Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiaa83

sklep zoologiczny Londyn

Polecane posty

Gość Gosiaa83

hej mam pytanie do mieszkajacych w Londynie, jako ze faceta ciezko fajnego mi znalesc to postanowilam kupic sobie zwierzatko ;] czy ktos wie gdzie w Londynie mozna kupic rybki chomiki itd? bylabym bardzo dzwieczna za info :)

Gość londyn to duuuze miasto
napisz przynajmniej w jakiej okolicy mieszkasz, to moze ktos cos bedzie wiedzial...

Gość Gosiaa83
wiem ze Londyn jest duzy ale po zwierzaka moge pojechac nawet i na 2 koniec

Gość moze wez porzuconego psa
z psiego schroniska w Battersea

Gość Gosiaa83
myslalam o piesku, w polsce zostal moj ale niestety pies i kot odpada dlatego szukam np chomika, pies wymaga czasu spacerow a ja nie mam czasu na to...:(

Gość Aniusiafit
Hejka mam pytanko .. chciałabym kupić kotka ...mieszkam w Londynie nie długo i nie mam pojęcia gdzie są jakieś sklepy :( dałam ogłoszenie na Londynek.net i na londek.pl ale nikt nie pisze :(

hej Aniusia! chcialabys kota doroslego czy kotka malego?? jesli chcesz kupic to te strony: http://www.gumtree.com/cgi-bin/list_postings.pl?posting_cat=2526&search_terms=cat http://www.gumtree.com/cgi-bin/list_postings.pl?posting_cat=2526&search_terms=kitten albo adopcja- http://www.catchat.org/battersea/cgibin/prtoc.cgi powodzenia:) i napisz czy sie udalo.

Super! czekałam na zwierzęcy topik, może się rozwinie. Ja mam kota, staffordshire bull terriera i rybki. Największy sklep zoologiczny jaki w życiu widziałam jest na A3, przystanek za Tesco, jadąc z centrum mijasz Asdę na Roehampton a później Tesco, 200 metrów dalej jest ogromna hurtownia Pets at home. Adres: Raynes Park 80 Bushey Road Raynes Park London SW20 0JQ Tam są wszystkie gryzonie.

zapomniałam, jeśli nie masz klatki po chomiku, to ja mam jedną do oddania. Też zaczynałam od gryzoni, konkretnie, od szczurka :)

Gość tommm
hej wybieram sie do uk niedlugo czy znacie moze adresy ogrodow zoologicznych w londynie? chetnie tam pojde zapytac o prace.... pozdrawiam

Gość mmmilka
a czy ktoś sie orientuje gdzie można kupic żólwia w Londynie?????

Gość lysy
szukam sklepu z akcesoriami dla psow w okolicach greenford

Gość kovciarkaa
na camberwll w south east london sa dwa sklepy zooligiczne, maja kotki, gryzonie i ptaki, mozna tez zaadoptowac kotka w celia hammond ..jest to organizacja charytatywna, ich siedziba jest na new cross

Gość gaga-888
Witam mam do oddania 2 male kotki (8 tyg)chlopaka i dziewczyne oraz roczna kotke.Mieszkam w londynie.w razie pytan piszcie na e-mali

Gość jaculo67
Gosia! Ja jestem całkiem miłe zwierzątko....07824951701

Gość Kuzyn18
Czy wie ktos gdzie moge kupic ptasznika ??

Gość Kuzyn18
Jeszcze raz ja gdzie moge kupic ptasznika w londynie xd lub w okolicach

Gość mandarynka900
Witam... Oddam młode chomiki dżungarskie w dobre ręce... Chomiki te są bardzo małymi stworzeniami.Są bardzo czyste i słodziutkie. Nie wymagają dużo opieki wiec doskonale nadają sie jako prezent dla Twojej pociechy. Czekam na meila.Pozdrawiam...

Gość mandarynka900
Witam... Oddam młode chomiki dżungarskie w dobre ręce... Chomiki te są bardzo małymi stworzeniami.Są bardzo czyste i słodziutkie. Nie wymagają dużo opieki wiec doskonale nadają sie jako prezent dla Twojej pociechy. Czekam na meila.Pozdrawiam...mandarynka900@buziaczek.pl

Gość szczepan
podbijam pytanie gdzie kupie ptasznika? napiszcie namail szczepan-88@o2.pl

Gość Hottie hottie
Ja mam pytanie: czy mozna w Londynie kupic KONIKA MORSKIEGO? Pytam jak najbardziej serio, czy jest w ogole taka mozliwosc czy one raczej nie sa na sprzedaz?

Gość Seahorse
Najpierw radzę poczytać o hodowli na temat koników morskich.To nie złota rybka która pływa w zimnej wodzie w kuli. Pozdrawiam Seahorse.

wie ktos cos o konikach morskich? kiedys mialam na nie faze ale mi przeszlo troche. Teraz mam faze na Ambystome meksykańska. Widzialam w kilku zoologicznych sklepach ale nie na sprzedaz :(

Gość dupemorele
Takorzecy... a jakie masz akwa ? Ja miałam od zawsze, jakiś czas temu sprzedałam 240l bo nie miałam czasu się nim zajmować , ale teraz żałuje :( chce kupić nowe, ale kurcze drogie są a ja za bezcen sprzedałam

Gość Czerwonowlosa
Jezu ludzie błagam nie kupujcie kotów/psów z zoologów ;/ Jeszcze nie rasowych w typie rasy;/ Jest tyle zwierzat do adopcji..

Gość jsibsdidhh
Ja nie lubie rasowych psów. Tylko kundelki i tylko że schroniska. Tak już mam. Takie psy nie mają chorób genetycznych wpisanych w rasę i na dodatek mają unikatowy charakterek :)

Gość gość
hejka Mam do sprzedania niedrogo wiewiorki .Czy jest ktos zainteresowany? Pozdrawiam

Gość chiliroses
Te wiewiorki połapałeś w parku? :D ja mam do sprzedania B.smithi (20 młodych i 3 10letnie samice) i 2 Chilean rose (2 letnie samice). I z 20 axalotls (mają 2 miesiące, wersja albino i ciemna).

Gość chiliroses
A co do koników morskich to są cholernie drogie i trudne w utrzymaniu.