Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetkaa

Płaski Brzuch

Polecane posty

Brzuszki Brzuszki Brzuszki !!! :) codziennie 30 rano i wieczorkiem a po tygodniu bedziesz widziala ze cos zaczyna sie zmieniac :) oczywiscie po tygodniu nie bedziesz miala plaskiego ale troszke w pasie ubedzie:D

Gość Eeeeeeeeee
Najlepsza jest wyszukiwarka.

Gość bubelek
aerobiczna szostka weidera:) Po 42 dniach podbno ma sie landie uksztaltowany brzuszek....ja jestem na 20 i juz widac zarsyy miesni:)

Gość bubelek
a tradycyjne pelne brzuszki to wybaczcie ale troszku lipa.....tyle lat probowalam i gowno o daje,taka prawda..a poza tym szybko sie nudzi i rozwija tylko jeden rodzaj mesni brzucha....a przeciez tam sa jeszcze miesnie skosne i takie tam,nie znam sie dokladnie wiec nie wnikam

aerobiczna 6 weidera owszem jest bardzo skuteczna, sama ja stosowalam aczkolwiek zrezygnowalam po 10 dniach (widac juz bylo efekty:) ) ale te cwiczenia sa dla osob ktore zamiast schudnac chca rzezbic sylwetke! pamietaj o tym ze wykonujac te cwiczenia majac troszke tluszczyku miesnie wypchnal nadmiar tluszczy i :kosteczka\" utworzona na brzuchu nie bedzie tzw \"kaloryferkeim\" tylko ladnie uformowanym tluszczykiem!!!

bubelek -> brzuszki trzeba umiec robic, widocznie zle jwykonujesz cwiczenia ... ja brzuszki robie regularnie juz od dluzszego czasu i efekt bylo juz widac po tygodniu .. a wiec jezeli ci sie nie udaje to nie zniechecaj innych:)

Gość bubelek
no moze i racja co do tego tluszczyku....ale jakby to tak polaczyc z ograniczeniem obzerania sie slodyczami itp....No az tak duzego tluszczyku nie mam wiec mam nadzieje ze nie bedzie zle...zwlaszzcza ze mam kolezanke ktora chyba jednak troszke pulchniejsa jest ode mnie a tez dotrwala do 20 dnia i tez mowila ze bylo cos widac...wiec nie bedzie zle:)

smerfetkaa -> to pytanie nie bylo do mnie ale chetnie ci pomoge :) ja od 12 dni jestem na diecie warzywno owocowej i do tego od dluzszego cxzasu robie brzuszki ... i mam plaski brzuch!! ale co do diety to wcale nie jest konieczna! wystarczy nie jesc slodyczy i nie jesc wieczorem , do tego brzuszki i efekt murowany!!!!!!!

Gość bubelek
a 8 minute abs jest trudne zwlascza jesli ktos wczenisje nie cwiczyl....... A co do brzuszkow...delicious,kochana,od 8 lat jesetm tancerka i nauczono mnie jak sie robi brzuszki,uwierz...moze to kwestia indywidualna?Ja ich nie lubie i juz,moze dlatego za cholere nie widzialam efektow....a juz tym bardziej nie po tygodniu, o nie:(

Gość bubelek
->Natia..moze i racja......ale jak sie narazie wzielam za a6w to juz to skoncze..jesli nie daj boze nie zadziala to sie wezme za c innego....narazie testuje jeszcze te filmiki z serii 8 minutes...na uda na pupe i na ramiona.....na nogi jeszcze nic nie widze ale na ramiona...nono:) Az takich efektow sie nie spodziewalam;)Goraco polecam:)

Natia ja tez przez pewien czas bylam cherliderka w AZSie nie chodzilam tam dlugo a jakos od robienia brzuszkow mialam umiesniony brzuszek! wie to JEST kwestia indywidualna ... i nie okazuj takiego zniesmaczenia bo brzuszki to jednak sa cwiczenia na brzuch wiec po czesci musza dawac jakies efekty! a co do cwiczen to napewno nie zgubi sie oponki tylko przez cwiczenia! o nie !!!

