Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iga1103

Znaleźć miłość swojego życia to nie trudne...ale utrzymać

Polecane posty

Ogladalyscie moze film \"Jak stracic faceta w 10 dni\"?...tak bylo doskonale pokazane jakie kobiety popelniaja bledy..przez co wymarzony facet po prostu odchodzi?...wstyd sie przyznac,ale pewnie kazda z Nas moglaby powiedziec cos od siebie w tym temacie...ja nie ukrywam, mam ciężki charakter..juz sama nie wiem ile razu myslalam,ze to juz TEN...a potem okazywalo sie inaczej,albo ja nie bylam TĄ..teraz znow jestem zakochana...wiecie,jedyne o Kim mysle to On i wogole moglabym nie jesc nie spac nie widywac nikogo innego...tyle,ze tak strasznie sie boje,ze i tym razem to sie skonczy.. No ale do rzeczy, chcialam wlasnie podyskutowac o tym,jakich bledow powinno sie unikac..i tak np zaczne ze uwazam,iz nie mozna kogos naciskac i zmuszac do czegokolwiek,spotkania czy czegos innego...i choc wiem,ze to ciezkie,to staram sie tak robic..macie jakies pomysly? Ja dodam,ze spotykam sie wlasnie z kims kto ok 2 m-ce temu rozstal sie ze swoja dlugoletnia partnerka...dlatego tymbardziej musze starac sie aby wszystko bylo tak jak byc powinno:) Uff..tyle narazie ode mnie...czekam na Wasze wypowiedzi:)

A dlugo sie znacie? Bo ja jestem w sytuacji takiej,ze znam kogos tydzien, piszemy ze soba duzo i jest spotkanie w planach,ale tez nie chce zrobic jakiegos glupiego kroku i popsuc tego co sie zaczyna.

nie wiem jak sie zachowac,zeby tego nie rozwalic,ale jestem soba, staram sie interesowac nim, jego sprawami,o ktorych wiem i ewentualnym problemami...nie wypisuje do niego non stop i na zdrowym poziomie pokazuje moje zainteresowanie jego osoba.

rewelka Ale o czym Ty piszesz? O tygodniowej znajomości internetowej?

Gość ojejku 324567
a ja od lat kocham kogos kto o tym nie wie ,gdyz juz jest z kims zwiazany,milosci nie szuka sie..ona sama przychodzi ,tylko czasami daje bol i cierpienie...

nie mowie o znajomosci internetowej...poznalismy sie na zywo,ale nie mamy mozliwosci sie spotkac narazie z przyczyn nie do konca zaleznych od nas.

Gość mechaniczna pomarancza
bądź po prostu miła, podziawiaj go, chwal, doceniaj. potem odejdź i wróć po kilku dniach. kiedy się spotykacie bądź urocza, kiedy się nie spotykacie trzymaj go na dystans. pokaż mu że jestes samodzielna i zajęta kiedy nie ma go przy Tobie, ale kiedy jestescie razem pokaz mu, ze wymagasz jego opieki. itd. pociągnij i puść, pociągnij i puść i tak w kółko. prosta dialektyka. gwarantuję, ze działa zawsze i na każdego.

wiesz, tylko musisz uważać, żeby on nie zauważył, że się o niego starasz. masz być miłą usmiechnietą niezależną kobietą, która pozawala się adorować w wolnej chwili fajnemu facetowi. on musi czuć, że go lubisz.... na razie tylko lubisz...wtedy się on zaczyna się starać :))

mechaniczna pomarancza dobrze prawi! :) babki maja nieszczesna tendencje do porzucenia calego swojego zycia i zastapienia go facetem. i choc na poczatku jest niebiansko, predzej czy pozniej to sie msci baardzo bolesnie. dlatego facet facetem, ale o przyjaciol i o kawalek wylacznie wlasnego zycia zawsze trzeba dbac. to mowilam ja, madra po szkodzie 🖐️

no, dzięki dziewczyny :) nie udawaj, ze cie nie obchodzi, bo chlopak sie zniecheci. oni sie naczytali ze sa metroseksualni i teraz kobiety maja o nich zabiegac, wiec z zasady nie chce im sie starac ;). teraz chodzi o to, zeby wiedział, ze ma szansę. ale tylko szansę, a nie ze mu od razu zapalasz swiatla do lądowania.

pojęcia nie mam bladego :) ja twierdze, ze po nic i mozna sie spelniac bez mezczyzny, ale inne baby na mnie wtedy krzyczą, ze łatwo się mowi, jak się zawsze miało faceta. czasem nawet w nadmiarze... no to nie wiem, moze nie jestem obiektywna :)

no, nieee... czasem fajni są... i zabawni :)

Gość jest prosta zasada
Faceci leca na laski niedostepne, tak samo jak laski na facetow niedostepnych. Dostepni szybko sie nudza. Chcialybyscie miec faceta, ktory po 5 sekundach odpisuje na kazdego smsa, zgadza sie na kazda randke, nie ma swoich zainteresowan, jest oddany na amen? Nie sadze. Wiec, dziewczyny - troche niedostepnosci i tajemnicy na poczatek, i wiecej wiary w siebie:) powodzenia!

powiem tak... ja bym chciała miec takiego faceta, ktory jest mi oddany w 100% bo jestem typem modliszki. ale wiem, ze z martwego goscia niewiele jest radochy, więc się powstrzymuję przed tym, zeby zagarnąc całkowicie. mysle, ze wiele kobiet tak ma, tylko część się do tego nie przyznaje, a część nie umie sie powstrzymać o morduje delikwenta nadmiarem uczuć i oczekiwań.

Kurcze..ja tez jestem taka modliszka:)Dlatego szlag mnie trafia,ze nie moge sie z Nim widziec codziennie:)...ale z drugiej strony wiem,ze kiedys mialam inne zdanie..szczegolnie,ze ktos kiedys dla mnie rzucil wszystko i chcial od zycia tylko mnie...ja wrecz przeciwnie,nie zabiegalam o spotkania z Nim...a On od razu po paru dnaich powiedzial,ze najchetniej to by wogole nie wyjezdzal ode mnie...no i za rok powiedzial,ze przeze mnie nie ma kolegow...rece opadaja:( A teraz jest inaczej, On ma swoje zycie, i ja wiem,ze nie moge ocekiwac,ze rzuci dla mnie wszystko...ale tak bardzo bym chciala:)