Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetkaa

Płaski Brzuch

Polecane posty

Gość dieta strategiczna
sluchajcie to naprawde nie jest takie trudne - poprostu trzeba sobie odmowic niektorych potraw! Szczerze to najgorszy byl pierwszy dzien a jesli chodzi o rodzinke to mozna ich jakos przekrecic na swoja strone! Podstawa to nie jesc nic po 18 duzo daje naprawde no i abs jest rewelacyjny. Moze troche trudny ale ok!

Gość bubelek
w ogole cwiczyc to najlepiej rano:)Zanim zdazysz sie najesc i upasc ten brzuszek...no wlasnie z tym jedzeniem po 18..przez cale wakacje tak robilam i naprawde bardzo duzo daje....a nie robilam zadnych cwiczen bo nie zamierzalam sie odchudzac tylko zdrowiej zyc;) Naprawde,dziala fenomenalnie;)

Gość bubelek
no wlasnie ja tez i amierzalam isc na kolacyjke ale juz sie rozmyslilam...koniec tego..ale i tak ide spac bo czlowiek wyspany to.....to nie wiem,ale ja lubie spac:0Spijcie slodko dziewuchy;*

Gość dieta strategiczna
racja - sen najlepszy na glod! Ja tez zaczynam sie robic glodna! ale jestem twarda i poczekam do rana! Ja niestety rano nie dam rady cwiczyc! Pracuje od 6 do 16 wiec wieczor pozostaje na cwiczenia :-( ale z w tym jedzeniu do 18 musi cos byc moj szef schudl w ten sposob 9 kg!!!!!!w miesiac!!!!

Gość emcia512
no dobra to jak prawidlowo wykonuje sie brzuszki aby dawaly efekt?

na cały brzuch? to normalne brzuszki, odwrotne brzuszki i skośne brzuszki - ale one MODELUJĄ mięśnie a nie prowadzą do chudnięcia 🖐️