Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia 39 lat

potrzebuje pomocy natychmiast!!!

Polecane posty

Gość Madzia 39 lat

Kochani Kobiety i mezczyzni piszcie jak mam obrzydzić sobie kochanka by odejść, mam tego dosyć!!! Dosyć już tego wykorzystywania i kłamstw piszcie jak to zrobić, piszcie choćby parę słów.. proszę o pomoc pomyliłam sie bardzo...

Gość sdfkhsdmhfbgsjgh
samo to co napisalas powinno ci go obrzydzic... wykorzystywanie i klastwo....

Gość trinite
a czemu chcesz go sobie obrzydzać?

Gość trinite
no właśnie, wykorzystywanie i kłamstwo to już decydujący argument, więc nad czym tu się zastanawiać?

Gość Madzia 39 lat
mam tego dosyć szkoda czasu mogłabym byc z kims wartościowym w tym czasie.. jestem zrozpaczona potrzebuje siły.. waszej siły

Gość skoro masz do dosyć
wykorzystuje cię, okłamuje to czego jeszcze potrzebujesz dla podjęcia decyzji? Chyba nie zależy ci na trzyminutowym seksie :P

Gość sdfkhsdmhfbgsjgh
chyba nie jestes mezatka??? moj chlopak czasem mowi ze kobiety to kurwy bo zdradzaja (uwazam ze mezczyzni sa jeszcze gorsi).... i choc czasem denerwuje mnie jak tak mowi to ja sie z drugiej strony nie dziwnie.... nie toleruje zdrady !!!!!!!!!!!!!! jak mozna takie rzeczy na dodatek pisac na forum... Bosze!!!

Gość Madzia 39 lat
to nie jest takie proste miłość ma różne oblicza czasem ludzie skrzywdzeni łapią sie deski.. to jest moja deska...

Gość iviana
Madzia , ja mam 32 lata i od roku ten sam problem. wiem, jak sobie go obrzydzę - zrobie sobie z nim dziecko, a wtedy on mnie zostawi. Będę miała dziecko, a on pokaże swoje skurwysyństwo do końca. I to nie jest prowokacja. Podjęłam decyzję. Próbuję od miesiąca.

Gość trinite
Madzia, zwiewaj czym prędzej, bo stara baba z Ciebie;) może jeszcze trafisz na fajnego faceta:classic_cool:

Gość Madzia 39 lat
mam chore dziecko , bardzo chore , ojciec go zostawił, potrzebowałam pomocy nie seksu 3 sekundowego. dlatego to takie trudne... Nie jestem mężatką

Gość sdfkhsdmhfbgsjgh
hehehehe.....ostro.... a potem powiesz swojemu dziecku.... chcialam zeby twoj tatus mnie zostawil bo go nie kochalam.... bardzo madra jestes... a potem sie dziwic ze pelno dzieci z depresja i problemami... a psychiatrzy maja kupe roboty..

Gość Madzia 39 lat
nie ma spraw czarno białych,... prosze was o ciepło i slowa które mnie podbudują i pozwolą na rozpoczęcie nowego życia..

Gość iviana
Madzia, to masz dla kogo żyć. Olej drania, a wtedy sam przypełznie i zobaczysz jak mu bedzie zależało. wiem, co piszę.

Gość do sdfkhsdmhfbgsjgh
wiesz dlaczego kobiety to kurwy? bo one "prowokują" ze faceci zdradzają swoje kobiety z nimi - takie kobiety to kurwy (jesli nie dosłownie prowokują, uwodzą, to przyzwalają na trwanie takiego układu - on ma żonę ale bzyka po kątach kochankę)

Gość Madzia 39 lat
prosze o zrozumienie nie o krytyke łatwo rzucać kamienie... niepełnosprawność zmienia nasze życie.. nikomu nie życze własnych doświadczeń z chorym dzieckiem... i mężem ktory odchodzi bo sie wstydzi...

Gość iviana
jeśli sdfk coś tam było do mnie, to wyjasniam: bardzo go kocham, kochałam i kocham, choc to kawał skurwiela. Ale tak zrobię i mam nadzieje, że bóg mi w tym pomoże, bo inaczej zostane sama, wykorzystana i tak sie zestarzeje

Gość Madzia 39 lat
potrzebuje ciepła od was i przyjacielskiego słowa, by mieć siłe... nie zroumien teog nikt kto nigdy nie siegnął dna... wolabym sama być chora niż pomagać własnemu dizecku... ale nie o to idzie... chce sie uwolnić od mezcyzny ktory nie kocha mnie który nie chce budowac mojej mojego dizecka przyszłości...:( to bardzo smutne

Gość sdfkhsdmhfbgsjgh
zostaw go/.... tyle mezczyzn wolnych jeszcze na ciebie czeka... znajdziesz swojego.... na 100% ... nie rzucaj sie w ramiona byle drania .... badz silna a dasz sobie rade.. jezeli nie odejdziesz juz nigdy nie zaznasz pelnego szczescia... faceci zwykle sie nie zmieniaja

Gość iviana
Madzia, rozumiem, że go kochasz. Jeśli go kochasz, to z nim bądź, albo sie ułoży, albo tak cię sponiewiera, że sama odejdziesz. Inaczej nie dasz chyba rady. Jeśli nie dosyc od niego cie spotkało upokorzen, to nie odejdziesz.

Gość Madzia 39 lat
do iviana potrafilabym obie pomoc ale sobie sama nie umiem..

Gość zastanów się przecież
jak ty tego nie zrobisz pierwsza, to on to zrobi wtedy bedzie bardziej bolało Trzymam kciuki :)

Gość trinite
jeśli on wstydzi się chorego dziecka, to jest zwykłym dupkiem... to wystarczający powód, byś go zostawiła... tylko czy jesteś w stanie poradzić sobie samej z dzieckiem, które wymaga opieki?

Gość a on ma
nikt ci tu nie pomoze! jedynie mozna cie wspierac i tyle.

Gość Madzia 39 lat
tak iviana :( to takie okrutne nie chce doczekac momentu kiedy okaze sie ze bede 5 kołem u wozu musze coś zrobić , choć mnie to przeraża.. okrutnie..:(

Gość Madzia 39 lat
to chodziło o ojca dziecka , nie mojego przyjaciela

Gość iviana
Madzia, jak? jak potrafiłabys mnie pomóc? Przeciez ja jestem w sytuacji rozpaczliwej? Będę cierpiała, żałowała, ale wiem, że nie mam wyjścia. Sama szykuję sie na sponiewieranie, bo tylko tak moge uwolnic sie od tego dupka i nie żałować.

Gość Madzia 39 lat
prosze o pomoc...

Gość trinite
acha, rozumiem, no cóż, musisz sama w sobie zebrać wystarczająco dużo siły, aby poradzić sobie w tej sytuacji... pomyśl, że są tacy, którzy mają gorzej od Ciebie, a dają radę...:)