Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość balbinkaaaaaaaa

GLS- OSZUŚCI!!!!

Polecane posty

Gość balbinkaaaaaaaa

Zamówiłam na allegro buty, zosyały one wysłane do mnie forma kurierską GLS za pobraniem. Nadawca zaznaczył na liście COD (za pobraniem) oraz wpisał kwotę. Buty dostarły do mnie na drugi dzień po wysłaniu, zapłaciłam za nie i wydawoało mi sie ze wszytsko jest ok. Po dwóch tygodniach przyszedł do mnie inny kurier i zażądał zapłaty za przesyłke, twierdząc, że nie zapłaciłam za nia. Po tym incydencie zadzwoniłam do siedzimy firmy, oczywiscie bronili sie mówiac, że zle przesyłka została wpisana w systemie, ze kurier nie pobrał pieniedzy poniewaz nie miał takiego nakazu (!!!) . Dziś dostałam list od GLS nakłaniający mnie do zapłaty kwoty, która wreczyłam kurierowi. Po całym diu wydzwaniania do nich, powiedzieli mi, że list przewozowy nie jest dokumentem, a kurier nie pobrał ode mnie pieniedzy, poniewaz nie maja tego zanotowane nie ma potwierdzenia wpłaty pieniedzy, jest tylko mój podpis przy odbiorze. Tka wiec bede mmusiała drugi raz płacic za buty, poniewaz mają złodzieji kurierów. Wspomne jeszce o tym, ze wszystkie przesyłki, które zostały wysłane od tego nadawcy, zostały zle wprowadzone do systemu, nie jako za pobraniem tylko jako normalna przesyłka. Nadawca sprzedajacy buty stracił kilka tysiecy złoty przez ta firme ( kurierzy pobrali pieniadze, nie rozliczajac sie z firmą). Reklamacja nie została uwzgledniona. Ręce opadają!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować