Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VegaM

oddala się...

Polecane posty

Gość VegaM

nie wiem co jest przyczyną ale jest coraz chłodniejszy w stosunku do mnie, Sam przyznal ze psuje nasz zwiazek ale nie potrafił ustalić co jest powodem. Ja nie wiem co sądzić, jak sie zachować w tej sytuacji.

Gość VegaM
nikt nic nie poradzi?

Gość zdarza sie
tak bywa :>

Gość Ty też się oddal
Po prostu, zacznij byc wobec Niego chłodniejsza, oddal się stwórz dystans, powiedz, że nie masz dzisiaj czasu na spotkanie itd. zobaczysz, pomoże! To oczywiście trudne, ale warto! Początkowo on może nawet pozornie bardziej się oddalić, ale potem niespodziewanie wróci. Innej rady nie ma.

Gość VegaM
dzieki. myslalam o tym ale obawialam sie, ze jesli ja sie oddale to on tez i juz na zawsze. On ostatnio byl chory a ja chyba byłam nadopiekuncza w stosunku do Niego - ale martwiłam sie o Niego. Moze to bylo powodem. Po czesci szukam winy u siebie - powodu dlaczego tak sie dzieje. Zapytalam Go wczoraj czy to przeze mnie, odpowiedział, ze chyba nie.

No i oczywiście przeczytaj książkę \"Mężczyźni kochają zołzy\" :) :D Bardzo pożyteczna pisanina ;)

Gość VegaM
Czytałam ale czasem nie da sie udawac, ze nie zalezy skoro zalezy. Czułam już od jakiegos czasu chłod z Jego strony. Myslałam ze to chwilowe ale jednak nie. Mam wrażenie, ,że powoli się wycofuje. Ja nie zamierzam Go osaczac, wydzwaniac, smsowac ( pozatym nigdy sie nie narzucałam). Ale teraz tymbardziej nie będe pisała. Mimo licznych zajec zawsze znajdowalam czas dla Niego. Ale teraz juz sama nie wiem czy to bylo słuszne. Pewnie wg ksiazkowej zolzy to nie.

VegaM głowa do góry przecież tego kwiatu jest pól światu :)

Gość VegaM
xyzed Dzieki za ciepłe słowa