Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaa

moj face mnie szantazuje

Polecane posty

Gość zalamanaaaa

boze jaka bylam glupia i zakochana. Pozwolilam sobie zrobic ostre zdjecia i on teraz mnie nimi szantazuje:(( Dzwoni do mnie wyzywa mnie od suk i dziwek i kaze do siebie przyjezdzac na seks pomimo ze ma dziewczyne :o a ja juz dawno z nim nie jestm. Szantazuje mnie ze jak nie bede "posluszna suka" o wysle te fotki do mojego chlopaka i mojego ojca ktory jest chory na serce i on to wie ze moj ata nie przezylby takiego szoku:o

Gość fdsfds
masz/miałas fajnego faecta .Zamiast cieszyc sie ze dalas mu fotki to jeszcze cie szantazuje

Gość marnoota
marna prowokacja

Gość oh
oh jakie to szczescie ze ja pozwolilam tylko na robienie tępych zdjec...ufffff :P

Gość hjuehuie
powiedz to swojemu obecnemu chlopakowi, lepiej aby dowiedzial sie tego od ciebie jak od niego. nie ma nic zlego w robieniu sex zdjec, sam robilem je swojej dziewczynie - ot taka erotyczna zabawa. twoj chlopak to zrozumie, tym bardziej jak mu powiesz ze bylas z nim blisko ale z czasem okazal sie idiota, a na to nie mialas wplywu. jak jeszcze dodasz ze ciebie fotkami szantazuje to marny jego los, twoj koles powinien wziasc kumpli i tak mu wpierdolic ze jego jedyny seks do konca zycia to wlasnie bedzie ogladanie twoich zdjec :P

Gość ostania osoba mnie
to chyab prowakacja ale odpowiemi ze jesli jezdzisz do niego na seks to juz speprzylas sparwe, bo trzeba bylo powiedziec o wszystkim obecnemu chlpakowi i gwarantuje ze on by sie tym zajal

Gość sweet_patrycja
idz na policje

Gość amorka
a moja kolezanka zrobiła sobie erotyczne zdjęcia z chłopakiem a potem on przerobił swoja twarz na photoshopie i puscił w net CAŁA SZKOŁA OBEJŻAŁA :(PALANT

Gość Laura 6.
Ludzie bardzo nienawidza jesli sie wygaduje jakas tajemnice (tzn. nie lubia jak sie ich sprzedaje) i maja racje! Ale w takim przypadku jezli by mnie ktos szantazowal lub grozil bez wachania bym takiego drania SPRZEDALA!!! dlaczego? odpowiedz jest prosta; jesli bedziesz posluszna suka tam gdzie nie trzeba to pewnie zakonczy sie to tak ze najpierw Cie za przeproszeniem zerznie, a potem i tak narobi Ci wstydu i tak. Czyli nie badz glupia i zadzwon do tego fagasa i mu powiedz: "wiesz kochanie,masz godzine lub jeden dzien zeby oddac mi te pieprzone zdjecia albo wiedz ze z rozkosza opowiem to policji lub na spokojnie uprzedze ojca". Powodzenia. Laura.

Gość zalamanaaa
jakbym powiedziala to mojemy obecnemu to by mnie zabil i odszedl :/

Gość brazaowa wrona
Policja!!! Bedzie troche wstydu, ale to sprawa dla policji.

Gość taka_jedna_jedyna
proste wynajmij osiłków, którzy razem z tobą pójdą odebrać zdjęcia - odda wszystkie wraz z negatywami... cała usługa niedroga, a bardzo skuteczna

Gość jeśli to nie marna
prowokacja to powiem krótko: jesteś zwyczajnie głupia! Powiedz mu ze zgłosisz sprawę policji a jeśli sypiasz z tym swirem bedąc z innym facetem to powodzenia! Ale i tak mysle ze to prowokacja :d

Gość Szejna
Teraz będziesz się pierdolić na zawołanie kwiatuszku :D