Gość bubelek
AAAAAAA przeciez po pierwsze przed chwila powiedzialam ze to kwestia indywidualna i ze JA ich nie lubie wiec Ja och nie robie a pod rugie nie mowilam ze od samych cwiczen sie straci ten brzuszek.....

szostka weidera to dobre cwiczenie na plaski brzuch. szczegolnie jesli zrobi sie je rano przed sniadaniem. wtedy tluszcz spala sie szybciej. dla lepszego efektu trzeba zrobic 15 minut cwiczen aerobowych jak rowerek, skakanka, bieganie i wtedy zaczac robic szostke. ja po 24 dniach mialam 4 cm w talii mniej chociaz nie schudlam nawadze ani kilograma.

Gość bubelek
Ha!Czulam ze ta szostka musi dzialac!!No czulam!!:)

Gość bubelek
najgorsze to wedlug mnie to uksztaltowanie nog....brzuch to jak sie uprzec to jakos pojdzie a co z nogami??Macie jakis patent?

Gość bubelek
a jaki to sie liczy spory brzuszek?:P Ja mam jeszcze ten problem ze mam spory biust a prez to sie troszke grubiej wyglada....no nie wiem...75 cm w talii przy bisucie 95.....teraz po tabletkach to moze nawet wiecej.....to duzy tbrzuszek czy jeszcze nie?:P

wlasnie nie ma zadnych popularnych cwiczen na nogi ... tzn na schudniecie :) od kiedy pamietam robilam rowerki i skakalam na skakance a ostatnio na kafeterii sie dowiedzialam ze laski robia te cwiczenia na \"pogrubienie\" ehhh ...ale i tak uwazam ze rowerki moga pomoc w schudnieciu :) owszem wymodeluja miescie przez co one troszke sie powieksza ale za to lydki i uda nie beda jak galaretka

Gość heheeeeeeeeeee
moze ktos wytlumaczyc o co chodzi z tymi seriami i powtorzeniami? dla mnie to jedno i to samo:D

Gość heheeeeeeeeeee
moze ktos wytlumaczyc o co chodzi z tymi seriami i powtorzeniami? dla mnie to jedno i to samo:D

Gość bubelek
no podbno biegac jest dobrze bo to ogolnorozwojowka ale to tez trzeba systematycznosci,czasu i samozaparcia..a mnie tego wszystkiego brak;/ pociesza mnie to ze szostka dziala i ze te 8 minut na ramiona tez sa super.....cwiczonka porste jak but a daja efekty ze hoho:P

Gość bubelek
pierwszego dnia robisz po 6 powtorzen jedna serie.....drugiego dnia po 6 powtorzen 2 serie....tam jest cala tabelka.......i wszystko jest wyjasnione

Gość dieta strategiczna
Witam dziewczyny 🖐️ ja wlasnie jestem na etapie pozbywania sie oponki (od okolo 1,5 tygodnia) i musze przyznac ze zmienilam troche sposob odzywiania - tylko chleb razowy na sniadanie (oczywiscie z jakims cieniutkim obkladem), na drugie sniadanie chlebek wasa, obiadek (koniecznie bez wieprzowiny), kolacja - eliksir dr Bardadyna (topik jest na kafe poszukajcie w dietach), a przed snem 8 minute abs i wiecie co? Pomaga - brzuch bsie zmniejsza, waga ubywa!

Gość heheeeeeeeeeee
dziękuje slicznie 🌻

Gość bubelek
ale kiedy jedzenie to twoje hobby to ciezko sie przerzucic na takie jedzonko:(:(:( A poza tym dopoki sama nie gotuje to musz esie podporzadkowac diecie rodziny:P Eh,ciezkie zycie kobiety,oj ciezkie