sie postaW i sie tego trzymaj!!!!

Gość hmmmmmmmmmmmmm
mi sie wydaje, ze nie masz sie czym martwic, oboje jestescie lodzi i tyle;)kazdy facet lubi dostawac smsy od innych kobiet, czuje sie wtedy pozadany, lubiany,, zwal jak zwal;) ja tez nie lubie jak do mojego dzwonia, pisza, ale na to nic nie poradzisz, nie mozna kogos trzymac pod kloszem, bo to jeszcze gorzej

Gość hntyhtt
hmmmmmmmmmmmmm ..> nie sadzisz ze to jest smieszne!!skoro pisze z nimi wiecej niz z nia!i to nie z jedna!!!!!!!!dla faceta ktory nie widzi swiata poza swoja dziewczyna inne nie istnieja!!i to jeszccze zeby w nocy z nimi pisac!!jak ty bys sie czul/la...gdyby twoj facet dziewczyna tak robil?!!!

Gość ja uważam że...
jeżeli to jest kilka koleżanek, to ja bym jeszcze nie wyciągała pochopnych wniosków. W końcu znajomych ma prawo mieć, prawda? Co innego, gdyby to była tylko jedna... I to co piszesz: "teraz one są ważniejsze." Dlaczego są ważniejsze, bo z nimi rozmawia? Przecież to z Tobą jest. A nie z nimi. A że nie jest tak jak na początku... Każdy związek się zmienia. W 99 % przypadków kiedy sytuacja się stabilizuje to przestaje się "stawać na rzęsach". Bo się jest pewnym tej drugiej osoby, nie musi się jej zdobywać. Ale to nie znaczy że związek się rozpada.

Gość dekmck
tak? a ciekawe co ten facet by powiedział, gdyby ona była tak lubiana i pożądana przez kolegów....

Gość raulkaa7
tak, ale mnie to wkurza. Kiedyś miałam wielu przyjaciół i znajomych, odkąd zaczęłam z nim być to powoli wszystkich straciłam... a on odwrotnie, stał się przy mnie bardziej odważny i wogóle fajniejszy. Poszedł do tej pracy i się wszystkow zmieniło. Nie może przyjechać, bo jest w pracy i wogóle. Ciągle opowiada jak fajnie jest w pracy i jakie jaja odchodzą i wogóle jakie one są śmieszne. Mówi, ze to tylko kolezanki, a ja na poczatku też byłam TYLKO koleżanką.. więc się boje, że go strace:(

Gość raulkaa7
dekmck kiedyś byłam dopóki nie pojawił się on.. teraz nie. W pracy pracuje z kobietami, które mają dzieci w moim wieku więc nie ma być o co zazdrosny.. Kiedyś był o wszystko. Jak mnie ostanio koleś na kawę zapraszał, to nawet go to wiele nie obeszło..

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
tak sie sklada, ze moj facet studiuje i jest spora roznica wieku miedzy nami. To w zasadzie normalne, ze On tez ma swoje sprawy, zajecia, spotkania...itd My nie esemesujemy co piec minut, dzwonimy do siebie, ale nie co chwila, i jestem pewna, ze ja wiecej esow dziennie dostaje od kolegow niz od Niego, co nie znaczy, ze Go zdradzam.

Gość rozpada sie rozpada
nie dość, że facet sms-uje do innych dziewczyn, to jeszcze kłamie, że o pracy i głupotach... ;-) :-p A może i z dziewczyną da się porozmawiac o "głupotach", albo o mądrych sprawach - zamiast z koleżankami?! Kłamstwo i tchórzostwo żałosne. hntyhtt ma rację - nie proś, tylko bądź szczera - powiedz, że może szkoda czasu na bycie razem, skoro się "znudził" I pamiętaj: TEGO KWIATU JEST PÓŁ ŚWIATU.

