Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barbaretka

Wieczór kawalerski

Polecane posty

Niedługo wychodzę za mąż. No i mam takie pytanie - czy podczas wieczoru kawalerskiego zawsze są striptizerki? Bo aż mnie żal ściska jak pomyślę, że mój przyszły mąż będzie oglądał jakąs inną kobietę... On natomiast mówi, że zbierze tylko najlepszych kumpli i będą pić... Ale mam obawy, czy mu tak \'po koleżeńsku\' nikogo nie wynajmą...

Jak ma kolegów z poczuciem humoru to na pewno jakas lala bedzie :) Jak kolegów stać na wynajęcie to na 100% bedzie

Gość ale ją pocieszylas
:)

okropne, też o tym myślę.Najgorsze jest to, że chłopak nawet jak nie chce żadnej striptizerki to zeby nie wyjśc na cieniasa i tak się zgodzi. Mój kumpel był ostatnio na wieczorze kawalerskim i oczywiście była naga lalunia która zamkneła się z przyszłym mężem w pokoju a on zaznawał jak się wyraził \"legalnej zdrady\" po raz ostatni, normalnie mi ręce opadły

To samo mnie tez czeka w czerwcu slub :) staram sie o tym nie myslec ale wypada a nawet trzeba ufać prawda ???

my na szczescie nie organizujemy:P moj nie chcial w ogole tego typu zabawy, powiedzial, ze to glupi zwyczaj, takze problem z glowy:D w ogole moim zdniem zapraszania striptierek na t okazje jest czyms okropnym i niedojrzalym, na pewno bym sie z taka osoba nie wiazala, co koniecznie musi sobie poogladac przezd slubem (i zeby tylko)- w ogole skad taka chec to zadawnia sie z obca bak, niepojete!!!

Gość sorry ale ...
Sorka, ale nie powiecie mi, że nie możecie ustalić z narzeczonymi/ich kumplami, że albo ani oni nie mają "panienek" ani wy na panieńskim "koleżków", albo bawicie się równo... To dość prosty i jasny układ i można to zorganizować "kulturalnie"

Gość doudou
Ja w ogóle uważam, że wieczory panieńskie i kawalerskie to debilny pomysł. :o Jak komuś tak żal przedślubnej wolności, to przepraszam, po ch.. ślub bierze?

Gość no dokladnie

Gość /łączenie tematów/
17:20 zależy jaka to ekipa pewnie wynajmą 17:21 happy ending nie badz gorsza idz na meski striptiz 17:23 zależy jaka to ekipa o dokładnie tak,zorganizujcie się z koleżankami i męski striptiz, a nie będziesz siedzieć w domu i szukać problem tam gdzie go nie ma, wieczory kawalerskie to tradycja nie bądź wapniakiem dziewczyno 17:25 Marieltta u mojego szwagra na wieczorze kaw. striptizerek nie bylo 17:36 lkoipp No ja tez mam nadzieje, ze moj sobie nie wezmie striptizerki na wieczor kawalerski 18:30 macho28 ale wy naiwne na kazdym kawalerskim jest dzi**a 19:01 22121 Pamietajcie za zdrada na wieczorze kawalerskim sie nie liczy bo to chcociazby nawet do tego doszlo to symbolizuje zerwanie ze stanem kawalerskim , moze zdradzic cie bez zadnych konsekwencji .

tym od \"legalnej zdrady\" życzę, by ktoś ich kiedyś zdradził...zobaczą, jak boli... niedojrzałe dupki...

Gadałam wczoraj ze swoim narzeczonym i bardzo go prosiłam, żeby zrezygnował z wieczoru kawalerskiego... Usłyszałam, że całe życie marzył o tym, żeby mieć śliczną i kochaną żonę, dzieci i właśnie wieczór kawalerski przed ślubem... Pokłóciliśmy się i usłyszałam - dobra, nie będzie wieczoru kawalerskiego, mam nadzieję, że teraz jesteś szczęśliwa. Może nie jestem szczęśliwa, że się pokłóciliśmy, ale cieszę się, że nie będę musiała się obawiać żadnej \'legalnej\' zdrady czy czegoś... Teraz już mogę spać spokojnie... Chyba

a nie lepiej zrobic na weekend przed slubem impreze ze znajomymi? oczywiscie, jesli ma sie wspolnych

ja powiedziałam mojemu narzeczonemu ze OK, zrobimy sobie wieczory..ucieszył sie :) i powiedziałam że ja na swoim wieczorze panieńskim bede sie bawiła dokładnie tak jak dziewczyny na Jego wieczorze kawalerkim ponieważ tak sobie umyślałam i juz.Ze bede miala lepsza zabawe niż oglądanie obleśnych facetów.Narzeczony zbulwersował sie i kategorycznie powiedział żADNYCH WIECZORóW! :D:D:D

Gość fffffffffffffff
ze co??

Gość zraniony motyl
popieram !!! ;)