Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a to dziwne

Czy znacie osoby, które nie mają żadnych kontaktów

Polecane posty

Gość nie wierze że ładna dziewczyna
może byc nieśmiała , jeszcze takiej nie spotkałem ,one siebie zwykle lubią i maja dobra samo ocene , jeśli są same to tylko i wyłącznie z powodu dużych wymagań i braku odpowiedniego kandydata ale nigdy z powodu niesmiałości a brzydule odwrotnie

Gość jak to odwrotnie
?

Gość nie wierze że ładna dziewczyna
no odwrotnie czyli aż tak wielkich wymagań nie mają ale za to mają mase kompleksów i są nieśmiałe

Gość jak to odwrotnie
Dzięki

Gość a ja powiem ze.........
"nie wierze że ładna dziewczyna " nie calkowicie ma rację...ale nie chce mi sie teog tlumaczyc

do a ja ja rozumiem -- ale co takiego dokładnie rozumiesz bo ja dla odmiany nie rozumiem? Rozumiesz to, że ktoś na własne zyczenie zamienia swoje zycie w grobowiec i ma o to żal do wszystkich?

A jak koleżanka autorki jest ładna i nieśmiała (trochę to znaczy ile?) to wszyscy mogą ją mieć za zapatrzoną w siebie, czującą się lepszą od innych czy inną królową śniegu @ podpytuje większość rzeczy... hmmm... osobowość, wygląd, ogólna nijakość... wyobraź sobie kogoś kto jest beznadziejnym kandydatem na lokowanie uczuć w tej osobie... to będzie gdzieś koło mnie 🖐️ @ a ja ją rozumiem A czy przypadkiem w temacie nie ma tu \"które nie mają żadnych kontaktów uczuciowych/sercowych???\". Tak to na pewno się da, sam jestem dowodem @ może być A koleżanka była kiedyś inna? Jeżeli oczywiście znasz ją odpowiednio długo. Takie kompleksy nie rosną z dnia na dzień, ktoś jej kiedyś musiał w tym pomóc

Gość a ja ją rozumiem
rozumiem i nie uważam, zeby ktoś robił to na własne zyczenie. Czasem komuś tak się ułoży w życiu. Nie wiesz co się dzieje w jej zyciu prywatnym: mozna unikac uczucia, mozna nie miec warunkó na spokojne poznawanie mężczyzn a mozna unikać bo się nie ma warunków. Nie każda dziewczyna chce wczesnie złapać męża.