Gość raulkaa7
wiesz, może on mnie za bardzo przyzwyczaił, ale to jest dołujące kiedy on woli pisać do nich. Nie chodzi mi o to żeby wogóle nie pisał do nich. Jak powiedział, że mu przyszedł duży rachunek to w żartach zapytałam gdzie wydzwaniał, a on mówi, że tylko do mnie i do swojej babci w szpitalu. oszukał mnie i to mnie boli:(

Gość hmmmmmmmmmmmmm
Pierwsza praca, nowi znajomi, kolezanki..............to normalne. Ja tez chodze czasami po pracy na piwo z kolegami i o to chodzi:) Ty dla niego zostawilas znajomych, a to nie dobrze, bo poza zwiazkiem bardzo licza sie przyjaznie:)

Gość rozpada sie rozpada
aha, odśwież stare znajomości i i przyjaźnie - a w ogóle to dlaczego dałaś się odizolować??

Gość ja uważam że...
"nie dość, że facet sms-uje do innych dziewczyn, to jeszcze kłamie, że o pracy i głupotach.." A dlaczego twierdzisz od razu że KŁAMIE???

Gość raulkaa7
nie wiem, zawsze byłam duszą towarzystwa i wogóle.. jak pojawił się ON nie chciał nigdzie chodzić więc sama nie chodziłam i tak wyszło:( nie umiem teraz tego zmienić:(

Gość hmmmmmmmmmmmmm
Nawet w malzenstwie sa wazne kontakty ze znajomymi, wszystko zostawilas dla niego.

Gość raulkaa7
jakiś czas temu zadzonił i zaproponował, że może odpoczniemy od siebie i się zastanowimy co dalej, bo rzadko się widujemy. Więc mu powiedziałam, że nie ma się and czam zastanawiać i że w takim razie lepiej to zakończyć odrazu. Przepraszał i błagał więc się zgodziłam...

Gość rozpada się rozpada
W NOCY sms-uje O PRACY??? W nocy to powinien co najwyżej szeptać ukochanej do ucha, że ją kocha (lub coś innego miłego), a jeśli nie mieszkają razem, to powinien sms-owac do niej, a nie do KOLEŻANEK... :-o A poza tym, juz wyszło, że kłamie - przeczytaj wypowiedź autorki o 13:45...

Gość raulkaa7
nie mieszkamy razem, kiedyś dużo dzwonił i często pisał, teraz syganłów prawie nie odpuszcza, bo "jest zajęty pracą" . sama nie wiem co zrobić, Jestem ładna, mądra, fajna, znalazłabym pewnie innego, ale to już 3 lata i on zapewnia, że mnie kocha. Zdradzać mnie raczej nie zdradza, ale chyba jest andobrej drodze:((

Gość ja uważam że...
hę? o 13:45 nie ma żadnej wypowiedzi autorki... A tam było że o pracy ALBO o głupotach... fakt, nie jest to zbyt miłe co się dzieje, natomiast nie oznacza od razu zdrady

Gość raulkaa7
nie, on mnie jeszcze nie zdradza. Jeszcze... jestem zazdrosna o niego, ale wiem, ze nie moge go zamknąć w klatce i trzymać. Ale to, że woli z nimi pisać nie śwaiadczy o nim dobrze, prawda?? czuję, że koniec jest blisko:( nie wiem jak sobie z tym poradzę..

Gość ja uważam że...
raulka, no więc teraz przede wszystkim rozmowa. Powiedz mu jakie masz odczucia.

Gość raulkaa7
powiedziałam już nie raz. On na to, żebym się zastanowiła co za głupoty mówie i że to ja jestem dla niego najważniejsza. Mówi, że mnie kocha i wogóle, ale ja już mu po poprzedniej akcji nie wierzę:(

Gość ja uważam że...
po jakiej poprzedniej akcji? coś mi umknęło :O

Gość raulkaa7
zadzwonił i zaproponował "przerwę" żeby się zastanowić co dalej, bo za rzadko sie widujemy" więc ja mu na to, żeby od razu to zakończyć. Następnego dnia błagał i przepraszał. więc się oczywiście zgodziłam. Dodam tylko, że to było dzień po "wypadzie do pubu" z koleżankami i 1 kolegą..

Gość ja uważam że...
aaaaaaa, po tej... No tak, rozumiem Cię że się boisz. Ale tak sobie myślę, że może teraz to Ty powinnaś mu powiedzieć: "wiesz, myślę że powinniśmy sobie zrobić przerwę, muszę sobie to wszystko przemyśleć"...

Gość rozpada się rozpada
do "ja uważam, że", mała pomyłka: o 13:54

Gość ja uważam że...
tak, już się zorientowałam.