Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kiczowi

Obciachy wiosna/lato 2007

Polecane posty

Gość a ja uwazam
anilka o to chodzi nie slepo za moda:-o balerinki, ale tylko skorzane , porzadne, nie takie papierowe, zlote za 20 zl, tandetne buty to najgorsze co moze byc, tk jak tej zimy, kozaki z tworzywa sztusznego, pozdzierane czubki i poseszwy i do tego zadeptane-bo tandetne buciki nie wytrzymuja wagi "modnych "pasztetow

Gość bbn
A jak baleriny są kiczowate, to co nie jest, jeśli można spytać? Zapewne czuby-perkozy :D a la Krasnal Hałabała

Gość no tak ale
wybacz fhreogv ale niektorych nie stac na ubrania z victoria's secret i coz mozna napisac, na pewno no ładne, ale nie kazdy sobie moze na to pozwolic.

Gość a ja uwazam
biodrowki, 1o5 w kapeluszu i krotkie grube nogii, dziewczyny gdzie wy i wasze kolezanki macie oczy????????? litosci

Gość no tak ale
wybacz fhreogv ale niektorych nie stac na ubrania z victoria's secret i coz mozna napisac, na pewno no ładne, ale nie kazdy sobie moze na to pozwolic.

Gość a ja uwazam
biodrowki, 1o5 w kapeluszu i krotkie grube nogii, dziewczyny gdzie wy i wasze kolezanki macie oczy????????? litosci

Gość i znowu ten sam problem
widzialam w sklepie fajną bluzkę ( fajny krój i kolor )a miała aplikację błyszczącą -nie wiem czy takie to modne teraz?? kiedys kupiłam taką tyle ze udało mi sie odpruć bez śladu na bluzce,na tej się niestety nie da.To jak to jest z tymi ozdóbkami?Bo widziałam full takich bluzeczek

Gość ociach to
... spodnie rurki i krzywe nogi!!!

Gość ołełełęk
rurki na osóbce z dużą pupką czy udami - łeeeee

Gość nmnmnmnmn
-za ciemny podklad -palenie fajek -pijana, zataczajaca sie dziewczyna i/lub facet -przeklinajaca nieustannie dziewczyna i/lub facet -szpan -ciuchy obszyte cekinami -za duzo zlotych dodatkow -za duzo rozowego koloru

Gość nie jako sukienka tylko jako
bluzka

Gość zxcvbnmasd
różowe panienki złote panienki